surat penting

AOSTIRMOTOR S18-1500W Electric Mountain Bike

AOSTIRMOTOR-S18-1500W-Electric-Mountain-Bike-PRODUCT

Pamakéan Pamakéan & Pangropéa

Tampilan LCD warna

In the state of power on,press the M button twice(time interval must be within 0.3S),the system will enter the menu parameter setting state,in this state,users can set the parameters, press M button twice again to quit setting state(time interval must be within 0.3S).

kacaangan:

  1.  PANANGGUNG atanapi NURUN
  2. 1-5 (Caang)
  3.  Pilih, M mastikeun

Jam:

  1.  PANANGGUNG atanapi NURUN
  2.  Year/Month/­Day/Hour/Min/Sec
  3.  Pilih, M mastikeun

System:

  1. PANANGGUNG atanapi NURUN
  2.  Unit system—+Metric/lmperial Power system—+24V-72V/UBE Power indicate—+Percent Noltage Auto assist—+ON/OFF
  3.  Pilih, M mastikeun

Pareuman otomatis:

  1.  PANANGGUNG atanapi NURUN
  2. 1-9(default value is 5 minutes)
  3.  Pilih, M mastikeun

kabayang:

  1. PANANGGUNG atanapi NURUN
  2. 16/18/20/22/24/26/ 27127. 5/28/29/30/31 / 32 inch
  3.  Pilih, M mastikeun

Setélan sateuacanna:

  1. PANANGGUNG atanapi NURUN
  2. default password is ‘1801’.
  3.  Pilih, M mastikeun

password:

  1.  PANANGGUNG atanapi NURUN
  2.  default password is ‘0000’.
  3.  Pilih, M mastikeunAOSTIRMOTOR-S18-1500W-Electric-Mountain-Bike-2

Screen Direct:

  1. PANANGGUNG atanapi NURUN
  2.  Ngarobih modeu tampilan Y / X
  3.  Pilih, M mastikeun

Kaluar

  • Numpak sapédah anjeun dina cara anu aman. Entong pencét atanapi sambel tampilan.
  • Keep away from the bad environments when use, such as downpour, large snow­flakes and solarization.
  • Coba henteu dianggo dina handapeun-voltage kaayaan.
  • The screen will gets dark along with the temperature reduction when temperature ° below -10 C. The screen will return to normal when the temperature rises again.

Kontroler Pamakéan & PangropéaAOSTIRMOTOR-S18-1500W-Electric-Mountain-Bike-FIG-3

  1. Garis sambungan négatip batré
  2. Garis sambungan positip batré
  3. Garis fase
  4. Kawat lampu buntut
  5. Garis utama terpadu
  6. Garis sensor kakuatan
  7.  Kawat colokan Aula Motor

  1. Punten ati-ati supados henteu ngasupan cai kana kotak pengendali
  2. Nalika sapédah henteu jalan: 1) Pariksa sambungan kabel kontroller;
    1. Coba balikan deui atanapi Ganti pengontrol; 3) Hubungi kami nganggo email

Pangropéa Motor

  1. Mangga parios integritas sapotong blok motor sacara rutin.
  2.  Mangga parios integritas kabel sateuacan sareng saatos tunggang gunung.
  3.  Mangga parios integritas cangkang motor sateuacan sareng saatos numpak.
  4.  Punten entong nganggo motor dina lingkungan anu ekstrim, sareng entong ngantep motorna jalan dina cai.
  5.  Nalika anjeun mendakan kakuatan motorna henteu cekap, punten angkat tina sapédah sareng henteu maksakeun.

FAQ

  • Naha aya pamakean listrik atanapi pangukur batre dina sapédah?
    Leres, aya tampilan LCD layar pinuh. Aya ogé pangukur batre LED tambahan di sisi batréna. 2x inpo na!
  •  Naha aya saklar pikeun nyegah teu dihaja ngamimitian?
    Leres, aya tombol on / off dina batréna. Tuas rem ogé standar sareng saklar eureun kakuatan kaamanan anu dipasang.
  • Kumaha kuring ngonci na naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun ngirangan kasempetan pikeun dipaling?
  • Sepeda AOSTIRMOTOR gaduh sababaraha fitur anti maling, sapertos rak konci batréna kalayan koncina pikeun ngajaga sapédah aman, sareng kabayang tukang anu diturunkeun ngirangan kasempetan pikeun dipaling.
  • Kaseueuran konci U sareng konci kabel standar tiasa dianggo pikeun AOSTIRMOTOR Ebike kami.
  • Naha éta dianggo nalika hujan?
  • The components are all waterproof and work very well in wet conditions,
  • But we do not suggest to use our ebike in a rain day.
  • Kami nyarankeun yén anjeun kedah nyimpen sapédah anjeun di jero rohangan sareng ngajaga anjeunna dina kaayaan garing.

Dokumén / Sumberdaya

AOSTIRMOTOR S18-1500W Electric Mountain Bike [pdf] Buku Panduan
S18-1500W, Electric Mountain Bike, Mountain Bike, Electric Bike, S18-1500W, Bike

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.