Logo AO Smith

AO Smith AOSRE50608 Komérsial-Kelas Padumukan Éléktrik Cai Pitunjuk Pamaké

AO Smith AOSRE50608 Pemanas Cai Listrik Komérsial-Kelas

Minuhan Produk

PROLINE® STANDAR

UNSUR PANASAN anu ditingkatkeun

  • Ganda elemen 4500 watt pikeun pamulihan gancang sareng operasi anu dipercaya *
  • Unsur handap stainless steel Incoloy tahan langkung lami tibatan unsur tambaga standar

DYNACLEAN ™ DIFFUSER DIP TUBE

  • Ngabantosan ngirangan kapur sareng endapan endapan sareng ngamaksimalkeun kaluaran cai panas. Dijieunna tina polimér cross-numbu PEX awét (desain diffuser henteu dianggo dina modél lowboy.)

EFISIENSI langkung ageung

  • Insulasi busa non-CFC anu ramah lingkungan, sarap panas sareng fitur sanésna ngagabungkeun ngahasilkeun Faktor Énergi Seragam anu langkung luhur anu ngamaksimalkeun tabungan ngeunaan biaya operasi.

COREGARD ™ ANODE ROD

  • Batang anoda kami ngagaduhan inti stainless steel anu manjangan umur rod anoda anu ngamungkinkeun perlindungan tank unggul langkung lami tibatan batang anoda standar

GELAS DIAMOND® Gelas

  • Nyayogikeun résistansi korosi anu langkung luhur dibandingkeun sareng standar industri lapisan kaca

KAPASIH DASIN KONGKONGAN ALIRAN

  • Pamanas cai padumukan urang gaduh kuningan padet, tamper tahan, ditingkatkeun-aliran, tipe bal, klep solokan
  • Anggo pas selang bikang standar anu ngamungkinkeun gancang sareng gampang dikuras salami dirawat
  • Dirancang pikeun operasi gampang, klep ieu kalebet slot obeng integral anu ngagaduhan radius ¼ giliran (kabuka / caket), anu henteu ngan ukur ngamungkinkeun jalan lempeng ngalangkungan aliran cai tapi ogé gancang sareng positif dipareuman

PATUHAN KODE

  • Patepung Konci Nasional UBC sareng ICC sareng didaptarkeun sareng CEC
  • Patuh kana Standar Konservasi Énergi Federal anu diberlaku dina tanggal 16 April 2015, saluyu sareng Sarat jeung Kaayaan Konservasi Énergi (EPCA), sakumaha dirobih

DITETEPKEUN Pikeun Perumahan Anu Kacipta

  • Sadaya pamanas cai listrik padumukan saluyu sareng Standar HUD pikeun bumi mobile / perumahan anu didamel

DIKETERTIF KA UL 174 Pikeun PANASAN AIR Listrik RUMAH

CSA CERTIFIED AND ASME RATED T & P RELIEF VALVE

Désainer-Didaptarkeun ku Laboratorium UNDERWRITERS

  • Disertifikasi dina 300 psi tekanan tés sareng 150 psi tekanan kerja
  • Didaptarkeun numutkeun standar UL 174 anu ngatur pemanas cai listrik tipe tank-tank

TANK Wates 6-TAUN JEUNG HARANSI BAGIAN

  • Kanggo inpormasi lengkep, konsultasi jaminan ditulis atanapi buka cai panas.com

GAMBAR 1 AOSRE50608 Komérsial-Kelas Cai Panaskeun Éléktron

 

Sambungan cai lalaki 3/4 "dina pusat 8".
* Model kapal kalayan simbut insulasi anu disayogikeun.

† Kanggo tanghi 10 taun sareng garansi suku cadang 10 taun, ganti "E" janten "P" dina nomer modél (example: ENT-30 janten PNT-30).

Model anu peryogi wat langkung handaptage tibatan anu didaptarkeun dina wat minimumtage kolom jeung nembongkeun simbol @, bakal robah jadi "W" angka model ahiran.

Modél ahiran "W" sayogi dugi ka 1kW. (tilasample: ENS-40 ngagunakeun 4,000 elemen watt atawa kirang bakal jadi "ENS-40W").

Top T&P henteu sayogi dina modél lowboy 10 taun sareng ENL-40.

Dimensi sareng spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara saluyu sareng kabijakan perbaikan produk kontinyu. Minimum wattage pikeun ENT-50 nyaéta 3000 watt.

GAMBAR 2 AOSRE50608 Komérsial-Kelas Cai Panaskeun Éléktron

Kanggo inpormasi téknis panggil 800-527-1953. AO Smith Corporation ngagaduhan hak pikeun ngarobih produk atanapi ningkatkeun tanpa aya bewara sateuacanna.

© April 2021 AO Smith Corporation. Sadaya hak disimpen.
www.hotwater.com | 800-527-1953 bébas Amérika Serikat | AO Smith Corporation | 500 Tennesse Waltz Parkway | Ashland City, TN 37015

 

Maca Deui Ngeunaan Manual Ieu & Unduh PDF:

Dokumén / Sumberdaya

AO Smith AOSRE50608 Pemanas Cai Listrik Komérsial-Kelas [pdf] Pituduh Pamaké
GRATIS KOMERSIAL, PEMANAS AIR LISTRIK WANGSA, AOSRE50608

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.