Pitunjuk Élmu Cai Cai Élmu Bumi AO Smith AOSRE50603

AO Smith AOSRE50603

Éléktron listrik PROLINE®
WILAYAHAN GRADE-GRADE

TOPIK

  • Fitur permukaan porselén datar anu merenah dina jangkungna 36 ", nyayogikeun tambahan" ruang kontra "dimana waé dipasang. Sadaya sambungan pipa sareng listrik didamel liwat bagian tukang manaskeun cai. Manaskeun ieu dilengkepan tabung dip polimér PEX cross-numbu.

TITIK-PAGUNAAN

  • Dirancang pikeun paménta anu murah, sapertos kamar mandi kantor atanapi gedong anu aya toilét jarak jauh.

padet

  • Pipa ledeng dipasang sareng sambungan listrik (sambungan cai opsional luhur pikeun konvérsi lapangan). Dirancang pikeun dipasang di handapeun konter, dina rohangan ngorondang atanapi dina ruang sempit anu sanés.

GELAS DIAMOND® Gelas

  • Nyayogikeun résistansi korosi anu langkung luhur dibandingkeun sareng standar industri lapisan kaca.

KAPASIH DASIN KONGKONGAN ALIRAN

  • Pamanas cai padumukan standar urang gaduh kuningan padet, tamptahan er, ditingkatkeun-aliran, tipe bal, klep solokan.
  • Anggo pas selang bikang standar anu ngamungkinkeun gancang sareng gampang dikuras salami dirawat.
  • Dirancang pikeun operasi gampang, klep ieu kalebet slot obeng integral anu ngagaduhan radius 1/4 (kabuka / caket), anu henteu ngan ukur ngamungkinkeun aliran cai langsung-lempeng tapi ogé gancang sareng positif dipareuman.

PATUHAN KODE

  • Minuhan Kodeu Nasional UBC, CEC sareng HUD.
  • Minuhan efisiensi termal sareng syarat leungitna sayaga ti Departemen Energi AS sareng édisi ayeuna ASHRAE / IES 90.1.
  • Patuh kana Standar Konservasi Énergi Federal anu dimimitian tanggal 16 April 2015, saluyu sareng Sarat jeung Kaayaan Énergi sareng Konservasi Act (EPCA), sakumaha diralat.

DITETEPKEUN Pikeun Perumahan Anu Kacipta

  • Sadaya pamanas cai listrik padumukan cocog sareng standar HUD pikeun bumi mobile / perumahan anu didamel.

DIKETERTIF KA UL 174 Pikeun PANASAN AIR Listrik RUMAH

CSA CERTIFIED AND ASME RATED T & P RELIEF VALVE

Désainer-Didaptarkeun ku Laboratorium UNDERWRITERS

  • Disertifikasi dina 300 psi tekanan tés sareng 150 psi tekanan kerja.
  • Didaptarkeun numutkeun standar UL 174 anu ngatur pemanas cai listrik tipe tank-tank.

TANK Wates 6-TAUN JEUNG HARANSI BAGIAN

  • Kanggo inpormasi lengkep konsultasi garansi tertulis atanapi buka hotwater.com.

Méja spésifikasi

Kanggo Inpormasi Téknis, telepon 800-527-1953. AO Smith Corporation ngagaduhan hak pikeun ngarobih produk atanapi ningkatkeun tanpa aya bewara sateuacanna.

© April 2021 AO Smith Corporation. Sadaya hak disimpen

www.hotwater.com | 800-527-1953 bébas Amérika Serikat | AO Smith Corporation | 500 Tennesse Waltz Parkway | Ashland City, TN 37015

Dokumén / Sumberdaya

AO Smith AOSRE50603 padumukan manaskeun cai listrik [pdf] Pituduh
GRATIS KOMERSIAL, PEMANAS AIR LISTRIK WANGSA, AOSRE50603

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.