anko-logo

anko 43148660 Mini Tangkuban Parahu

anko 43148660 Mini Tangkuban Parahu-gbr1

Daptar bagian

anko 43148660 Mini Tangkuban Parahu-gbr2

Parentah Majelis

  • Lengkah 1: Selapkeun 4pcs tube panjang (A) kana konektor buleud (E) pikeun ngabentuk bentuk pasagi, teras selapkeun 4pcs tube pondok (C) kana konektor buleud (E) vertikal. Gbr 1.
  • Lengkah 2: Sambungkeun konektor datar (D) jeung tube panjang (A) babarengan, teras selapkeun kana tube pondok (C). Gbr 2.anko 43148660 Mini Tangkuban Parahu-gbr3
  • Lengkah 3: Selapkeun tabung ngalipet (B) kana konektor héksagonal (F), teras sambungkeun babarengan sareng pipa panjang (A). Gbr 3.
  • Lengkah 4: Selapkeun 4pcs bend tube (B) kana konektor datar (D) ti hambalan 2. Gbr 4.anko 43148660 Mini Tangkuban Parahu-gbr4
  • Lengkah 5: Buka tutup PVC sareng buka seleting. Pasang panutup PVC dina pigura, teras dasi unggal sabuk dina panutup ka pigura. Pikeun nyepetkeun pigura kana taneuh, dasikeun hiji tungtung benang ka loop panutup sareng tungtung anu sanésna kana pasak (H). 4 pcs pasak kudu diselapkeun dina taneuh. Gbr 5. Pikeun ngajaga rumah kaca kabuka, Anjeun bisa gulung nepi panto jeung dasi jeung dua belts. Gbr 6.anko 43148660 Mini Tangkuban Parahu-gbr5
    PERHATOSAN: Majelis DEUTI DIPERLUKAN.

TENTAS perusahaan

  • KUNCI: 43-148-660
  • DIDAMEL DI CINA
  • KMART AUSTRALIA TERBATAS
  • Pikeun AU / NZ: IMPOR pikeun toko kmart di Australia jeung daratan anyar.
  • KMART AUSTRALIA -690 SPRINGVALE ROAD, MULGRAVE, VIC 3170 AUSTRALIA
  • KMART NEW ZEALAND - KANTOR REGIONAL C / O KMART PAPATOETOE toko, hunters Plaza, Hébat jalan kidul, PAPATOETOE, Auckland, Selandia Anyar.
  • LAYANAN PELANGGAN KMART
  • TO: 1800 124 125
  • NZ: 0800 945 995

Dokumén / Sumberdaya

anko 43148660 Mini Tangkuban Parahu [pdf] Buku Panduan
43148660, Tangkuban Parahu mini, 43148660 Tangkuban Parahu

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.