logo ankoLAYBACK UMBRELLA
STROLLER
months 0+
INSTRUKTIF MANUALanko 43139781 Layback Umbrella Stroller -

Penting!
KEEP THEM FOR FUTURE REFERENCE – READ CAREFULLY PLEASE READ THESE INSTRUCTIONS CAREFULLY BEFORE USE AND KEEP THEM FOR FUTURE REFERENCE. THE CORRECT USE AND MAINTENANCE OF THIS PRODUCT ARE ESSENTIAL.
Images in the manual are for visual purposes only.
The actual product may vary slightly. The manufacturer reserves the right to change any specification or feature without prior notice.

Punten baca instruksi ieu sacara saksama sareng jaga pikeun rujukan ka hareup.
Kaamanan anak anjeun tiasa kapangaruhan upami anjeun henteu nuturkeun paréntah ieu.
PERHATOSAN: Pikeun nyegah kacilakaan ATAWA pati

  • TUTURUN INSTRUKSI MANUFACTURER SADAYANA.
  • SELALU NGALARAPKEUN BRAKES KAPANYA STRUKLER TEU STATISIASA.
  • Ngamankeun ANAK DI KAHASILAN SADAYANA.
  • NANGTUNGKEUN KABEH BRAKES KAPAN MANEH NGARANGKEUN STRUKLER.
  • ULAH NINGALAH ANAK ANU DILAKON.
  • ULAH NGABANDUNGAN ANAK EXTRA ATAWA BAG DINA STROLLER INI.
  • PASTI BARUDAK JELAS TINA BAGIAN ORANG-ORANG LAMUN Saluyukeun STROLLER, LAIN-LAIN BISA JADI CATU.
  • Punten mastikeun yén abah kaamanan disaluyukeun sareng dianggo sepanjang waktos.
  • A harness can form loops that may be a strangulation hazard. Never leave harness straps connected when not fitted to a child in the stroller.
  • Pariksa stroller lengkepna dipasang sareng sadaya konci kaamanan kalibet sateuacan nempatkeun murangkalih dina stroller, upami henteu, éta tiasa cilaka.
  • Entong nyobian mawa stroller sareng murangkalihna.
  • Beurat barudak anu nganggo stroller ieu henteu kedah langkung ti 15kg.
  • Stroller henteu cocog pikeun ngaji atanapi skating.
  • Pariksa selak panyimpenan dianggurkeun sateuacan anjeun angkat sareng nyandak kereto.
  • Entong ngantep barudak nangtung dina produk.
  • Do not use the stroller near an open fire, barbecue, or exposed flame.
  • Anggo ukur aksésoris anu disayogikeun ku pabrikan, sareng disahkeun pikeun dianggo nganggo stroller.
  • Naon waé barang anu dibabawa dina karinjang henteu langkung ti 2kg.
  • Barang naon waé anu dibabawa dina saku henteu langkung ti 2kg.
  • Avoid placing the stroller on parquetry, linoleum, or carpet floors as wheels may cause stains.
  • The stroller is designed for use on flat and gently sloping surfaces and may be unstable on higher sloping and uneven surfaces. Extra care is needed on steep slopes to prevent the stroller from tipping over.
  • Ati-ati upami kereto dianggo dina tangga atanapi eskalator.
  • Entong ngantep anak anjeun kakeunaan panonpoé. Kanopi atanapi tiung dina produk ieu moal masihan panyalindungan total pikeun murangkalih sinar panonpoé.
  • Jaga nalika ngabongkar sareng nalika dirakit.
  • Piceun sadaya bahan bungkus kalayan ati-ati saatos dirakit.
  • Sagala bagian tambahan atanapi gaganti kedahna ukur diala ti pabrikan atanapi distributor.
  • Pernah ngaganti bagian.

komponén

anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 1

KANGGO MUKA STRUKLER
PERHATOSAN:

  • DULUNGAN PERHATOSAN KUDU DILAKSANAN Nalika ngalipet, NGABUKTIKAN, ATAWA NYaluyukeun STRUKLER Pikeun NANGTANGKEUN ENTORASI JARI / BODY BATUR ATAWA PINCHING.
  • KEEP CHILDREN AWAY FROM THE STROLLER WHEN FOLDING OR UNFOLDING.
  1. Leupaskeun selak panyimpenan.
    Tingali Gambar 1
  2. Lift the handle upwards away from the front legs. Continue this action until the frame is fully open.
    Tingali Gambar 2anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 2
  3. Press down the primary lock (a) firmly into the locked position. The secondary lock (b) will be.
    automatically engaged. See Figure 3anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 3Majelis hareupeun Majelis
  4. Make sure the front wheels are in the correct direction for assembly.
    Gbr. 4a - Arah anu leres.
    Gbr. 4b - Hal anu salah.
    Push the wheels upwards to the front legs until they click into position in the correct direction. See Figure 4aanko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 4HILAM
  5. To apply the brakes, press down firmly on the brake pedals. Ensure that both brakes have fully engaged in each wheel. See Figure 5A
    Pikeun ngaleupaskeun rem, angkat pedal marake dugi ka rem parantos ngaleungit tina unggal roda.
    Tingali Gambar 5Banko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 5peringatan 2PERHATOSAN:
    SELALU NGALARAPKEUN BRAKES KAPANYA STRUKLER TEU STATISIASA.
    KANOPI
  6. Attach both plastic clips of the canopy to the stroller frame at the location just below the side grip fastening tabs, then attach the grip fastening tabs together.
    Tingali Gambar 6a
    Buka kanopi ku cara malikkeun kanopi payun.
    Tingali Gambar 6banko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 6Pikeun Ngagantelkeun Korsi Sareng BASKET
  7. Check and ensure the straps at the back of the seat and basket are attached to the back frame of the stroller by press studs.
    Tingali Gambar 7anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 7SUKSESkeun deui tukang
  8. This stroller has an adjustable backrest.
    ●Release the string at the back of the backrest to recline the seating position.
    Tingali Gambar 8
    ●Tighten the string and lift the backrest to select a more upright seating position.anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 8PERHATIAN: Do not adjust the backrest while your child is in the stroller.

    KAHASILAN SAFETY

  9. Pikeun ngamankeun murangkalih anjeun di abah, dorong tali taktak sabuk kana baju sabuk sabuk.
    Dorong prongs gesper (A) + (B) kana perumahan gesper dugi aranjeunna nyentak kana posisi.
    Adjust slider (C) to ensure a snug fit for your child. Repeat for the other side and also for the shoulder straps. After making adjustments to the seat, always readjust the harness.
    Tingali Gambar 9anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 9PERHATIAN: Always adjust the harness when changing the seating position of the child.
    peringatan 2PERHATOSAN:
    ● USE THIS HARNESS AT ALL TIMES.
    ● HARNESS CAN FORM LOOPS THAT MAY POSE A STRANGULATION HAZARD. NEVER LEAVE THE HARNESS CONNECTED WHEN NOT FITTED TO A CHILD IN THE STROLLER.
    TAPI tali
  10. Tali tether pigeulang sayogi caket cekelan gagangna. Gésérkeun leungeun anjeun kana loop tali tether iraha anjeun nganggo stroller. Ukur cabut leungeun anjeun tina loop tali tether nalika rem parantos dilarapkeun kana roda stroller.
    Tingali Gambar 10anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 11peringatan 2 PERHATOSAN:
    NGAGUNAKEUN tali anu sanés pikeun Ngeureunkeun anu langkung striker ti gulung ka jauhna.
    Pikeun ngalipet anu langkung striker
    CATETAN – Check the following before folding the stroller
    ●The backrest is in its full upright position.
    ●The canopy is retracted.
    ●All brakes have been applied.
    ●All accessories have been removed.
  11. Lift the primary lock (a) upwards and then press down the secondary lock (b).
    Tingali Gambar 11 
    Dorong gagang payun ngalipet stroller.
    Continue this action until the lock is engaged.

anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 12anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 13

peringatan 2 PERHATOSAN:

  • DULUNGAN PERHATOSAN KUDU DILAKSANAN Nalika ngalipet, NGABUKTIKAN, ATAWA NYaluyukeun STRUKLER Pikeun NANGTANGKEUN ENTORASI JARI / BODY BATUR ATAWA PINCHING.
  • KEEP CHILDREN AWAY FROM THE STROLLER WHEN FOLDING OR UNFOLDING.

KAWAL DAN PANGKAL

Pariksa produk sateuacan dirakit sareng périodik nalika dianggo. Entong nganggo produk ieu upami aya pengencing, sendi, atanapi bagian rusak.
Bagéan palastik sareng logam: Ngusap nganggo iklanamp lawon.
Kaén anu tiasa dicabut sareng henteu tiasa dicabut: Usap bersih nganggo iklanamp lawon. Entong dipasihan pamutih. Entong disetrika. Ulah di wasuh garing anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 14.
Entong nganggo bantalan kasar, ngabodaskeun, atanapi beberesih rumah tangga anu kuat.
Garing dina tempat teduh sateuacan sateuacan dianggo sareng hindarkeun panas langsung sareng sinar matahari.
Kering garing sateuacan disimpen.
Salawasna disimpen di tempat anu bersih sareng garing.
Kadang-kadang ngabersihkeun sareng lubricate roda sareng as sareng minyak pelincir ringan.

© KMART AUSTRALIA TERBATAS
Pikeun AU / NZ: diimpor pikeun toko KMART di Australia sareng New Zealand.
KMART AUSTRALIA - ROYÉN TRANSALE 690, MULGRAVE, VIC 3170 AUSTRALIA.
KMART NEW ZEALAND - PEJABAT DAERAH C / O STOR KMART PAPATOETOE,
HUNTERS PLAZA, JALAN SELATAN HEBAT, PAPATOETOE, AUCKLAND, ZEALAND BARU.

KUNCI: 43-139-718
DIDAMEL DI CINA

Dokumén / Sumberdaya

anko 43139781 Layback Umbrella Stroller [pdf] Buku Panduan
43139781, Layback Umbrella Stroller, 43139781 Layback Umbrella Stroller

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.