surat penting

logo ankoUcing Tower XL

anko 43072910 ucing Tower XL

Daptar eusi

anko 43072910 Cat Tower XL- Eusianko 43072910 Cat Tower XL- Eusi 2

parentah

Lengkah 1.
Screw dewan handap (No.1 x1) ka imah ucing (No.2 x1) ngagunakeun kenop hex jeung screw (B x 1). Screw dua kutub (No.9 x 1 & No.10 x 1) kana dewan handap ngagunakeun kenop hex na screws (A x 2). Selapkeun screws (C x 2) kana luhureun kutub (No.9 x 1 & No.10 x 1).anko 43072910 Cat Tower XL- Lengkah 1Lengkah 2.
kutub screw (No.12 x 2) kana imah ucing (No.2 x 1) ngagunakeun kenop hex jeung screws (A x 2). Selapkeun screws (C x 2) kana kutub (No.12 x 2).

anko 43072910 Cat Tower XL- Lengkah 2Lengkah 3.
Teundeun dewan tengah (No.3 x 1) dina. Screw opat kutub (No.9 x 1 & No.10 x 1 & No.11 x 1 & No.12 x 1) dina screw C, lajeng selapkeun screws (C x 3) kana kutub (No.9 x 1). & No.10 x 1& No.12 x 1). Tingal gambar di handap ieu.anko 43072910 Cat Tower XL- Lengkah 3

Lengkah 4.
Screw dewan buleud (No.4 x 1) on screw C. Pasang ranjang piaraan tengah (No.8 x 1) dina kutub (No.12 x 1), screw kutub (No.12 x 1) on screw C, selapkeun screw nu (C x 1) kana kutub (No.12 x 1) .anko 43072910 Cat Tower XL- Lengkah 4

Lengkah 5.
Pasang papan luhur (No.6 x 1). Screw tilu kutub (No.11 x 1 & No.13 x 1 & No.14 x 1) pa screw C ditémbongkeun saperti di handap ieu.anko 43072910 Cat Tower XL- Lengkah 4

Lengkah 6.
Pasang papan luhur (No.6 x 1). Screw luhur ranjang piaraan pasagi (No.7 x 2) dina kutub (No.13 x 1 & No.14 x 1), screw dewan buleud (No.4 x 1) dina kutub (No.11 x 1). Ngagunakeun kenop Hex na screw (B x 1) mun screw-top dewan (No.6 x 1) bareng jeung imah ucing buleud (No.5 x 1).

anko 43072910 Cat Tower XL- Lengkah 6

PERHATOSAN: Cocooan piaraan - Henteu ditujukeun pikeun barudak.
Éta tanggung jawab anu gaduh piaraan upami cocooan ieu cocog pikeun gaya kaulinan piaraanna.
Teu aya cocooan piaraan anu teu tiasa dirusak sareng tiasa rusak nalika ulin.
Pikeun kaamanan piaraan anjeun, mariksa rutin sareng kaluarkeun upami rusak.
Salawasna ngawas piaraan anjeun nalika maén.

Dokumén / Sumberdaya

anko 43072910 ucing Tower XL [pdf] Pituduh
43072910, ucing Tower XL

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.