Manual pangguna AirTies Air 4920 Smart Mesh

Manual pangguna AirTies Air 4920 Smart Mesh

Kanggo inpo nu leuwih:
http://www.airties.com/products

Guide Instalasi Gancang

1600 Mbps Smart Mesh Access Point Air 4920
SETUP GAMPANG: POINT ACCESS
1. Posisi hiji Air 4920 gigireun router anjeun sareng sambungkeun dua nganggo Ethernet anu ditutup
kabel (colokan konéng).
2. Sambungkeun alat Air 4920 ka listrik sareng pencét saklar listrik.
3. Antosan dugi ka 5 GHz sareng 2.4 GHz LEDs héjo padet  Ieu tiasa dugi ka 3 menit.

4. Ayeuna, anjeun tiasa nyambungkeun alat sélulér kana jaringan nirkabel anyar anjeun. Pabrik nami jaringan standar sareng kecap akses dilabélan dina handapeun alat.
- Dina unggal klien (mis. Laptop, telepon atanapi tablet),
sambung kana jaringan dina labél.
- Lebetkeun kecap akses jaringan nalika dipenta.

5. (Opsional) Anjeun tiasa ngarobih nami jaringan (SSID) sareng kecap akses jaringan anjeun.
Sambungkeun kana jaringan anjeun, buka pangotektak wéb sareng ketik "http: //air4920.local" kana
palang alamat. Asup sareng arahkeun ka SETUP CEPAT tina panel kénca. (Sandi login standar kosong.)

NAMBAHAN PANUTUP WiFi anjeun (MESH):
Persiapan: Nyambungkeun Air 4920 énggal
1. Di rohangan tempat perenahna router, posisina Air 4920 énggal dina jarak sakitar tilu
méter tina alat Air 4920 anu aya, sambungkeun kana listrik sareng antosan dugi ka 5 GHz sareng 2.4 GHz LED bakal héjo (4 detik HIRUP, 4 detik OFF). Ieu tiasa dugi ka 3 menit.

2. 2.a Pencét tombol WPS dina Air 4920 anu aya (gigireun router) salami 2 detik sareng
teras dina Air 4920 énggal salami 2 detik (2.b).
5 GHz sareng 2.4 GHz LEDs mimitian flash sareng alatna nyambung sacara otomatis. Prosés ieu tiasa dugi ka lima menit. Sambunganana parantos didirikeun sakali dina LEDs hérang héjo (LED 5 GHz bakal pareum sakedap sakali dina unggal 5 detik).
Ucapan salamet, anjeun parantos hasil ngonpigurasi alat anyar anjeun. Kapercayaan jaringan Air 4920 anu aya ayeuna sacara otomatis dikonpigurasi ka Air 4920 énggal.

Catetan: Upami LED 5GHz dina alat anyar henteu hurung héjo dina lima menit,
mangga balikan deui léngkah 2.

Nyiapkeun Air 4920 di rohangan pilihan anjeun
3. Air 4920 énggal ayeuna tiasa dicabut sareng disimpen di kamar pilihan anjeun.
Konéksi bakal ditetepkeun sacara otomatis. Prosés ieu bakal dugi ka tilu menit.
Catetan: Upami 5 GHz LED henteu hurung héjo (LED 5 GHz bakal pareum sakedap sakali dina unggal
5 detik) dina waktos tilu menit, mangga konsultasi surah «Ngungkulan» (halaman 5).
4. (Opsional) Ayeuna, anjeun tiasa nyambungkeun alat-alat kabel (dina conto ieu, Set-Top Box) kana Air 4920 nganggo kabel éternet (colokan konéng).

5. (Opsional) Anjeun tiasa nambihan tambahan Air 4920s ka jaringan anjeun ku ngulang léngkah tina 1.
Ngaronjatkeun sinyalna nirkabel
Upami anjeun badé ningkatkeun sinyalna nirkabel di rohangan sanés, anjeun tiasa nyetél Air 4920 tambahan. Anjeun ogé tiasa nyambungkeun alat liwat Ethernet kana Air 4920 ieu (contona STB, komputer atanapi konsol gim).

 

Ngaronjatkeun jajaran
Upami lokasi anu anjeun hoyong tutupkeun jauh teuing ti Air 4920 anu tos aya, anjeun tiasa masang tambahan Air 4920 kanggo dugi ka ditu.
 

 

TIPS KAGIATAN KAGIATAN:
- Pareuman jasa nirkabel dina modem anjeun.
- Jauhkeun unit tina:
- Sumber poténsial gangguan listrik. Parabot anu berpotensi nyababkeun gangguan kalebet kipas siling, sistem kaamanan bumi, gelombang mikro, PC, sareng telepon tanpa kabel (handset sareng base).
- Permukaan logam ageung sareng objék. Objek ageung sareng permukaan anu lega sapertos kaca, tembok terisolasi, tank lauk, kaca spion, bata, sareng témbok beton ogé tiasa ngaleuleuskeun sinyal nirkabel.
- Sumber sareng daérah panas sapertos oven sareng kamar panonpoé ogé cahaya panonpoé langsung sanaos aya AC anu saé.

- Ogé, disarankeun pisan yén catu daya anu teu tiasa diganggu (UPSes) (atanapi, sahenteuna, pelindung gelombang) dianggo kanggo ngajagi Air 4920s sareng alat listrik sanés (modem VDSL, router / gateways, set-top box, TV, jsb. ) tina bahaya listrik. Badai listrik, lonjakan voltase sareng résiko sanés anu pakait sareng jaringan listrik tiasa nyababkeun karusakan anu parah dina alat listrik. Salaku tambahan, bahkan gangguan 1 detik dina kakuatan listrik sigana bakal nyababkeun sadaya modem, klien nirkabel, TV, kotak set-top, sareng sajabana tiasa dipareuman atanapi disetél ulang. Sanajan peralatanna otomatis mimitian, éta bakal sababaraha menit sateuacan sadayana sistem balik online sareng ngamungkinkeun anjeun ngaraosan jasa basis Internét.

PAMÉRÉSAN MASALAH:

 

Catetan:
- Balik ka setélan pabrik:
Pikeun balikkeun unit kana setelan pabrik, pencét kana tombol reset (dina lawang leutik di tukang) salami 10 detik. Paperclip logam (kalayan ujung anu diperpanjang) atanapi odol anu kuat biasana pilihan anu saé pikeun tugas ieu. Nalika prosés ngareset dipicu, LED di payun samentawis bakal "shimmer" sareng unitna bakal dibalikan deui (sakitar 3 menit) kana setting pabrik.

 

- Upami anjeun ngahususkeun setélan jaringan, punten catetan éta di dieu:
Nami Jaringan: …………………………………………………………………………
Sandi Jaringan: ………………………………………………………………
Sandi Antarmuka Anggota: ………………………………………………… ..

Produk ieu ngamangpaatkeun parangkat lunak anu dikembangkeun ku komunitas open source. Parangkat lunak naon waé anu dilisensikeun dina istilah lisénsi khusus anu dilarapkeun kana parangkat lunak anu khusus (sapertos GPL, LGPL jst). Inpormasi lengkep ngeunaan lisénsi anu berlaku sareng istilah lisénsi tiasa dipendakan dina panganteur pangguna alat. Ku ngagunakeun produk ieu, anjeun ngaku yén anjeun parantos marios istilah lisénsi sapertos kitu sareng anjeun satuju yén bakal kaiket ku aranjeunna. Dimana istilah sapertos kitu masihan anjeun kode sumber tina parangkat lunak anu nyarios, kode sumber éta bakal sayogi ku biaya nalika dipundut ti AirTies. Pikeun kéngingkeun salinan kode sumber saurna, punten kirimkeun pamundut anjeun dina tulisan ngalangkungan email ka [email protected] atanapi ngalangkungan mail kéong ka: AirTies Wireless Komunikasi Gulbahar Mah. Avni Dilligil Sok. No: 5 Celik Is Merkezi, Mecidiyeköy, 34394 ISTANBUL / Turkey AirTies bakal ngintunkeun CD ka anjeun ku kode sumber anu dipénta $ 9,99 plus biaya pengiriman. Kanggo detil mangga kontak [email protected]

https://fccid.io/Z3WAIR4920/User-Manual/User-Manual-2554906.pdf

Gabung paguneman

7 Komentar

  1. Abdi henteu tiasa kéngingkeun kecap akses pikeun login ka extender, sapertos anu disebatkeun dina manual sandi éta simbut, abdi nyobian ieu sareng kuring henteu kéngingkeun aksés, sareng kuring milarian kecap konci standar anu béda sareng kuring henteu mendakan dina paket tina atanapi dina extender sorangan.

  2. abdi moal mésér ieu deui! aranjeunna saé nalika aranjeunna damel leres, tapi nalika aya di handap teu aya anu nelepon bantosan Kuring parantos nyobian nelepon unggal nomer anu kuring tiasa mendakan

  3. Naha a AirTies 4920 extender tiasa dianggo dina jaringan bolong kalayan AirTies 4921 extender?

  4. Abdi gaduh 2 unit airty. Hiji tangga sareng unit utama anu nyambung kana modem turun tangga. Kuring gaduh hiji lantai luhur di gigir kubus seuneu kuring tapi kubus ngan bakal nyambung kana tangga anu turun. Sigana mah sababaraha barang dumasar lokasi nyambungkeun ka tangga handap tibatan tangga hiji. Naha aya cara pikeun maksa barang-barang ieu nyambung ka unit tutup?

    1. Kuring henteu ngadukung, tapi pamahaman kuring nyaéta unit anu nyambung kana modem netepkeun jaringan, sareng bakal dianggo di panjuru bumi. Unit tambahan bakal ningkatkeun sinyal, sareng ngalegaan jaringan anu didamel tina unit awal. Janten, anjeun nyambung kana jaringan anu didamel tina unit awal, sareng unit tambahan naekeun sinyal kanggo anjeun.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.