Pemanas Inframerah Airrex AH-200/300/800 Manual Pamaké

Élder Manual Airrex Infrared Heater AH-200-300-800 Manual

  • Hatur nuhun pikeun mésér manaskeun infra red Airrex!
  • Mangga baca manual pangguna taliti sateuacan operasi manaskeun.
  • Sakali anjeun parantos maca manual pangguna, pastikeun disimpen dina cara anu sayogi pikeun sadayana anu nganggo manaskeun.
  • Diajar pitunjuk kaamanan kalayan ati-ati khususna sateuacan nganggo manaskeun.
  • Pamanas ieu parantos disaluyukeun kanggo fungsina dina kaayaan Éropa Kalér. Upami anjeun nyandak manaskeun ka daérah sanés, parios listrik utamatage di nagara tujuan anjeun.
  • Buku manual ieu ogé kalebet pitunjuk pikeun ngaktipkeun garansi tilu taun.
  • Kusabab pamekaran produk anu aktip, pabrik ngagaduhan hak pikeun ngarobih spésifikasi téknis sareng katerangan fungsional dina manual ieu tanpa aya bewara anu kapisah.

Logo HEPHZIBAH Co.

Pitunjuk Kaamanan

Tujuan paréntah kaamanan ieu nyaéta pikeun mastikeun yén panggunaan aman tina pemanas Airrex. Taat kana paréntah ieu nyegah résiko tina cilaka atanapi maot sareng karusakan dina alat pemanasan ogé barang-barang atanapi tempat anu sanés.
Punten baca pitunjuk kaamanan kalayan ati-ati.
Pitunjukna ngagaduhan dua konsep: "Perhatosan" sareng "Catetan".

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Perhatosan

Nyirian ieu nunjukkeun résiko cilaka sareng / atanapi maot.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Ati-ati

T panyirianna nunjukkeun résiko tatu minor atanapi karusakan struktural.

Simbol anu digunakeun dina manual éta:

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarang

Ukuran dilarang

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Simbol ukuran Wajib

Ukuran wajib

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Perhatosan

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Simbol ukuran WajibNgan ukur nganggo listrik listrik 220/230 V. Lepat voltage bisa ngabalukarkeun seuneu atanapi shock listrik.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarang

Salawasna mastikeun kaayaan kabel listrikna sareng hindarkeun ngabengkokkeunana atanapi nempatkeun naon-naon dina ari na. Ari kabel listrik atanapi colokan tiasa nyababkeun sirkuit pondok, shock listrik atanapi bahkan seuneu.
Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarangEntong cecekelan kabel listrik ku panangan anu baseuh. Ieu tiasa nyababkeun sirkuit pondok, seuneu atanapi résiko maot.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarangEntong nganggo wadah naon waé anu mawa cairan anu gampang kaduruk atanapi aerosol caket manaskeun atanapi ngantepkeunana di caket na kusabab seuneu sareng / atanapi résiko ledakan anu aranjeunna hadir.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Simbol ukuran WajibPastikeun yén sekering taat kana rekomendasi (250 V / 3.15 A). Sekering anu salah tiasa nyababkeun gangguan fungsi, panas teuing atanapi seuneu.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarangEntuk mareuman manaskeun ku motong catu daya atanapi pegatkeun sambungan colokan listrik. Daya motong nalika pemanasan tiasa nyababkeun gangguan fungsi atanapi shock listrik. Salawasna nganggo tombol kakuatan dina alat atanapi tombol ON / OFF dina kadali jauh.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Simbol ukuran WajibTali listrik anu rusak kedah diganti geuwat di toko perawatan anu diidinan ku pabrikan atanapi importir atanapi sababaraha toko perawatan anu sanés anu ngarobih pikeun perbaikan listrik.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Simbol ukuran WajibUpami colokan najis, bersihkeunana saksama sateuacan nyambungkeun kana stop kontak. Colokkeun anu kotor tiasa nyababkeun sirkuit pondok, haseup sareng / atanapi seuneu.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarangEntong manjangkeun kabel listrik ku nyambungkeun panjang tambahan kabel kana éta atanapi konektor na. Sambungan anu henteu hadé didamelna tiasa nyababkeun sirkuit pondok, shock listrik atanapi seuneu.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Simbol ukuran WajibSateuacan beberesih sareng ngajaga alat, pegatkeun sambungan colokan listrik tina stop kontak sareng pasangkeunana alat pikeun adhem cekap. Ngalalanyahan paréntah ieu tiasa nyababkeun kaduruk atanapi kejutan listrik.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Simbol ukuran WajibAri kakuatan alatna ngan ukur tiasa disambungkeun kana stop kontak anu di grounded.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarangEntong nutupan manaskeun nganggo halangan naon waé sapertos pakean, lawon atanapi kantong plastik. Ieu tiasa nyababkeun kahuruan.

TETEP INSTRUKSI INI GAMPANG GAMPANG KA KABEH PENGGUNA DEUI DEUI DEUI.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarangEntong nempatkeun panangan anjeun atanapi barang naon waé di jero bolong kaamanan. Noél komponén internal tina manaskeun tiasa nyababkeun kaduruk atanapi shock listrik.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarangEntong mindahkeun manaskeun operasi. Pareuman manaskeun sareng cabut kabel listrik sateuacan mindahkeun alat.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarangUkur anggo manaskeun pikeun manaskeun rohangan jero rohangan. Entong dianggo pikeun ngeringkeun papakean. Upami manaskeun dianggo pikeun tempat pemanasan anu ditujukeun pikeun pepelakan atanapi sasatoan, gas-gas haseupna kedah didamel di luar ngalangkungan flue, sareng pasokan hawa seger anu cekap kedah dipastikeun.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarangEntong nganggo manaskeun dina rohangan tertutup atanapi rohangan anu utami diduduki ku barudak, jalma sepuh atanapi jalma cacat. Salawasna mastikeun yén anu dina rohangan anu sami sareng manaskeun ngartos kabutuhan pikeun ventilasi anu épisién.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarangKami ngarékoméndasikeun yén manaskeun ieu henteu dianggo dina jangkungna anu luhur pisan. Entong nganggo alat langkung ti 1,500 m dpl. Dina élévasi 700-1,500, ventilasi kedah épisién. Ventilasi anu goréng tina rohangan anu dipanaskeun tiasa nyababkeun kabentukna karbon monoksida, anu tiasa nyababkeun cilaka atanapi maot.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarangEntong nganggo cai pikeun meresihan manaskeun. Cai tiasa nyababkeun sirkuit pondok, shock listrik sareng / atanapi seuneu.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarangEntong nganggo béngsin, langkung ipis atanapi pangleyur téknis sanés pikeun ngabersihkeun manaskeun. Éta tiasa nyababkeun sirkuit pondok, listrik sareng / atanapi seuneu.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarangEntong nempatkeun alat-alat listrik atanapi barang beurat dina manaskeun. Barang dina alat tiasa nyababkeun gangguan fungsi, guncangan listrik atanapi cilaka nalika ragrag tina manaskeun.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarangUkur gunakeun manaskeun dina rohangan terbuka anu berventilasi dimana hawa diganti 1-2 kali sajam. Ngagunakeun manaskeun dina rohangan anu kirang berventilasi tiasa ngahasilkeun karbon monoksida, anu tiasa nyababkeun cilaka atanapi maot.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarangEntong nganggo alat di rohangan tempat jalma bobo tanpa flue ngarah di luar gedong sareng tanpa mastikeun pasokan udara gaganti anu cekap.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Simbol ukuran WajibPamanasna kedah ditempatkeun dina lokasi dimana sarat jarak kaamanan dipenuhan. Kedah aya clearance 15 cm dina sadaya sisi alat sareng sahenteuna 1 m di payun sareng di luhur alat.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Ati-ati

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarangEntong posisi manaskeun dina yayasan anu henteu stabil, condong atanapi goyah. Alat tilas sareng / atanapi murag murag tiasa nyababkeun gangguan fungsi sareng nyababkeun kahuruan.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarang

Entong nyobian ngabongkar pangendali jauh tina manaskeun, sareng teras ngajaga éta tina tabrakan anu kuat.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Simbol ukuran Wajib

Upami pamanasna moal dianggo pikeun waktos anu langkung lami, cabut kabel listrikna.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Simbol ukuran Wajib

Nalika badai guludug, alatna kedah dipareuman sareng dicabut tina stop kontak listrik.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lambang ukuran terlarang

Entong ngantep manaskeun janten baseuh; alatna henteu kedah dianggo dina kamar mandi atanapi rohangan anu sami. Cai tiasa nyababkeun sirkuit pondok sareng / atanapi seuneu.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Simbol ukuran WajibPamanasna kedah disimpen di lokasi garing di jero rohangan. Entong disimpen dina rohangan anu panas atanapi khususna beueus. Kamungkinan korosi disababkeun ku asor tiasa nyababkeun malfungsi.

Hal-hal anu penting pikeun diperhatoskeun sateuacan operasi

PASTI KASELAMATAN LOKASI PANAS

  • Di sakuriling manaskeun kedah bébas tina bahan kaduruk.
  • Pasti aya 15 cm clearance antara sisi sareng tukang manaskeun sareng jati pangcaketna atanapi halangan sanés.
  • Jarak hiji (1) méter payun sareng saluhureun manaskeun kedah dijaga jelas tina sadaya barang sareng bahan. Punten perhatoskeun yén bahan anu bénten tiasa réaksi bénten sareng panas.
  • Pastikeun teu aya lawon, plastik atanapi barang sanés caket manaskeun anu tiasa nutupan éta upami aranjeunna dipindahkeun ku arus hawa atanapi kakuatan anu sanés. Pamanasna ditutupan ku lawon atanapi halangan sanés tiasa nyababkeun kahuruan.
  • Pamanasna kedah ditempatkeun dina dasar anu rata.
  • Nalika manaskeun parantos aya, konci kastor na.
  • Pipa debit gas flue misah kedah dianggo dina rohangan alit. Diaméter pipa na kedah 75 mm sareng panjang maksimum nyaéta 5 méter. Pastikeun yén cai moal tiasa ngalir kana manaskeun ngaliwatan pipa debit.
  • Tempatkeun peralatan pareum anu cocog pikeun kahuruan minyak sareng kimia di caket tempat manaskeun.
  • Entong nempatkeun manaskeun dina sinar panonpoé langsung atanapi caket sumber panas anu kuat.
  • Posisi manaskeun dina caket caket listrik.
  • Colokkeun kabel listrikna kedah salawasna gampang diakses.

Anggo ukur BIODIESEL tingkat tinggi ATAWA minyak suluh lampu di pemanas.

  • Pamakéan bahan bakar sanés minyak suluh ringan atanapi solar tiasa nyababkeun gangguan fungsi atanapi pembentukan jelaga kaleuleuwihi.
  • Sateuacan mareuman manaskeun nalika nambihan suluh kana bak.
  • Sadaya kabocoran bahan bakar manaskeun kedah dilereskeun langsung di toko perawatan anu diidinan ku pabrikan / importir.
  • Nalika nanganan suluh, titénan sadaya pitunjuk kaamanan anu relevan.

VOL OPERASI PANASNATAGE IS 220/230 V / 50 HZ

  • Éta tanggung jawab pangguna pikeun nyambungkeun alat kana jaringan listrik anu nyayogikeun vol anu saluyutage.

Struktur HEATER

ANGKA STRUKTUR

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - ANGKA STRUKTUR

SOPER OPERASI JEUNG TAMPILAN

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - SOPERASI OPERASI JEUNG TAMPILAN

  1. LED-TAMPILAN
    Tampilanna tiasa dianggo pikeun ngariksa suhu, waktos, kode éror, jsb.
  2. Operasi THERMOSTAT
    Lampu ieu hurung nalika manaskeun dina modeu operasi termostat.
  3. Operasi waktos
    Lampu ieu hurung nalika manaskeun dina modeu operasi otomatis.
  4. PANANGGUNG KAWASA Jauh
  5. Kancing Kakuatan (HIRUP / OFF)
    Ngahurungkeun sareng pareuman kakuatan alat.
  6. PILIHAN MODE
    Tombol ieu dipaké pikeun milih modeu operasi anu dipikahoyong antara operasi termostat sareng operasi otomatis.
  7. Kancing tombol pikeun fungsi panambah (nambahan / turun)
    Tombol ieu dipaké pikeun nyaluyukeun suhu anu dipikahoyong sareng nyetél panjang siklus pemanasan.
  8. KUNCI KUNCI
    Mencet tombol ieu salami tilu (3) detik ngonci konci. Sasuai, pencét tombol pikeun tilu (3) detik deui muka konci konci na.
  9. Waktos ditutupan
    Tombol ieu ngaktifkeun atanapi nganonaktipkeun pungsi shutdown timer.
  10. CAHAYA INDIKATOR WAKTU DIPUTUT
    Cahaya nunjukkeun naha waktu pareum aktip atanapi henteu.
  11. CAHAYA INDIKATOR PALSU BURNER
    Lampu indikator ieu hurung upami burner parantos gagal atanapi pareum nalika operasi.
  12. CAHAYA INDIKATOR BURNER
    Lampu indikator ieu hurung nalika burner aktip.
  13. Suluh GAUGE
    Kolom tilu lampu nunjukkeun suluh sésana.
  14. CAHAYA PERINGATAN OVERHEAT
    Lampu peringatan hurung upami suhu dina bagian luhur unsur pemanasan ngaleuwihan 105 ° C. Pamanasna dipareuman.
  15. Lampu PERINGATAN SENSOR
    Lampu peringatan hurung upami alatna diiringkeun langkung ti 30 ° C atanapi janten kakuatan luar anu ngahasilkeun gerakan anu signifikan.
  16. Cahaya PERHATOSAN JUMLAH POMBA
    Lampu peringatan hurung nalika tanki bahan bakar ampir kosong.
  17. KUNCI INDIKATOR KUNCI KUNCI
    Nalika lampu ieu hurung, konci alatna dikonci, anu hartosna yén pangaluyuan henteu tiasa dilakukeun.
REOTE KAWALAN

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - KAWALAN Jauh

  • Tujuan tungtung kadali jauh ka manaskeun.
  • Cahaya panonpoe anu kuat atanapi lampu neon atanapi lampu neon anu caang tiasa ngaganggu operasi kendali jarak jauh. Upami anjeun curiga yén kaayaan pencahyaan tiasa nyababkeun masalah, gunakeun kadali jauh di payuneun pamanas.
  • Kadali jauh ngaluarkeun sora iraha manaskeun ngadeteksi paréntah.
  • Upami kadali jauh moal dianggo pikeun waktos anu langkung lami, cabut batréna.
  • Ngajaga kadali jauh tina sadaya cairan.
Ngaganti Batre Kontrol Jauh

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - GANTI BATERI CONTROL JAUH

  1. MEMBUKA KAS BATERI
    Pencét daérah 1 enteng teras dorong tutup batréna dina arah panah.
  2. GANTI BATERI
    Cabut batréna lami sareng pasang anu énggal. Pastikeun anjeun leres-leres nyetél batréna.
    Masing-masing terminal batréna (+) kedah sambung sareng panyiri anu cocog dina éta hal.
  3. NUTUP KASUS BATERI
    Dorong batréna kana tempatna dugi ka ngadangu konci kuncénna.
Struktur BURNER

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Struktur BURNER

ARTIK KANGGO

KAGIATAN JEUNG DEKTIVASI
  1. Mimitian pemanasan
    • Pencét tombol daya. Alatna ngaluarkeun sinyal audio saat diaktipkeun.
    • Alatna tiasa dipareuman ku mencét tombol anu sami. Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Mimitian PANAS
  2. PILIH MODE OPERASI
    • Pilih modeu operasi anu dipikahoyong, naha operasi termostat atanapi timer.
    • Anjeun tiasa milih ku tombol TEMP / TIME.
    • Standarna nyaéta operasi termostat. Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - PILIH MÉT OPERATING MODE
  3. Atur SUHU TARGET ATAWA Waktos PANASNA sareng tombol panah
    • Suhu tiasa disaluyukeun antara 0-40 ºC.
    • Waktos pemanasan minimum 10 mnt, sareng teu aya wates luhur.
      CATETAN!
      Saatos diaktipkeun, modeu operasi standar manaskeun nyaéta operasi termostat, anu ditingalikeun ku lampu indikator anu saluyu. Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - SET SUHU SASARAN ATAWA Waktos PANASAN DENGAN Kancing panah

Waktos ditutupan
Upami anjeun hoyong pamanas pareum nyalira, anjeun tiasa nganggo timer pareum.
Anggo tombol TIMER pikeun ngaktipkeun pungsi pareuman. Teras pilih tunda shutdown anu dipikahoyong ku tombol panah. Reureuh minimumna 30 menit. Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - WAKTU SHUTDOWN

TIPS NGAGUNAKEUN PANAS

  • Pamanasna diaktipkeun nalika suhu anu disaluyukeun nyaéta 2 ° C langkung luhur tibatan suhu lingkunganana.
  • Saatos aktivasina, manaskeun standar pikeun operasi termostat.
  • Nalika alat pareum, sadaya pungsi timer diatur deui sareng kedah disetél deui upami diperyogikeun.
Operasi THERMOSTAT

Dina modeu ieu, anjeun tiasa nyetél suhu anu dipikahoyong, satutasna manaskeun beroperasi sacara otomatis sareng ngahurungkeun nyalira sakumaha diperyogikeun pikeun ngajaga suhu anu diatur. Operasi termostat dipilih sacara standar nalika manaskeun diaktipkeun.

  1. Colokkeun kana kabel listrik. Mimitian manaskeun. Nalika manaskeun dioperasikeun, suhu ayeuna ditingalikeun di kénca sareng sasar target anu ditunjuk ditempokeun di belah katuhu. Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Colokkeun kana kabel listrik. Mimitian manaskeun.
  2. Lampu sinyal anu saluyu dihurungkeun nalika operasi termostat dipilih. Pikeun ngalih tina operasi termostat ka operasi otomatis, pencét tombol TEMP / TIME. Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Lampu sinyal anu saluyu dihurungkeun nalika operasi termostat dipilih
  3. Suhu tiasa disaluyukeun sareng tombol panah.
    • Suhu tiasa disaluyukeun dina kisaran 0-40ºC
    • Setélan standar manaskeun nyaéta 25ºC.
    • Mencet tombol panah pikeun dua (2) detik teras-terasan bakal ngarobah setting suhu langkung gancang.
    • Kisaran tampilan suhu ayeuna -9 ... + 50ºC. Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Suhu tiasa disaluyukeun sareng tombol panah
  4. Nalika dihurungkeun, manaskeun diaktipkeun sacara otomatis nalika suhu ayeuna turun dua (2ºC) derajat handapeun suhu target. Sarua, pamanasna dinonaktipkeun nalika suhu ayeuna naék ku hiji darajat (1ºC) di luhur suhu target anu disetél. Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Nalika dihurungkeun, manaskeun diaktipkeun
  5. Nalika anjeun mencét tombol kakuatan pikeun mareuman alat, tampilan ngan ukur nunjukkeun suhu anu ayeuna. Airrex Infrared Heater AH-200-300-800 - Sawaktos Anjeun mencét tombol daya pikeun pareum

TIPS NGAGUNAKEUN PANAS

  • Upami suhu ayeuna -9ºC, téks "LO" nembongan dina suhu ayeuna view. Upami suhu ayeuna + 50ºC, téks "HI" nembongan dina suhu ayeuna view.
  • Pencét tunggal tombol panah ngarobah setélan suhu hiji derajat. Mencet tombol panah langkung ti dua (2) detik ngarobih setélan tampilan ku hiji angka per 0.2 detik.
  • Pencét kadua tombol panah pikeun lima (5) detik ngarobih hijian suhu ti Celsius (ºC) janten Fahrenheit (ºF). Alatna nganggo derajat Celsius (ºC) sacara standar.
Operasi waktos

Operasi waktos tiasa dianggo pikeun ngoperasikeun manaskeun dina interval. Waktos operasi tiasa diatur antara 10 sareng 55 menit. Reureuh antara siklus sok lima menit. Manaskeun ogé tiasa nyetél janten teras-terasan. Dina operasi otomatis, manaskeun henteu tumut kana suhu termostat atanapi suhu anu diatur.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - OPERASI TIMER

  1. Mimitian pemanasan Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Mimitian PANAS
  2. Milih Operasi Waktos
    Pilih operasi timer ku mencét tombol TEMP / TIME. Lampu sinyal operasi otomatis parantos hurung. Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - SELECT OPERASI TIMER
  3. Nalika operasi otomatis dihurungkeun, cincin lampu ditingalikeun di kénca. Waktu operasi anu disetél (dina sababaraha menit) ditampilkeun di belah katuhu. Pilih waktos operasi anu dipikahoyong ku tombol panah. Waktos anu parantos dipilih dina layar. Upami tombol panah henteu dipencet salami tilu (3) detik, setélan waktos anu ditingalikeun dina layar diaktipkeun. Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Nalika operasi otomatis dihurungkeun
  4. Waktu operasi tiasa disetél antara 10 sareng 55 menit, atanapi manaskeun tiasa disetél pikeun ngaji teras-terasan. Sakali siklus operasi réngsé, manaskeun sok ngagantungkeun operasi salami lima (5) menit. Dua garis (- -) dipidangkeun dina tampilan disarengan waktos operasi kanggo nunjukkeun jeda. Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Waktos operasi tiasa diatur antara 10 sareng 55 menit

BERSIH JEUNG KOPERASI

BEBASAN SURFACES

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - SURFACES BERSIH

PERHATOSAN INSTRUKSI PEMBERSIHAN SUSUS INI:

  • Permukaan éksternal tiasa diberesihan entéh ku agén beberesih anu hampang, upami perlu.
  • Bersihkeun reflektor di tukangeun sareng ka sisi pipa manaskeun nganggo kaén anu lembut sareng bersih (microfibre).

CATETAN!
Pipa pemanasan dilapis ku lapisan keramik. Bersihkeun aranjeunna kalayan perawatan khusus. Entong nganggo agen pembersih anu kasar.

ULAH NGADETEKSI ATAWA NGALANGKITAN Pipa PANAS HINA!

  • Bersihkeun panel konci sareng tampilan LED ku kaén anu lembut sareng bersih (microfibre).
  • Pasang deui bolong kaamanan saatos dibersihkeun.
Panyimpenan PANAS

Mangrupikeun ide anu saé pikeun cabut kabel listrik pikeun unggal waktos panyimpenan. Tempatkeun kabel listrik dina bak dina manaskeun pikeun mastikeun yén éta henteu kacekel dina ban, pikeun mantanample, nalika dipindahkeun.

Ngidinan manaskeun pikeun niiskeun lengkep sateuacan disimpen dina panyimpenan. Ngajaga manaskeun nalika disimpen ku nutupan éta sareng kantong anu kalebetkeun dina pangiriman.

Upami pamanasna bakal kaluar tina panggunaan kanggo waktos anu langkung lami, ngeusian baki bahan bakar ku bahan aditif kanggo nyegah aya pertumbuhan mikroba dina bak.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Ati-ati

Nyimpen manaskeun di luar atanapi di lingkungan anu lembab pisan tiasa nyababkeun korosi ngahasilkeun karusakan téknis anu signifikan.

Ngaganti Saringan Bahan Bakar

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - GANTI Saringan Bahan Bakar

Saringan suluh ayana dina bak manaskeun. Kami ngarékoméndasikeun ngaganti saringan suluh sacara teratur, tapi sahenteuna sakali per usum manaskeun.

Ngaganti Saringan Bahan Bakar

  1. Putus sambungan selang suluh tina pompa bahan bakar.
  2. Angkat segel karét dina tanki bahan beuleum nganggo obeng.
  3. Buka konci nut gampang ku spanner.
  4. Pastikeun yén dua (2) cincin O leutik tetep dina pipa tambaga sateuacan dipasang saringan suluh énggal.
  5. Screw saringan suluh hampang kana pipa tambaga.
  6. Tempatkeun saringan suluh deui kana bak sareng pasang selang suluh kana pompa bahan bakar.

CATETAN!
Sistem bahan bakar panginten peryogi perdarahan saatos ngagentos saringan suluh.

NGADURUNG SISTEM Suluh

Upami pompa bahan bakar manaskeun disada rongkah pisan sareng manaskeunana henteu ngajalankeun leres, anu janten panyababna nyaéta hawa dina sistem bahan bakar.

NGADURUNG SISTEM Suluh

  1. Ngaleupaskeun kacang jangjang pelédar di handapeun pompa bahan bakar ku 2-3 rotasi.
  2. Mimitian manaskeun.
  3. Sawaktos Anjeun ngadangukeun pompa bahan bakar ngamimitian, antosan 2-3 detik sareng tutup sekrup getihan.

Pendarahan sistem tiasa meryogikeun prosedur ieu kanggo diulang 2-3 kali.

DIAGNOSING JEUNG NGAReresikeun MALFUNGSI

PESAN SALAH
  1. RUSAK
    Fungsi burner.Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - MALFUNCTION
  2. Ngaleungit
    Lampu peringatan hurung nalika suhu dina bagian luhur unsur pemanasan ngaleuwihan 105 ° C. Pamanasna dipareuman ku sistem kaamanan na. Sakali alat parantos tiis, alatna otomatis dihurungkeun deui. Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - OVERHEAT
  3. GUNUNG ATAWA SUSUK
    Lampu peringatan hurung upami alatna diiringkeun langkung ti 30 ° C atanapi katara shock atanapi jolt kuat. Pamanasna dipareuman ku sistem kaamanan na. Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - GUNJANG ATAWA SUSU
  4. TANPA TANK EMPUNG
    Nalika baki bahan bakar kosong, pesen "MINYAK" nembongan dina tampilan. Salaku tambahan kana ieu, lampu indikator EMPTY alat pengukur bahan bakar teras-terasan dihurungkeun sareng alatna ngamungkinkeun sinyal audio kontinyu. Tangki henteu tiasa dikosongkeun pikeun meryogikeun pompa suluh pikeun dikaluarkeun getih.Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - FUEL TANK EMPTY
  5. Kasalahan SISTEM Kaamanan
    Sistem kaamanan mareuman sadaya fungsi burner. Punten taroskeun jasa perawatan anu sah. Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Kasalahan SISTEM SAFETY
  6. Kasalahan SISTEM Kaamanan
    Sistem kaamanan mareuman sadaya fungsi burner. Punten taroskeun jasa perawatan anu sah. Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Kasalahan SISTEM SAFETY 2

CATETAN!
Upami manaskeun dipareuman ku sistem kaamanan, ati-ati ventilasi rohangan anu dipanaskeun pikeun mersihan sadaya gas knalpot sareng / atanapi uap bahan bakar.

Tip Pikeun Nganggo PANAS
Tingali sadaya kamungkinan panyabab pesen kasalahan dina tabel dina kaca 16.

DIAGNOSING JEUNG NGAReresikeun GAGAL operasi

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - DIAGNOSING JEUNG NGARAREPAKKEUN GAGAL 1Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - DIAGNOSING JEUNG NGARAREPAKKEUN GAGAL 2

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - Ati-ati

PASTI VENTILASI SUKSES!

Langkung tina 85% tina sadaya gangguan operasi disababkeun ku ventilasi anu cekap. Disarankeun nempatkeun pamanas dina lokasi tengah sareng kabuka sahingga tiasa mancarkeun panas di payuneunna tanpa kahalangan. Pamanasna peryogi oksigén kanggo ngajalankeun, naha anu matak ventilasi anu cekap dina rohangan kedah dipastikeun. Ventilasi alam saluyu sareng peraturan gedong anu lumayan cekap, upami teu aya saluran masuk atanapi saluran kaluar anu dipeungpeuk. Éta ogé henteu disarankeun pikeun nempatkeun liang hawa ngagantian caket alat supados kontrol termostat henteu kaganggu.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - PASTI VENTILASI SUKSES

  • Penting pikeun mastikeun yén hawa beredar dina rohangan anu dipanaskeun. Idéalna, hawa kedah diseupan ngalangkungan liang curhat di handapeun sareng hawa anu ngandung CO2 kedahna dileupaskeun ngalangkungan liang curhat di luhur.
  • Diaméter anu dianjurkeun tina lawang ventilasi nyaéta 75-100 mm.
  • Upami kamarna ngan ukur aya jalan asup atanapi outlet, hawa moal tiasa medar di jero na ventilasi na henteu cekap. Kaayaannana sami upami ventilasi ngan ukur disayogikeun dina jandéla anu kabuka.
  • Hawa ngalir tina panto / jandéla anu rada dibuka henteu ngajamin ventilasi anu cekap.
  • Pamanasna peryogi ventilasi anu cekap sanaos pipa knalpot dipimpin kaluar tina rohangan anu dipanaskeun.

SPESIFIKASI TEKNIK JEUNG DIAGRAM KONEKSI

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - SPESIFIKASI Téknik

  • Pabrikanna henteu nyarankeun pamanas ieu dianggo dina suhu handapeun -20ºC.
  • Kusabab pamekaran produk anu aktip, pabrik ngagaduhan hak pikeun ngarobih spésifikasi téknis sareng katerangan fungsional dina manual ieu tanpa aya bewara anu kapisah.
  • Alatna ngan ukur tiasa nyambung kana jaringan listrik 220/230 V.

Élder Infrabeureum Airrex AH-200-300-800 - DIAGRAM KONEKSI

HARANSI AIRREX

Langkung seueur pemanas Airrex dianggo, langkung dipercaya operasina. Airrex ngagunakeun prosés pangendali kualitas anu ketat. Unggal produk diperiksa saatos réngsé, sareng sababaraha produk parantos tés fungsional anu teu aya hubunganana.

Pikeun ngarengsekeun kalepatan atanapi kalepatan anu teu disangka-sangka, mangga kontak pangecér anjeun atanapi importir anjeun.
Upami kalepatan atanapi karusakan disababkeun ku cacad dina produk atanapi salah sahiji komponénna, produk bakal diganti gratis salami periode jaminan, upami aya sarat-sarat di handap ieu:

HARANSI normal
  1. Mangsa jaminan nyaéta 12 bulan ti tanggal beuli alat.
  2. Upami kalepatan atanapi karusakan disababkeun ku kasalahan pangguna atanapi karusakan anu disababkeun ku alat ku faktor éksternal, sadaya biaya perbaikan ditagihkeun ka palanggan.
  3. Pangropéa atanapi perbaikan garansi peryogi kuitansi pameseran anu asli pikeun mastikeun tanggal pameseran.
  4. Validitas jaminan ngajantenkeun alat parantos dipésér ti pangecér resmi anu diidinan ku importir.
  5. Sadaya biaya anu nyambung kana ngangkut alat pikeun ngalayanan garansi atanapi ngalereskeun garansi aya dina biaya nasabah. Simpen bungkusan aslina pikeun mempermudah transportasi naon waé. Pangecér / importir bakal nutupan biaya anu dihubungkeun pikeun balikkeun alat ka konsumén saatos ngalayanan jaminan atanapi ngalereskeun garansi (upami alat disatujuan pikeun ngalayanan jaminan / ngalereskeun).
HARANSI tambahan 3-taun

Anu ngimpor tina pemanas infra merah Airrex Rex Nordic Oy masihan jaminan 3 taun pikeun pamanas infra merah solar impor. Salah sahiji prasyarat pikeun garansi 3 taun nyaéta anjeun ngaktipkeun garansi dina 4 minggu ti saprak tanggal pameseran. Garansi éta kedah diaktipkeun sacara éléktronik dina: www.rexnordic.com.

SYARAT JAMINAN 3-TAUN

  • Garansi nyertakeun sadaya bagian anu ditutupan ku istilah jaminan umum.
  • Garansi éta ngan ukur nutupan produk anu diimpor ku Rex Nordic Group sareng dijual ku dealer resmi éta.
  • Ngan ukur dealer anu diidinan ku Rex Nordic Group anu diidinan masarkeun sareng ngiklankeun jaminan 3 taun na.
  • Nyitak sertipikat garansi dina jaminan anu diperpanjang sareng simpen salaku kantétan dina resi pameseran.
  • Upami alat dikirim ka ngalayanan garansi dina jangka waktu jaminan anu diperpanjang, resi sareng sertipikat garansi pikeun jaminan anu diperpanjang kedah dikintun.
  • Upami kalepatan atanapi karusakan disababkeun ku kasalahan pangguna atanapi karusakan anu disababkeun ku alat ku faktor éksternal, sadaya biaya perbaikan ditagihkeun ka palanggan.
  • Ngalereskeun garansi atanapi ngalereskeun garansi meryogikeun resi sareng sertipikat garansi pikeun jaminan anu diperpanjang.
  • Sadaya biaya anu nyambung kana ngangkut alat pikeun ngalayanan garansi atanapi ngalereskeun garansi aya dina biaya nasabah. Simpen bungkusan aslina pikeun mempermudah transportasi naon waé.
  • Waragad anu nyambungkeun pikeun balikkeun alat ka konsumén saatos ngalayanan jaminan atanapi ngalereskeun garansi (upami alat disatujuan pikeun ngalayanan / ngalereskeun garansi) dibebankeun ku dealer / importir.

KASILIHAN HARANSI 3-TAUN

Garansi bakal tetep valid salami tilu taun mimitian ti tanggal pameseran anu dituduhkeun dina resi, upami jaminan éta diaktipkeun numutkeun pitunjuk di luhur. Garansi 3 taun ngan ukur valid ku resi aslina. Émut kanggo nyimpen resi. Éta mangrupikeun bukti jaminan anu sah.

Logo Airrex

pabrik

HEPHZIBAH CO., LTD
(Juan-dong) 86, Gilpa-ro
71beon-gil, Nam-gu,
Incheon, Koréa
+ 82 32 509 5834

IMPORTIR

REX KUMPULAN NORDIK
Mustanlähteentie 24 A
07230 Askola
Finlandia

FINLANDIA +358 40 180 11 11
Swédia +46 72 200 22 22
NORWAY +47 4000 66 16
INTERNASIONAL +358 40 180 11 11

[email dijaga]
www.rexnordic.com


Pemanas Inframerah Airrex AH-200/300/800 Manual pangguna - Dioptimalkeun PDF
Pemanas Inframerah Airrex AH-200/300/800 Manual pangguna - PDF Asli

Gabung paguneman

1 Comment

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.