AcuityBrands EvōlAir UV HFLV UV-C Lamp jeung Parentah ngagantian Filter

UV lamp dipeunteun pikeun 9000 jam (nominal) tina pamakéan kontinyu. Disarankeun yén
UV lamp jeung filter nu dirobah taunan. Palayanan ngan ukur nganggo Suku Cadang Ganti Merek Acuity:

  • 27238R RK8HFLV KIT (Lamp & Filter)
  • 27238S RK8HFLV nyaring
  • 27238V RK8HFLV LAMP
  1. Assure kakuatan dipegatkeun tina fixture.
  2. Buka panto grill ku cara ngagerakkeun latches handap ku ramo atawa alat cet aman (Gambar 1).

    CATETAN: Panto grill kedah dibuka sateuacan panto kamar UV-C ageung.
  3. Baca labél PERHATOSAN.
  4. Buka panto chamber UV-C badag (boh hiji panto ujung-cahaya atawa panto logam padet) ku cara ngagerakkeun latches handap.
  5. Nganggo sarung tangan sareng kacamata pelindung, cabut UV-C lamp tina stop kontak sareng klip nahan.
  6. Buang UV-C l anu dipakéamp di fasilitas miceun runtah picilakaeun lokal atawa dijalankeun ku nagara, kalawan panangan runtah universal, atawa fasilitas daur ulang otorisasi.
    PEMBERITAHUAN: Lamps ngandung raksa, dispose nurutkeun lokal, hukum kaayaan sarta féderal.
    Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka: www.lampdaur ulang.org
  7. Ngagunakeun sarung lawon bersih taliti nyabut l anyaramp tina kotak sareng selapkeun kana stop kontak 2G11 sareng klip ingetan.
    PERHATOSAN: Minyak tina ramo bakal permanén etch kaca lamp, ngaruksak struktur jeung ruksakna lamp bakal hasilna. Bersih lamp kalawan rubbing alkohol jeung lawon bersih lamun perlu.
  8. Nutup panto badag tur kancing pageuh.
  9. Nganggo sarung tangan sareng kacamata pelindung, cokot tab hideung dina saringan teras tarik ka tengah saringan teras ka handap pikeun nyabut.
  10. miceun saringan anu parantos dianggo.
  11. Pasang saringan anyar dina urutan sabalikna anu dipiceun.
  12. Nutup panto grill jeung kancing pageuh.
  13. Hurungkeun kakuatan sareng pastikeun lampu statusna héjo nunjukkeun lampu UV-C sareng kipas hurung (Gambar 2).

 

Maca Deui Ngeunaan Manual Ieu & Unduh PDF:

Dokumén / Sumberdaya

AcuityBrands EvōlAir UV HFLV UV-C Lamp sarta Ngagantian Filter [pdf] Pituduh
Ev lAir UV HFLV, UV-C Lamp jeung Ngagantian Filter, Ev lAir UV HFLV UV-C Lamp jeung Ngagantian Filter, Lamp sarta Ngagantian Filter, Ngagantian Filter

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *