LG - Logo

MANUAL Sederhana
Kit Panyarios Rear Wireless

MODEL – SPK8-S

Punten baca manual ieu sacara saksama sateuacan ngaoperasikeun set anjeun sareng jaga pikeun rujukan ka hareup. Ka view pitunjuk ngeunaan fitur canggih, didatangan http://www.lg.com teras unduh Manual Pamilik. Sababaraha eusi dina manual ieu tiasa béda sareng unit anjeun.

LG SPK8-S Wireless Rear Speakers Kit - Product Overview

Sambungan Speaker Rear

Desain spéker sareng metode konéksi tiasa béda-béda numutkeun modél.

LG SPK8-S Wireless Rear Speakers Kit - Rear Speakers Connection

  1. Sambungkeun kabel spéker kana spéker anu leres.
  2. Connect the Wireless Receiver and the rear speakers (Grey: right, Blue: left) with the speaker cables.
  3. Hurungkeun pungsi Surrond pikeun ngarasakeun sora sakurilingna.

Sambungan panarima nirkabel

  1. Sambungkeun kabel kakuatan panarima nirkabel ka stop kontak nu.
  2. Turn on the unit: The unit and wireless receiver will be otomatis connected. The receiver’s yellow – green LED turns on.

Sambungan Panarima nirkabel Sacara manual
If the rear speakers do not make emit any sound, you can try connecting it manually.

  1. Pencét tombol PAIRING dina tonggong panarima nirkabel.
    • The yellow – green LED on the wireless receiver blinks quickly.
  2. Hurungkeun unit utama.
  3. Papasangan parantos réngsé.
    • The yellow – green LED on the wireless receiver turns on.

Setel jarak antara bar sora jeung panarima nirkabel sacaket mungkin sarta tetep aranjeunna jauh ti alat (ex. router nirkabel, microwave oven, jsb) leuwih 1 m pikeun nyegah gangguan nirkabel.

LG SPK8-S Wireless Rear Speakers Kit - Wireless Receiver Connection ManuallySora Sakuliling Hurung / Pareum

Nalika anjeun ngaktipkeun fungsi ngurilingan, anjeun tiasa ngaraosan sora sakuliling anu megah pikeun sadaya sumber sora input kalayan spéker tukang.
Setelan awal pikeun fungsi sakuliling HIRUP, Hurungkeun fungsi sakuliling HIRUP pikeun ngagunakeunana.

SK5Y
Sakuliling Hurung: Pencét jeung tahan REAR + button on the remote control about 2 seconds.
Sakuriling Pareuman: Pencet sareng tahan BEUREUM - button on the remote control about 2 seconds.

SK10Y / SK9Y / SK8Y / SK6Y
Sakuliling Hurung: Pencét jeung tahan AUTO VOL tombol dina kadali jauh ngeunaan 2 detik teras pencét AUTO VOL button repeateadly to select ON – SURROUND in the display window. Surround Off: Press and hold AUTO VOL tombol dina kadali jauh ngeunaan 2 detik teras pencét AUTO VOL button repeateadly to select OFF – SURROUND dina jandela tampilan.

SL4Y/SL5Y/SL5YF/SL6Y/SL6YF/SL7Y/SL7YF/SL8Y/SL8YG/SL9Y/SL9YG/SL10Y/SL10YG/SN10Y/SN10YG/DSN10YG/SN9Y/SN9YG/DSN9YG/SL8Y/SL8YG/DSN8YG/SN7Y/DSN7Y/ SN7CY/DSN7CY/SN6Y/DSN6Y/SN5Y/DSN5Y/GX/ G1

Surround On: Pencet jeung tahan tombol dina kadali jauh ngeunaan 3 detik teras pencét tombol sababaraha kali pikeun milih ON - SURROUND dina jandela tampilan.
Surround Off: Pencet jeung tahan tombol dina kadali jauh ngeunaan 3 detik teras pencét tombol malikan deui pikeun milih OFF - SURROUND dina tampilan jandela.

SP9YA/DSP9YA/SP8YA/DSP8YA/SP7Y/DSP7Y/ SPD7Y/SP70Y/DSPD7Y/SPD75YA/DSPD75YA/ SP60Y
Press Settings button. The product enters the setting mode and you can see “OFF-AUTO POWER” or “ON-AUTO POWER”.
While the “OFF-AUTO POWER” or “ON-AUTO POWER” is scrolling in the status display, press Left/ Right button to select the surround sound setting. You can see the status of the surround sound, “OFFSURROUND” or “ON-SURROUND”.
While the “OFF-SURROUND” or “ON-SURROUND” is scrolling in the status display, press Up/Down button to turn on or off the surround sound.

Inpormasi Tambahan

Spésifikasi panarima Wireless

Sarat kakuatan Tingali kana labél utama dina panarima nirkabel.
konsumsi power Tingali kana labél utama dina panarima nirkabel.
Ukuran (W x H x D) Approx.
60.0 mm x 220.0 mm x
175.0 mm

Design and specifications are subject to change without notice.

www.lg.com
Hak cipta © 2018-2021 LG Electronics Inc. Sadaya Hak ditangtayungan.

Dokumén / Sumberdaya

LG SPK8-S Wireless Rear Speakers Kit [pdf] Buku Panduan
SPK8-S, Wireless Rear Speakers Kit
LG SPK8-S Wireless Rear Speakers Kit [pdf] Buku Panduan
SPK8-S, SPK8-S Wireless Rear Speakers Kit, Wireless Rear Speakers Kit

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.