LOGO LGMANUAL MANUSA
Jauh Sihir

Mangga baca manual ieu sacara saksama sateuacan nganggo jarak jauh anjeun sareng jaga pikeun rujukan ka hareup.
Eusi dina Buku Panduan ieu tiasa dirobih tanpa aya bewara sateuacanna kusabab ningkatna fungsi produk.
MR21GC
www.lg.com
Hak cipta © 2021 LG Electronics Inc.
Sadaya hak disimpen.

LG MR21GC Magic Jauh -Qr

https://www.lg.com/global/ajax/common_manual

LG MR21GC Magic Jauh -sn
www.lg.com
Copyright © 2021 LG Electronics Inc. Sadaya Hak ditangtayungan.

barang-barang tambahan

  • Batré Jauh Sihir sareng Alkali (AA)
  • Manual anu bogana

Masang Batre

  • Pencét luhur tutup batre, geser deui, sareng angkat tutupna sapertos anu dipidangkeun ieu di handap.
  • Pikeun ngaganti batréna, buka tutup batréna, ngaganti batré basa (1.5 V, AA) anu cocog + jeung - tungtung kana labél di jero kompartemen, sareng tutup tutup batréna. Pastikeun nunjuk kadali jauh kana sensor kadali jauh dina TV.
  • Pikeun miceun aki-aki, laksanakeun tindakan pamasangan sacara tibalik. Entong nyampur batre anu lami atanapi anu lami nganggo anu anyar. Tutup panutupna aman.
  • Gagal cocog sareng polaritas anu leres tina batré tiasa nyababkeun batréna bitu atanapi bocor, hasilna kahuruan, cilaka pribadi, atanapi polusi lingkunganana.
  • Buka tutup batréna pikeun milari labélna.

LG MR21GC Magic Jauh -Masang Batré

Daptar / Unregister Jauh Magic

  • Hurungkeun TV teras pencét étagilindingKabayang (OKÉ) dina Magic jauh pikeun pendaptaran.
  • Pencét jeung tahan imah(Bumi) Tombol na balik deui(balik deui) tombol sasarengan langkung ti 5 detik pikeun pegatkeun sambungan Magic Remote.
  • Pencét jeung tahanimah Tombol (Bumi) sareng Q. Setélan(Q. Setélan) tombol sasarengan langkung ti 5 detik pikeun nyoplokkeun sareng ngadaptarkeun deui Magic Remote dina waktos anu sami.

Jauh Pedaran

LG MR21GC Magic Jauh -Remote kakuatan(kakuatan) Ngahurungkeun atanapi mareuman TV.
Tombol nomer Lebetkeun nomer.
9 ** Ngakses [Pitulung Gancang].
- (Dash) Selapkeun (DASH) antara nomer sapertos 2-1 sareng 2-2.
Aksés Ngakses daptar saluran atanapi program anu disimpen.
Guide Ngaksés [Pitunjuk]
Aksés gancang ** Ngaksés [Édit Akses Gancang].
[Edit Access Quick] mangrupikeun fitur anu ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun aplikasi anu ditetepkeun atanapi Live TV langsung ku mencét sareng nahan tombol nomer.
...(Langkung Lalakon) Némbongkeun fungsi pangendali jauh.
AD / SAP **
Fungsi pedaran pidéo / audio bakal diaktipkeun. (Gumantung kana nagara) Fitur SAP (Program Audio Menengah) ogé tiasa diaktipkeun ku mencét tombol... kancing. (Gumantung kana nagara)
+-(Vol) Nyetél tingkat polumeu.
Ngajempékeun) (bisu) Ngajempékeun sadayana sora.
Ngajempékeun 1(bisu) Ngaksés menu [Aksesibilitas].
(Ch / P) Gulung kana saluran atanapi program anu disimpen.
imah (imah) Ngaksés ménu Bumi.
imah 1 (imah) Ngaluncurkeun aplikasi anu terakhir dianggo.
sora(Pangakuan sora) Sambungan jaringan diperyogikeun pikeun nganggo fungsi pangenal sora.
Pariksa eusi anu disarankeun. (Sababaraha layanan anu disarankeun panginten henteu sayogi di sababaraha nagara.)
Sora 1(Pangakuan sora) Nyarios bari mencét sareng nahan tombol kanggo nganggo fitur pangenal sora.

**Pikeun nganggo tombol na, pencét sareng tahan langkung ti 1 detik.

ngasupkeun(ngasupkeun) Ngarobih sumber input.
Masukan 10(ngasupkeun) Ngaksés [Home Dashboard].
gilinding Kabayang (OKÉ) Pencét tengah tina gilindingKabayang (OKÉ) tombol pikeun milih ménu.
Anjeun tiasa ngarobih saluran atanapi program ku ngagunakeun
gilinding** Kabayang (OKÉ) kancing. Kabayang (OKÉ) Akses kana [Magic Explorer]. Anjeun tiasa ngajalankeun fitur [Magic Explorer] nalika warna pointer dirobah janten ungu. Upami ningali program, pencét sareng tahan panunjuk kana pidéo éta. Nalika ngagunakeun [Pitunjuk TV], [Setélan], [Siaga Olahraga], atanapi [Galeri Seni], pencét sareng tahan téks.
up (kaluhur / turun / kénca / katuhu)
Pencét tombol luhur, handap, kénca, atanapi katuhu pikeun ngagulung ménu.
Upami anjeun mencétan uptombol nalika pointer dianggo, pointer bakal ngaleungit tina layar sareng Magic Remote bakal beroperasi sapertos remote control umum.
Pikeun mintonkeun pointer dina layar deui, kocok Magic Remote ka kénca sareng katuhu.
balik deui(balik deui) Mulih ka layar anu saencana.
deui 1 (balik deui) Ngahapus tampilan dina layar sareng mulih ka input anu terakhir viewing.
Q. Setélan(Q. Setélan) Ngakses Setélan Gancang.
Q. Setélan 1(Q. Setélan) Mintonkeun menu [Sadaya Setélan].
sababaraha ménuNgakses fungsi khusus dina sababaraha ménu.
ngalir : Ngajalankeun fungsi rékaman. (Gumantung kana nagara)
Tombol Streaming Streaming Sambungkeun ka Video Streaming Service.
? (Guide pamaké) Ngakses [Pitunjuk Anggota]. (Gumantung kana Nagara)
Dasbor bumi(Dasbor bumi) Ngaksés [Home Dashboard]. (Gumantung kana Nagara)
favoritekannelNgaksés daptar kanal karesep anjeun. (Gumantung kana Nagara)
(Tombol kontrol(Tombol kontrol) Ngadalikeun eusi média. (Gumantung kana Nagara)

  • Gambar kadali jauh anu ditembongkeun tiasa bénten ti produk anu asli.
  • Urutan katerangan tiasa beda sareng produk anu asli.
  •  Sababaraha tombol sareng jasa moal disayogikeun gumantung kana modél atanapi daérah.

Nyambungkeun Alat pinter ngagunakeun NFC Tagjahé

Ngagunakeun Fitur NFC
NFC mangrupikeun téknologi anu ngagunakeun Near Field Communication, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngirim sareng nampi inpormasi kalayan gampang tanpa setélan anu misah.
Ku mawa alat pinter caket kadali jarak jauh anu dijalankeun ku NFC, anjeun tiasa masang aplikasi LG ThinQ teras nyambungkeun alat kana TV.

  1. Hurungkeun NFC dina setelan alat pinter. Pikeun nganggo NFC sareng alat Android, atur pilihan NFC kanggo ngaktifkeun 'maca / nyerat tags'dina setélan alat pinter. Setélan NFC tiasa waé gumantung kana alatna.
  2. Bawa alat pinter caket kana NFC(NFC) dina kadali jauh. Jarak anu diperyogikeun pikeun NFC tagging sakitar 1 cm.
  3. Turutan pitunjuk pikeun masang aplikasi LG ThinQ dina alat pinter anjeun.
  4. Retagging alat pinter kana kadali jauh ngamungkinkeun anjeun aksés sacara gampang pikeun sababaraha fitur dina TV anu disambungkeun ngalangkungan aplikasi LG ThinQ.

• Fitur ieu sayogi pikeun alat pinter anu ngan ukur NFC.
CatetanCatetan
• Fitur ieu ngan sayogi upami remote control gaduh logo NFC.

Pancegahan Anu Kedah Dicandak

  • Anggo remote control dina kisaran anu parantos ditangtoskeun (dina 10 m).
    Anjeun tiasa ngalaman gagal komunikasi nalika nganggo alat di luar area sinyalna atanapi upami aya halangan dina area sinyalna.
  • Anjeun tiasa ngalaman kagagalan komunikasi gumantung kana asesorisna.
    Alat sapertos oven microwave sareng LAN nirkabel beroperasi dina pita frekuensi anu sami (2.4 GHz) sareng Magic Remote. Ieu tiasa nyababkeun gagal komunikasi.
  • Jauh Magic moal jalan leres upami router nirkabel (AP) aya dina 0.2 m ti TV. Router nirkabel anjeun kedah langkung ti 0.2 m ti TV.
  • Entong ngabongkar atanapi panaskeun aki-aki.
  • Entong leupaskeun batréna. Nyingkahan guncangan anu parah kana batréna.
  • Entong neuleumkeun batréna dina cai.
  • Awas: Résiko seuneu atanapi ledakan upami batréna diganti ku jenis anu salah
  •  Benerkeun batréna anu leres.
  •  Nyelapkeun batre ku cara anu lepat tiasa ngakibatkeun ngabeledug.

spésifikasi

kategori rinci
Model No. MR21GC
Kisaran frékuénsi 2.400 GHz dugi 2.4835 GHz
Kaluaran Kaluaran (Max.) 8 dBm
Saluran saluran 40
sumber daya AA 1.5 V, 2 accu alkali dipaké
Kisaran suhu operasional 0 ° C dugi ka 40 ° C

TV LG anu didukung

• 2021 TV
– Z1/M1/G1/C1/B1/A1
– QNED9*/QNED8*/NANO9*/NANO8*/NANO7*
- UP8 * / UP7 *
(Punten lereskeun naha TV Bluetooth sayogi)
* Henteu sadaya modél didaptarkeun dirojong di sadaya nagara.
* Model anu didaptarkeun tiasa dirobah tanpa aya bewara sateuacanna.

LOGO LG

Dokumén / Sumberdaya

LG MR21GC Magic Jauh [pdf] Buku Panduan Pamilik
Jauh Magic, MR21GC

Rujukan

Gabung paguneman

3 Komentar

  1. Naon anu lumangsung ka konektor alat? Abdi kedah nyambungkeun jarak jauh ka spiker bioskop Bose supados kuring tiasa ngontrol polumeu nganggo jarak jauh sihir kuring.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.