LG 32TNF5J Digital Signage Témbongkeun Manual Pamilik
LG 32TNF5J Digital Signage Témbongkeun

PERHATOSAN – Alat ieu saluyu sareng Kelas A CISPR 32. Di lingkungan padumukan alat ieu tiasa nyababkeun gangguan radio.

dasar

Ikon catetan CATETAN

  • Asesoris anu disayogikeun sareng produk anjeun tiasa bénten-bénten gumantung kana modél atanapi daérahna.
  • Spésifikasi produk atanapi eusi dina manual ieu tiasa dirobih tanpa aya bewara sateuacanna kusabab ningkatkeun fungsi produk.
  • Software SuperSign & Manual

Mariksa Asesoris

barang-barang tambahan
barang-barang tambahan
barang-barang tambahanbarang-barang tambahan
ikon : Gumantung nagara

Cék samemeh INSTALASI

Kami henteu tanggung jawab pikeun karusakan produk anu disababkeun ku gagalna nuturkeun pituduh.

Orientasi Instalasi

Ngagunakeun vertikal
Nalika masang sacara vertikal, puterkeun monitor 90 derajat ngalawan jarum jam bari nyanghareup ka payun layar.
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Sudut Dengdekkeun
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Nalika masang monitor, éta tiasa didengdekkeun ka luhur dina sudut dugi ka 45 derajat.

instalasi lokasi 

Kami henteu tanggung jawab pikeun karusakan produk anu disababkeun ku gagalna nuturkeun pituduh.

Produk ieu dianggo salaku produk anu dipasang di jero kandang.

  • Garansi produk bakal batal upami dianggo sareng panel hareup kakeunaan sinar panonpoé langsung.
  • Anggo sarung tangan kerja nalika masang produk.
  • Masang produk ku leungeun kosong bisa ngabalukarkeun tatu.

indoor

Masang monitor dina kandang 

Upami masang produk di jero kandang, pasang stand (opsional) di sisi tukang produk.
Nalika masang produk nganggo stand (opsional), pasangkeun nangtung kana monitor pikeun mastikeun yén éta henteu murag.

VESA Gunung liang
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

model VESA dimensi (A x B) (mm) standar dimensi Panjang (Maksimum) (Mm) kuantitas
32TNF5J 200 x 200 M6 21.0 4
43TNF5J 200 x 200 M6 15.5 4
55TNF5J 300 x 300 M6 14.0 4

Sisi Gunung liang

Unit: mm
32TNF5J parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
43TNF5J parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
55TNF5J parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
model standar dimensi panjang
(Maksimum) (mm)
kuantitas jsb
32TNF5J M4 4.5 12 Luhur/Kénca/Katuhu (masing-masing 4EA)
43TNF5J M4 4.5 12 Luhur/Kénca/Katuhu (masing-masing 4EA)
55TNF5J M4 4.0 12 Luhur/Kénca/Katuhu (masing-masing 4EA)
  1. Paké liang screw samping nalika masang panel.
  2. torsi tightening screw: 5 ~ 7 kgf
  3. Panjang screw bisa leuwih panjang, gumantung kana wangun dipager sarta ketebalan tina bahan

Ikon peringatan PERHATIAN

  • Pegatkeun heula sambungan kabel listrik, teras pindahkeun atanapi pasang monitor. Upami teu kitu, eta bisa ngakibatkeun shock listrik.
  • Upami monitor dipasang dina siling atanapi témbok condong, éta tiasa murag sareng nyababkeun tatu.
  • Karusakan monitor ku tightening screws teuing pageuh bisa batal jaminan Anjeun.
  • Paké screws na témbok Gunung pelat conforming kana standar VESA.
    Pegatna atawa tatu pribadi alatan pamakéan atawa nyalahgunakeun komponén pantes teu katutupan ku jaminan produk ieu.
  • Nalika masang produk, ati-ati ulah nerapkeun gaya anu kuat ka bagian handap
    PERHATIAN

Ikon catetan CATETAN

  • Ngagunakeun screws leuwih panjang batan jero dituduhkeun bisa ngaruksak bagian jero produk. Pastikeun ngagunakeun panjangna ditangtoskeun.
  • Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal instalasi, mangga tingal manual pamaké pikeun témbok Gunung.

PERHATOSAN Pikeun Paké

Fitur Wake-up pikeun mode sare teu dirojong dina model ieu.

Lebu
Garansi moal nutupan karusakan anu disababkeun ku ngagunakeun produk dina lingkungan anu lebu.

Afterimage

  • Gambar saatos muncul nalika produk dipareuman.
    • Piksel tiasa gancang ruksak upami gambar poto dipintonkeun dina layar kanggo waktos anu lami. Paké pungsi screensaver.
    • Pindah tina layar anu bédana cahaya anu luhur (hideung bodas atanapi kulawu) kana layar anu langkung poék tiasa nyababkeun gambar saatosna. Ieu normal kusabab ciri tampilan produk ieu.
  • Nalika layar LCD aya dina pola tetep pikeun période panjang pamakéan, a vol slighttagbédana bisa lumangsung antara éléktroda nu ngoperasikeun kristal cair (LC). voltagbédana antara éléktroda naek kana waktu jeung condong tetep kristal cair Blok dina hiji arah. Dina waktu ieu, gambar saméméhna tetep, nu disebut afterimage.
  • Gambar saatosna henteu lumangsung nalika gambar anu terus-terusan robih dianggo tapi lumangsung nalika layar anu tangtu dibenerkeun kanggo waktos anu lami. Di handap ieu mangrupakeun saran operasional pikeun ngurangan lumangsungna afterimages nalika maké layar tetep. Waktu maksimum anu disarankeun pikeun ngagentos layar nyaéta 12 jam. Siklus anu langkung pondok langkung saé pikeun nyegah gambar saatos.
  • Kaayaan Pamakéan Disarankeun
  1. Robah warna latar sareng warna téks dina interval anu sami.
    • Gambar saatosna kirang lumangsung nalika warna anu badé dirobih silih pelengkap.
      Afterimage
      Afterimage
  2. Pindahkeun layar dina interval waktu nu sarua.
    • Ati-ati, sareng pastikeun yén téks atanapi gambar sateuacan ngarobih layar teu tinggaleun di lokasi anu sami saatos layar robah.
      Afterimage

spésifikasi produk

Tanpa aya bewara sateuacanna, sadaya inpormasi produk sareng spésifikasi anu aya dina manual ieu tiasa robih pikeun ningkatkeun kinerja produk.

32TNF5J

Port Input / Kaluaran HDMI 1, HDMI 2
Batréna ditempelkeun Dilarapkeun
resolusi Disarankeun Resolusi 1920 x 1080 @ 60 Hz (HDMI1, HDMI2)
Resolusi Max
Kakuatan Voltage 100-240 V ~ 50/60 Hz 0.6 A
Kaayaan lingkungan Suhu operasi
kalembaban operasi
0 ° C dugi ka 40 ° C
10% nepi ka 80% (Kaayaan pikeun nyegah kondensasi)
Suhu Panyimpenan Suhu Asor -20 °C nepi ka 60 °C
5% nepi ka 85% (Kaayaan pikeun nyegah kondensasi)
* Kaayaan neundeun bungkusan kotak produk
Konsumsi kakuatan Dina Modeu 55 W (Tip.)
Mode Saré / Modeu Sayaga ≤ 0.5 W

43TNF5J

Port Input / Kaluaran HDMI 1, HDMI 2
Batréna ditempelkeun Dilarapkeun
resolusi Disarankeun Resolusi 3840 x 2160 @ 60 Hz (HDMI1, HDMI2)
Resolusi Max
Kakuatan Voltage 100-240 V ~ 50/60 Hz 1.1 A
Kaayaan lingkungan Suhu operasi
kalembaban operasi
0 ° C dugi ka 40 ° C
10% nepi ka 80% (Kaayaan pikeun nyegah kondensasi)
Suhu Panyimpenan Suhu Asor -20 °C nepi ka 60 °C
5% nepi ka 85% (Kaayaan pikeun nyegah kondensasi)
* Kaayaan neundeun bungkusan kotak produk
Konsumsi kakuatan Dina Modeu 95 W (Tip.)
Mode Saré / Modeu Sayaga ≤ 0.5 W

55TNF5J

Port Input / Kaluaran HDMI 1, HDMI 2
Batréna ditempelkeun Dilarapkeun
resolusi Disarankeun Resolusi 3840 x 2160 @ 60 Hz (HDMI1, HDMI2)
Resolusi Max
Kakuatan Voltage 100-240 V ~ 50/60 Hz 1.7 A
Kaayaan lingkungan Suhu operasi
kalembaban operasi
0 ° C dugi ka 40 ° C
10% nepi ka 80% (Kaayaan pikeun nyegah kondensasi)
Suhu Panyimpenan Suhu Asor -20 °C nepi ka 60 °C
5% nepi ka 85% (Kaayaan pikeun nyegah kondensasi)
* Kaayaan neundeun bungkusan kotak produk
Konsumsi kakuatan Dina Modeu 127 W (Tip.)
Mode Saré / Modeu Sayaga ≤ 0.5 W

32/43/55TNF5J 

* Layar cabak
OS (Sistem Operasi) Windows 10 10 Poin (Max)
webOS 10 Poin (Max)
model Ngaran Ukuran (Lebar x Jangkungna x Jero) (mm) Beurat (kg)
32TNF5J 723 x 419.4 x 39.1 5.6
43TNF5J 967.2 x 559 x 38 10.4
55TNF5J 1231.8 x 709.6 x 39.2 16.8

HDMI (PC) Rojongan Mode 

resolusi Frékuénsi Horisontal (kHz) ajeg Frékuénsi (Hz) Catetan
800 x 600 37.879 60.317
1024 x 768 48.363 60
1280 x 720 44.772 59.855
1280 x 1024 63.981 60.02
1680 x 1050 65.29 59.954
1920 x 1080 67.5 60
3840 x 2160 67.5 30 Iwal 32TNF5J
135 60

* Kami nyarankeun ngagunakeun 60Hz. (Gerak blur/judder tiasa katingali dina input sanés 60Hz.)

LICENCE

Lisensi anu dirojong tiasa bénten dumasar kana modél. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal lisénsi, mangga buka www.lg.com.
LICENCE

Istilah HDMI, HDMI High-Definition Multimedia Interface, sareng Logo HDMI mangrupikeun mérek dagang atanapi mérek dagang kadaptar ti HDMI Licensing Administrator, Inc.

Dijieun ku lisénsi ti Dolby Laboratories. Dolby, Dolby Vision, Dolby Vision IQ, Dolby Audio, Dolby Atmos, jeung simbol double-D mangrupakeun mérek dagang Dolby Laboratories Licensing Corporation.
LICENCE

Modél sareng nomer séri produk na aya di tukang sareng dina hiji sisi produk.
Catetan aranjeunna di handap upami anjeun peryogi jasa.

MODÉL ______________________________
SERIAL NO. _______________________

Sora samentawis normal nalika ngaktipkeun Hurungkeun atanapi Pareuman alat ieu.

logo

Dokumén / Sumberdaya

LG 32TNF5J Digital Signage Témbongkeun [pdf] Buku Panduan Pamilik
32TNF5J, 43TNF5J, 55TNF5J, Digital Signage Display, 32TNF5J Digital Signage Display, Digital Signage, Signage Display

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *