SEALEY-TC960-Ban-Changer-logo

SEALEY TC960 Ban Changer

SEALEY-TC960-Ban-Changer-PRODUCT

di luhurVIEW

SEALEY-TC960-Ban-Changer-1

barang Bagian No. gambaran barang Bagian No. gambaran
1 TC960.01 Dasar Alas 8 TC960.08 lancah alas
2 TC960.02 Saluran dasar samping 9 TC960.09 Alas Cap
3 TC960.03 Méja Ban & Alas 10 TC960.10 Ban Bar
4 TC960.04 Bead breaker cecekelan 11 SS1025.S Hex Kepala Siapkeun screw M10 X 25 Séng
5 TC960.05 Clevis Pegs 12 SN10.S Steel Nut M10 Séng
6 TC960.06 R-Klip 4.3 X 3mm. 13 TC960.13 Konci Washer
7 TC960.07 Bead Breaker Sapatu - TC963 Bar Ban pikeun Roda Aluminium (Teu Ditémbongkeun)

CATETAN: Kabijakan kami pikeun terus ningkatkeun produk sareng sapertos kitu kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih data, spésifikasi sareng bagian komponén tanpa aya bewara sateuacana. Meureun aya versi alternatif produk ieu, mangga ngahubungan kami lamun merlukeun informasi ieu.

Nu penting: Taya liability katampa pikeun pamakéan lepat produk. Suku cadang kedah dipasang ku jalma anu kompeten

garansi

Garansi nyaéta 12 bulan ti tanggal pameseran, buktina anu diperyogikeun pikeun klaim naon waé.

Dokumén / Sumberdaya

SEALEY TC960 Ban Changer [pdf] Buku Panduan
TC960, Ban Changer

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *