Fuse Box sareng Box Fuse Panumpang dina Mitsubishi Lancer 1991-1995

Dina video ieu, kami nunjukkeun diagram kotak sekering pikeun kotak sekering mesin (kotak distribusi listrik), sareng kotak sekering panumpang dina Mitsubishi Lancer 1991-1995. Kami ogé nunjukkeun persis dimana anjeun tiasa mendakan kotak sekering dina mobil. Punten mairan dihandap upami aya patarosan sareng hatur nuhun kanggo anu nonton!

Sekering Fuse Box

Sekering Fuse Box

Fuse Box Lokasi

Fuse Box Lokasi

Fuse Box Lokasi

Diagram Kotak sekering

 

Gabung paguneman

2 Komentar

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.