surat penting

JBL T110BT In-Ear Headphones Wireless Hideung Guide pamaké
JBL T110BT In-Ear Wireless Headphone Hideung

Naon Dina kotak

T11OBT x 1
Naon Dina kotak

Kabel ngecas x 1
Naon Dina kotak

Ujung ceuli x 3 pasang
Naon Dina kotak

Kartu Garansi, Kartu Perang. Lembar kaamanan sareng OSG x 1
Naon Dina kotak

di luhurview

  1. Tombol sareng LED
    di luhurviewdi luhurview
  2. ngecas
    di luhurview

Nganggo headphone

  1. Pilih tip ceuli anu katuhu
    Nganggo headphone
  2. Maké tukangeun beuheung
    Nganggo headphone
  3. Paké magnét
    Nalika henteu dianggo, sambungkeun earpieces di payuneun beuheung anjeun nganggo magnet pikeun ngahindarkeun dangling
    Nganggo headphone

Sambungan Bluetooth®

  1. Hurungkeun headphone
    Sambungan Bluetooth®
  2. Upami nyambungkeun pikeun anu munggaran, headphone bakal asup kana mode pasangan sacara otomatis saatos éta dihurungkeun.
  3. Nyambung ka alat biustooth
    Sambungan Bluetooth®

musik

musik

Telepon kakuatan

Telepon kakuatan

Kabiasaan LED

Kabiasaan LED

Kabiasaan LED

spésifikasi

  • Ukuran supir: 8.6mm
  • Rentang réspon frékuénsi dinamis: 20Hz-20kHz
  • Sensitipitas: 96dB SPU1mw
  • SPL maksimum: 102dB @1kHz
  • Sensitipitas mikropon @ 1kHz dB v / pa: -21
  • Impedansi: 160
  • kakuatan dikirimkeun Bluetooth: 0-4dBm
  • Modulasi dikirimkeun Bluetooth: GFSK, DQPSK, 8-DPSK
  • Frékuénsi Bluetooth: 2.402GHz-2.48GHz
  • Pro Bluetoothfiles: HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
  • Vérsi Bluetooth: V4.0
  • Jinis batré: GSP051230 01
  • Batré Polimér Li-ion (3.7V, 120mAh)
  • waktos ngecas: c2hr
  • Waktu maén musik jeung BT on: > 6hr
  • waktos ngobrol jeung BT on:> 6hr
  • Beurat (g): 16.2g

Tanda Kecap Bluetooth

Logo Bluetooth
Tanda kecap sareng logo Bluetooth® mangrupikeun mérek dagang kadaptar anu dipiboga ku Bluetooth SIG, Inc. sareng panggunaan tanda sapertos kitu ku HARMAN International Industries, Incorporated aya lisénsi. Mérek dagang sareng ngaran dagang sanés mangrupikeun pamilik masing-masing.

logo

Dokumén / Sumberdaya

JBL T110BT In-Ear Wireless Headphone Hideung [pdf] Pituduh Pamaké
T110BT In-Ear Wireless Headphone Hideung, T110BT, In-Ear, T110BT Wireless Headphone Hideung, T110BT Headphones, T110BT Hideung

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *