File:Ajax logo.svg - Wikimedia CommonsManual Pamaké KeyPad
Diropéa Maret 24, 2021AJAX 8706 KeyPad Wireless Toel Kibor

KeyPad mangrupakeun keyboard touch-sénsitip jero rohangan nirkabel pikeun ngatur sistem kaamanan Ajax. Dirancang pikeun pamakéan indoor. Kalayan alat ieu, pangguna tiasa panangan sareng ngarampas pakarang sistem sareng ningali status kaamananna. KeyPad ditangtayungan tina usaha nebak kodeu aksés sareng tiasa ngangkat alarm jempé nalika kodeu aksés diasupkeun dina kaayaan paksaan.
Nyambungkeun ka sistem kaamanan Ajax via protokol radio Jeweller aman, KeyPad komunikasi jeung hub dina jarak nepi ka 1,700 m dina garis panon.
pangeling-eling KeyPad ngoperasikeun sareng hub Ajax wungkul sareng henteu ngadukung sambungan via Oxbridge Plus atanapi modul integrasi cartridge.
Alatna disetél liwat aplikasi Ajax pikeun ios, Android, macOS, sareng Windows.
Mésér keypad KeyPad

Unsur fungsionalAJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - elemen Fungsional

  1. Indikator modeu bersenjata
  2. Indikator modeu henteu nganggo senjata
  3. Indikator modeu wengi
  4. Indikator gangguan fungsi
  5. Blok tombol angka
  6. Tombol "Hapus".
  7. Tombol "Fungsi"
  8. Tombol "Panangan"
  9. Tombol "Ngarampas pakarang".
  10. Tombol "Mode wengi".
  11. Tamptombol er
  12. Dina / Pareum tombol
  13. kode QR

Pikeun miceun panel SmartBracket, geser ka handap (bagian perforated diperyogikeun pikeun ngaktipkeun tamper bisi aya usaha pikeun nyocogkeun alat tina permukaan).

Prinsip Operasi

KeyPad mangrupakeun alat kontrol stasioner ayana di jero rohangan. Fungsina diantarana nyéépkeun / ngarampas pakarang sistem ku kombinasi numerik (atanapi ngan ukur ku mencét tombol), ngaktipkeun Modeu Peuting, nunjukkeun modeu kaamanan, ngahalangan nalika aya anu nyobian nebak kodeu aksés, sareng naékkeun alarm jempé nalika aya anu maksa pangguna pikeun. ngarampas pakarang sistem.
KeyPad nunjukkeun kaayaan komunikasi sareng hub sareng malfungsi sistem. Tombol disorot pas pangguna némpél kibor sahingga anjeun tiasa ngalebetkeun kodeu aksés tanpa lampu luar. KeyPad ogé nganggo sora bip pikeun nunjukkeun.
Pikeun ngaktipkeun KeyPad, toél keyboard: lampu tukang bakal hurung, sareng sora bip bakal nunjukkeun yén KeyPad parantos hudang.
Upami batréna kirang, lampu latar hurung dina tingkat minimum, henteu paduli setélanna.
Lamun anjeun teu noel kibor salila 4 detik, KeyPad mareuman lampu tukang, sarta sanggeus sejen 12 detik, alat pindah ka mode sare.
parentah Nalika pindah ka modeu bobo, KeyPad mupus paréntah anu dilebetkeun!
KeyPad ngarojong kodeu aksés 4-6 digit. Kodeu aksés anu diasupkeun dikirim ka hub saatos mencét tombol:Amazon Alexa  (leungeun), AJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - IKON 1(ngarampas pakarang), atawaAJAX 8706 KeyPad Wireless Toel Keyboard - IKON  (Mode peuting). Paréntah anu salah tiasa direset nganggo tombol (Reset).
Upami kodeu aksés anu salah dilebetkeun tilu kali salami 30 menit, KeyPad ngonci pikeun waktos anu tos ditangtoskeun ku pangguna administrator. Sakali KeyPad dikonci, hub teu malire paréntah naon waé, sakaligus ngawartosan ka pangguna sistem kaamanan tina usaha nebak kodeu aksés. Pangguna administrator tiasa muka konci KeyPad dina aplikasi. Nalika waktos anu tos ditangtoskeun parantos réngsé, KeyPad otomatis muka konci.
KeyPad ngamungkinkeun sistem arming tanpa kodeu aksés: ku mencét tombol Amazon Alexa(Panangan). Fitur ieu ditumpurkeun sacara standar.
Nalika tombol fungsi (*) diteken tanpa ngalebetkeun kodeu aksés, hub ngajalankeun paréntah anu ditugaskeun pikeun tombol ieu dina aplikasi.
KeyPad tiasa ngabéjaan ka perusahaan kaamanan ngeunaan sistem anu dirampas ku kakuatan. Kode Duress - teu sapertos tombol panik - henteu ngaktipkeun sirineu. KeyPad sareng aplikasi ngabéjaan yén suksés ngarampas pakarang sistem, tapi perusahaan kaamanan nampi alarm.

tandana

Nalika némpél KeyPad, éta bangun nyorot keyboard sareng nunjukkeun modeu kaamanan: Angkatan Bersenjata, Disarmikeun, atanapi Modeu Peuting. Modeu kaamanan sok aktual, henteu paduli alat kontrol anu dianggo pikeun ngarobihna (tombol fob atanapi aplikasi).

kajadian tandana
Indikator malfungsi X kedip-kedip Indikator noti kalawan hub atawa keypad tutup muka. Anjeun tiasa pariksa
alesan pikeun gangguan dina aplikasi Sistim Kaamanan Ajax
Tombol KeyPad dipencet Bip anu pondok, kaayaan panangan sistem ayeuna LED sakedapan sakali
Sistemna aya pakarang Sinyal sora pondok, Modeu bersenjata / Modeu wengi Indikator LED hurung
Sistemna dibongkar senjata Dua sinyal sora pondok, LED disarmed LED indikator lampu hurung
Kodeu aksés lepat Sinyal sora panjang, lampu tukang keyboard kedip-kedip 3 kali
Gagal pikeun panangan hiji atanapi sababaraha detektor (contona, jandela dibuka) Sinyal sora panjang, indikator modeu kaamanan kedip-kedip 3 kali
Kasalahan dideteksi nalika nganggo pakarang (contona, detektor leungit) Bip panjang, kaayaan panangan sistem ayeuna LED ngacieupan 3 kali
Hub henteu ngaréspon paréntah - henteu aya hubungan Sinyal sora panjang, indikator gangguan fungsi hurung
KeyPad dikonci saatos 3 usaha teu hasil pikeun nuliskeun kodeu aksés Sinyal sora panjang, indikator modeu kaamanan kedip sakaligus
Batré low Saatos nganggo pakarang / ngalucutkeun pakarang sistem, indikator malfungsi blinks mulus. Kibor dikonci bari indikator kedip-kedip. Nalika ngaktipkeun KeyPad nganggo batré lemah, éta bakal bip sareng sinyal sora anu panjang, indikator malfungsi hurung lancar teras pareum.

Nyambung
Sateuacan nyambungkeun alat:

  1. Hurungkeun hub sareng parios sambungan Internet na (logo hérang bodas atanapi héjo).
  2. Pasang aplikasi Ajax. Ngadamel akun, nambihan hub kana aplikasi, sareng nyiptakeun sahanteuna hiji rohangan.
  3. Pastikeun yén hub na henteu nganggo pakarang, sareng éta henteu diénggalan ku mariksa statusna dina aplikasi Ajax.

pangeling-eling Ngan ukur pangguna anu ngagaduhan hak administrator anu tiasa nambihan alat dina aplikasi

Kumaha nyambungkeun KeyPad kana hub:

  1. Pilih pilihan Tambihan Alat dina aplikasi Ajax.
  2. Nami alatna, scan / nyerat sacara manual QR Code (aya dina awak sareng bungkus), sareng pilih kamar tempatna.
  3. Pilih Tambihkeun - undur mundur bakal dimimitian.
  4. Hurungkeun KeyPad ku cara nahan tombol daya salila 3 detik — bakal kedip-kedip sakali ku lampu tukang keyboard.

Pikeun deteksi sareng papasangan, KeyPad kedah aya dina jangkauan jaringan nirkabel hub (dina objek anu ditangtayungan anu sami).
Paménta pikeun sambungan kana hub dikirimkeun pikeun waktos anu singget dina momen switch dina alat.
Upami KeyPad gagal nyambung ka hub, pareum 5 detik sareng cobian deui.
Alat nu disambungkeun bakal nembongan dina daptar alat aplikasi. Pembaruan status alat dina daptar gumantung kana interval ping detektor dina setélan hub (nilai standar nyaéta 36 detik).
pangeling-eling Teu aya kecap konci anu tos disetél pikeun KeyPad. Sateuacan nganggo KeyPad, atur sadayana kecap konci anu diperyogikeun: umum, pribadi, sareng kode duress upami anjeun kapaksa ngaleupaskeun sistem.
Milih Lokasi
Lokasi alat gumantung kana remoteness na ti hub, sarta halangan hindering transmisi sinyal radio: tembok, oors, objék badag di jero rohangan.
pangeling-eling Alat ieu dikembangkeun ngan ukur pikeun panggunaan jero ruangan.
Entong masang KeyPad:

  1. Di caket peralatan transmisi radio, kalebet anu ngalir di jaringan seluler 2G / 3G / 4G, router Wi-Fi, transceiver, stasiun radio, ogé hub Ajax (éta nganggo jaringan GSM).
  2. Tutup kana kabel listrik.
  3. Deukeut ka objék logam jeung kaca spion bisa ngabalukarkeun atenuasi sinyal radio atawa shading.
  4. Diluar tempat (luar).
  5. Di jero enggon kalayan suhu sareng kalembaban di luar jangkauan wates anu diidinan.
  6. Langkung caket ti 1 m ka hub.

pangeling-eling Pariksa kakuatan sinyal Jeweler di lokasi pamasangan

Salila tés, tingkat sinyal dipintonkeun dina aplikasi sareng dina kibor kalayan indikator modeu kaamananAmazon Alexa  (Mode bersenjata), AJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - IKON 1(Modeu teu nganggo senjata), AJAX 8706 KeyPad Wireless Toel Keyboard - IKON(Modeu wengi) sareng indikator gangguan X.
Lamun tingkat sinyal low (hiji bar), urang teu bisa ngajamin operasi stabil tina alat. Candak sagala ukuran mungkin pikeun ngaronjatkeun kualitas sinyal. Sahenteuna, mindahkeun alat: malah hiji shift 20 cm signi cantly ngaronjatkeun kualitas panarimaan sinyal.
Lamun alat boga kakuatan sinyal low atawa teu stabil sanajan sanggeus pindah, make a Rentang sinyal radio ReX ngalegaan.
KeyPad dirancang pikeun operasi nalika dicampurkeun kana permukaan nangtung. Lamun maké KeyPad dina leungeun, urang teu bisa ngajamin operasi sukses kibor sensor.

Amérika

  1. alatsimbol 1
  2. KeyPad
parameter ajen
suhu suhu alat. Diukur dina
processor sarta robah saeutik demi saeutik
Kakuatan Signal Jeweler Kakuatan sinyal antara hub sareng KeyPad
Ngeusi batre Tingkat batré alat. Aya dua nagara bagian:
OK
Batréna dikaluarkeun
Kumaha muatan batré ditampilkeun dina aplikasi Ajax
tutup Anu tamper mode alat, nu meta jeung detachment tina atawa ruksakna awak
hubungan Status sambungan antara hub sareng KeyPad
Diangkut Ngalangkungan ReX Nampilkeun status nganggo panyambung rentang ReX
Pareuman samentawis Nembongkeun status alat: aktip, ditumpurkeun lengkep ku pamaké, atawa ngan bewara tamptombol er ditumpurkeun
firmware Detéktor é vérsi
KTP Alat identi

setélan

  1. alatsimbol 1
  2. KeyPad
  3. setélansettingna
setelan ajen
kahiji Ngaran alat bisa diédit
kamar Milih rohangan virtual anu ditugaskeun ku alat
Idin Pakarang / Pakarang Milih grup kaamanan anu ditugaskeun KeyPad
Setélan aksés Milih cara veri arming / disarming
Kodeu keypad hungkul
Kodeu aksés pangguna hungkul
Keypad sareng kodeu aksés pangguna
Kodeu keypad Nyetél kodeu aksés pikeun panangan senjata
Kodeu Duress Nyetel kode pakéan pikeun alarem jempé
Fungsi Tombol Pamilihan fungsi tombol *Pareum — tombol Fungsi ditumpurkeun sareng henteu ngalaksanakeun paréntah naon waé nalika
dipencet Alarm - ku mencét tombol Fungsi, sistem ngirimkeun alarm ka stasiun ngawaskeun perusahaan kaamanan sareng ka sadaya pangguna.
Ngajempékeun Alarm Seuneu Interconnected — nalika dipencet, ngajempékeun alarm tina
FireProtect / FireProtect Ditambah detéktor. Fiturna ngan ukur tiasa dianggo upami Dihubungkeun
FireProtect Alarms diaktipkeun Diajar langkung seueur
Bersenjata tanpa Sandi Upami aktip, sistem tiasa dipersenjatai ku mencét tombol Arm tanpa kodeu aksés
Aksés teu sah Otomatis-konci Upami aktip, kibor dikonci kanggo waktos anu tos disetel saatos ngalebetkeun kodeu aksés anu salah tilu kali berturut-turut (salami 30 mnt). Salila ieu, sistem teu tiasa disarmed via KeyPad
Waktos Konci Otomatis (mnt) Mangsa konci saatos usaha kodeu aksés anu salah
caang Kacaangan lampu tukang kibor
jilid Volume sora bip
Siaga kalayan sirineu upami tombol panik dipencet Setelan nembongan lamun mode Alarm dipilih pikeun tombol Fungsi.
Lamun aktip, tombol Fungsi mencét micu sirineu dipasang dina obyék
Tés Kakuatan Sinyal Jeweler Mindahkeun alat kana modeu uji kakuatan sinyal
Tés aténuasi Ngalihkeun KeyPad ka modeu uji luntur sinyal (sayogi dina alat anu versi 3.50 sareng engké)
Pareuman samentawis Ngidinan pamaké pikeun megatkeun sambungan alat tanpa miceun tina sistem. Dua pilihan sayogi:
Sagemblengna - alat moal ngajalankeun paréntah sistem atawa ilubiung dina skenario automation sarta sistem bakal
malire alarm alat jeung beja sejenna wungkul - sistem bakal malire ngan noti alat tampTombol er Diajar langkung seueur ngeunaan nganonaktipkeun samentawis alat
Guide pamaké Muka Buku Panduan Pamaké KeyPad
Ngaleungitkeun Alat Megatkeun alat tina hub sareng ngahapus setélanana

KeyPad ngamungkinkeun nyetél kodeu aksés umum sareng pribadi pikeun unggal pangguna.
Pikeun masang kodeu aksés pribadi:

  1. Pindah ka setélan pro le (Setélan Hub settingna   Pamaké Setélan pro le anjeun)
  2. Klik Setélan Kodeu Aksés (dina ménu ieu anjeun ogé tiasa ningali idéntifikasi pangguna)
  3. Setel Kode Pamaké sareng Kode Duress

parentah Unggal pangguna netepkeun kodeu aksés pribadi nyalira!

Manajemén kaamanan ku kecap akses
Anjeun tiasa ngadalikeun kaamanan sakabéh fasilitas atawa grup misah ngagunakeun kecap akses umum atawa pribadi (con gured dina aplikasi).
Lamun sandi pribadi dipaké, nami pamaké anu pakarang / ngarampas pakarang sistem dipintonkeun dina noti kation na dina feed acara hub. Upami kecap akses umum dianggo, nami pangguna anu ngarobih modél kaamanan henteu ditingalikeun.
Manajemén kaamanan tina sadaya fasilitas nganggo kecap akses umum
Lebetkeun kecap akses umum teras pencét pananganAmazon Alexa/ ngarampas pakarangAJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - IKON 1 / Modeu wengi aktivasinaAJAX 8706 KeyPad Wireless Toel Keyboard - IKON .
Pikeun urutample 1234 Amazon Alexa
Manajemén kaamanan kelompok nganggo kecap konci umum
Lebetkeun kecap akses umum, pencét *, lebetkeun ID grup teras pencét pananganAmazon Alexa/ ngarampas pakarangAJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - IKON 1 / Modeu wengi aktivasinaAJAX 8706 KeyPad Wireless Toel Keyboard - IKON.
Pikeun urutampjeung 1234 * 02
Naon Grup ID?
Lamun grup ditugaskeun ka KeyPad (Arming / Disarming idin eld dina setélan keypad), anjeun teu kudu ngasupkeun ID grup. Pikeun ngatur mode pakarang grup ieu, cukup nuliskeun kecap akses umum atawa pribadi.
Punten perhatoskeun upami hiji kelompok ditugaskeun ka KeyPad, anjeun moal tiasa ngatur modeu Wengi nganggo kecap akses umum.
Dina hal ieu, modeu Peuting ngan ukur tiasa dikokolakeun nganggo kecap akses pribadi (upami pangguna ngagaduhan hak anu pas).
Hak dina sistem kaamanan Ajax
Manajemén kaamanan tina sadaya fasilitas nganggo kecap akses pribadi
Lebetkeun ID pangguna, pencét *, lebetkeun kecap konci pribadi sareng pencét armingAmazon Alexa/ ngarampas pakarang AJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - IKON 1/ Modeu wengi aktivasinaAJAX 8706 KeyPad Wireless Toel Keyboard - IKON .
Pikeun urutampjeung 02 * 1234 Amazon Alexa
Naon ID Panganggo?
Manajemén kaamanan kelompok nganggo kecap akses pribadi
Lebetkeun ID pangguna, pencét *, lebetkeun kecap akses pribadi, pencét *, lebetkeun ID grup, teras pencét armingAmazon Alexa/ ngarampas pakarang AJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - IKON 1/ Modeu wengi aktivasinaAJAX 8706 KeyPad Wireless Toel Keyboard - IKON .
Pikeun urutample: 02 * 1234 * 05 Amazon Alexa
Naon Grup ID?
Lamun grup ditugaskeun ka KeyPad (Persenjatan / Ngalucutan pakarang idin eld dina setélan keypad), anjeun teu kudu ngasupkeun ID grup. Pikeun ngatur mode arming grup ieu, ngasupkeun sandi pribadi geus cukup.
Ngagunakeun kecap akses anu teu kuat
Sandi anu teu kuat ngamungkinkeun anjeun pikeun ngageterkeun alarem jempé sareng niru mareuman alarm. Alarm jempé hartosna aplikasi Ajax sareng sirineu moal ngagorowok sareng nyilakakeun anjeun. Tapi perusahaan kaamanan sareng pangguna sanésna bakal waspada langsung. Anjeun tiasa ngagunakeun kecap akses kakuatan pribadi sareng umum.
Naon kecap konci anu teu kuat sareng kumaha cara ngagunakeunana?
parentah Skénario sareng sirineu ngaréaksikeun panangan senjata dina kaayaan teu sami dina cara anu sami sareng panerapan senjata normal.
Pikeun ngagunakeun kecap konci anu teu biasa biasa:
Lebetkeun kecap akses paksaan umum sareng pencét konci ngarampas pakarangAJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - IKON 1 .
Pikeun urutampleuh, 4321 AJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - IKON 1
Pikeun ngagunakeun kecap akses kakuatan pribadi:
Lebetkeun ID pangguna, pencét *, teras lebetkeun kecap akses paksaan pribadi sareng pencét konci ngarampas pakarangAJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - IKON 1.
Pikeun urutampjeung: 02 * 4422 AJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - IKON 1
Kumaha fungsi muting alarm ulang
Ngagunakeun KeyPad, Anjeun tiasa ngajempékeun interconnected ulang detektor alarem ku mencét tombol Fungsi (lamun setelan pakait diaktipkeun). Réaksi sistem pikeun mencét tombol gumantung kana kaayaan sistem:
Alarm FireProtect anu dihubungkeun parantos disebarkeun -- ku mencét mimiti tombol Fungsi, kabéh sirineu detéktor ulang muted, iwal jalma nu didaptarkeun alarem. Mencét tombol deui mutes detéktor sésana.
Waktos tunda alarm anu aya hubunganana -- ku mencét tombol Fungsi, sirineu tina detektor FireProtect / FireProtect Plus anu dipicu dipareuman.
Leuwih jéntré ngeunaan alarm interconnected detéktor ulang
Tés Fungsi
Sistem kaamanan Ajax ngamungkinkeun ngalaksanakeun tés pikeun mariksa fungsionalitas alat anu nyambung.
Tés henteu langsung dimimitian tapi dina jangka waktu 36 detik nalika nganggo setélan standar. Waktu tés dimimitian gumantung kana setélan jaman scanning detektor (paragraf ngeunaan "Jeweller" setélan dina setélan hub).
Tés Kakuatan Sinyal Jeweler
Tés aténuasi
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
pangeling-eling Sateuacan masang detéktor, pastikeun anjeun parantos milih lokasi anu optimal sareng éta saluyu sareng pedoman anu aya dina manual ieu!
parentah KeyPad kudu napel na beungeut nangtung.

  1. Pasang panel SmartBracket kana permukaan nganggo sekrup anu dibuntel, nganggo sahenteuna dua titik xing (salah sahijina - luhureun tamper). Sanggeus milih hardware kantétan séjén, pastikeun yén maranéhna teu ngaruksak atawa deform panel.
    pangeling-eling Pita napel dua sisi ngan ukur tiasa dianggo pikeun kantétan samentawis KeyPad. Kasét bakal garing dina waktosna, anu tiasa nyababkeun ragrag tina KeyPad sareng karusakan kana alat.
  2. Nempatkeun KeyPad dina panel kantétan jeung tighten nu screw ningkatna dina awak underside.

Pas KeyPad dihurungkeun dina SmartBracket, éta bakal kedip-kedip sareng LED X (Sesar) - ieu bakal janten sinyal yén tamper geus actuated.
Upami indikator gangguan X henteu kiceup saatos dipasang dina SmartBracket, parios status tamper dina aplikasi Ajax lajeng pariksa tightness xing tina panel.
Lamun KeyPad torn kaluar tina beungeut cai atawa dipiceun tina panel kantétan, anjeun bakal nampa kation bewara.
Pangropéa KeyPad sareng Ngagantian Batré
Pariksa kamampuan operasi KeyPad sacara rutin.
Batré anu dipasang dina KeyPad ngajamin operasi otonom dugi ka 2 taun (kalayan frékuénsi pamariksaan ku hub 3 menit). Upami batré KeyPad lemah, sistem kaamanan bakal ngirim bewara anu relevan, sareng indikator gangguan bakal lancar terang sareng kaluar saatos unggal éntri kodeu aksés anu suksés.
Sabaraha lami alat Ajax beroperasi dina batréna, sareng naon anu mangaruhan ieu
Ngagantian Batré
Set Lengkep

  1. KeyPad
  2. Panel ningkatna SmartBracket
  3. Batré AAA (parantos dipasang) - 4 PCS
  4. Kit pamasangan
  5. Gancang Mimitian Guide

Spesifikasi téknis

Jinis sensor kapasitif
Anti tamper saklar nuhun
Perlindungan tina nebak kodeu aksés nuhun
Pita frékuénsi 868.0 - 868.6 MHz atanapi 868.7 - 869.2 MHz gumantung kana wilayah jual
kasaluyuan Ngoperasikeun ngan kalayan sagala AJAX, sarta hubs rentang extenders
Daya kaluaran RF maksimum Dugi ka 20 mW
Modulasi sinyal radio GFSK
Kisaran sinyal radio Hingga 1,700 m (upami teu aya halangan)
catu daya Batré 4 × AAA
Pasokan listrik voltage 3 V (batréna dipasang pasang)
hirup batré Nepi ka 2 taun
metoda instalasi Dijero
rentang hawa operasi Ti -10 ° C dugi ka + 40 ° C
kalembaban operasi Nepi ka 75%
Gemblengna dimensi × × 150 103 14 mm
beurat 197 g
sertipikasi Kaamanan Kelas 2, Lingkungan Kelas II saluyu sareng sarat EN 501311, EN 50131-3, EN
50131-5-3

garansi
Garansi pikeun "AJAX SYSTEMS MANUFACTURING" produk Perusahaan LIABILITY TERBATAS sah pikeun 2 taun saatos pameseran sareng henteu dilarapkeun ka batré anu tos dipasang.
Upami alat na henteu leres, anjeun kedah ngontak layanan dukungan - dina satengah kasus, masalah téknis tiasa direngsekeun jarak jauh!
Téks lengkep garansi
pasatujuan pamaké
Bantosan Téknis: [email dijaga]

Dokumén / Sumberdaya

AJAX 8706 KeyPad Wireless Toel Kibor [pdf] Buku Panduan
8706, KeyPad Wireless Toel Keyboard

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.