AJAX - Logo

Manual Pamaké StreetSiren
Diénggalan tanggal 12 Januari 2021

AJAX 7661 StreetSiren Wireless outdoor sirineu - panutup

StreetSiren mangrupikeun alat peringatan luar nirkabel kalayan volume sora dugi ka 113 dB. Dilengkepan pigura LED caang jeung batré pre-dipasang, StreetSiren bisa gancang dipasang, nyetél, sarta beroperasi autonomously nepi ka 5 taun.
Nyambungkeun ka sistem kaamanan AJAX via protokol radio Jeweller aman, StreetSiren komunikasi jeung hub dina jarak nepi ka 1,500 m dina garis tetempoan.
Alatna disetél liwat aplikasi Ajax pikeun ios, Android, macOS, sareng Windows. Sistem ngabéjaan pangguna sadaya kajadian ngalangkungan béwara push, SMS, sareng telepon (upami diaktipkeun).
StreetSiren beroperasi ngan ukur Ajax hubs sareng henteu ngadukung pikeun nyambungkeun via modul integrasi uartBridge atanapi ocBridge Plus.
Sistem kaamanan Ajax tiasa dihubungkeun sareng stasiun monitoring pusat perusahaan kaamanan.
Mésér sirineu jalan StreetSiren

Unsur fungsional

AJAX 7661 StreetSiren Wireless outdoor sirineu - elemen Fungsional

  1. Pigura LED
  2. Indikator lampu
  3. Sirine buzzer tukangeun jaring logam
  4. Panel kantétan SmartBracket
  5. Terminal sambungan catu daya éksternal
  6. kode QR
  7. Tombol hurung / pareum
  8. Tempat xing panel SmartBracket kalawan screw a

Prinsip Operasi

StreetSiren sacara signifikan ningkatkeun efisiensi sistem kaamanan. Kalayan kamungkinan anu luhur, sinyal alarem anu nyaring sareng indikasi cahaya cekap pikeun narik perhatian tatangga sareng ngahalangan anu ngaganggu.
Sirineu tiasa ditingali sareng didangu ti jauh kusabab buzzer anu kuat sareng LED caang. Nalika dipasang sacara leres, éta hésé diturunkeun sareng mareuman sirineu anu diaktipkeun: awakna mantap, jaring logam ngajaga buzzer, catu daya otonom, sareng tombol hurung / pareum dikonci nalika alarm.
StreetSiren dilengkepan ku atamptombol er sareng akselerator. Anu tampTombol er dipicu nalika awak alat dibuka, sareng akselerator diaktipkeun nalika batur nyobian ngalih atanapi ngaleupaskeun alat éta.
Nyambung

Sateuacan ngamimitian sambungan:

  1. Saatos panduan pangguna hub, pasang aplikasi Ajax. Ngadamel akun, nambihan hub, sareng nyiptakeun sahanteuna hiji rohangan.
  2. Hurungkeun hub sareng parios konéksi internét (ngalangkungan kabel Ethernet sareng / atanapi jaringan GSM).
  3. Pastikeun yén hub éta dilucuti sareng henteu diénggalan ku mariksa statusna dina aplikasi Ajax.

Ngan ukur pangguna anu ngagaduhan hak administrator anu tiasa nyapasangkeun alat sareng hub

Masangkeun alat sareng hub:

  1. Pilih Tambihan Alat dina aplikasi Ajax.
  2. Sebutkeun alatna, scan atanapi ketik kode QR (aya dina awak detéktor sareng bungkusan), sareng pilih kamar tempatna.
    AJAX 7661 StreetSiren Wireless Outdoor Sirine - Nyapasangkeun alat sareng hub
  3. Ketok Tambihkeun - undur mundur bakal dimimitian.
  4. Hurungkeun alat ku nahan tombol kakuatan salami 3 detik.
    AJAX 7661 StreetSiren Wireless Outdoor Sirine - Nyapasangkeun alat sareng hub 2

Tombol hurung / pareum didéséskeun kana awak sirineu sareng cukup ketang, anjeun tiasa nganggo obyék padet ipis pikeun mencét.

Pikeun ngadeteksi sareng ngajodokeun, alat kedah aya dina jangkauan jaringan nirkabel hub (dina objék anu ditangtayungan anu sami). Paménta sambungan dikirimkeun brie y: dina momen switch on alat.
StreetSiren pareum sacara otomatis saatos gagal nyambung kana hub. Pikeun ngusahakeun deui konéksi, anjeun henteu kedah mareumanana. Upami alat parantos ditugaskeun ka hub anu sanés, mareumanana sareng turutan prosedur panyandingan standar.
Alat anu nyambung ka hub nembongan dina daptar alat dina aplikasi. Pembaruan status detektor dina daptar gumantung kana interval ping alat anu disetél dina setélan hub (nilai standar nyaéta 36 detik).
Punten dicatet yén ngan ukur 10 sirine anu tiasa nyambung kana hiji hub

Amérika

  1. alat
  2. JalanSiren
parameter ajen
suhu Suhu alat anu diukur dina prosésor sareng robih laun
Kakuatan Signal Jeweler Kakuatan sinyal antara hub sareng alat
hubungan Status sambungan antara hub sareng alat
Ngeusi batre Tingkat batre alat. Dua nagara bagian sayogi:
• ОК
• Batré discharged
Kumaha muatan batré ditampilkeun dina aplikasi Ajax
tutup Anu tampkaayaan tombol er, anu meta pikeun muka awak alat
Diangkut Ngalangkungan ReX Nampilkeun status nganggo panyambung rentang ReX
Kakuatan éksternal Kaayaan catu daya éksternal
Volume Alarm Tingkat volume upami aya alarm
Durasi Alarm Durasi sora alarm
Siaga upami Dipindahkeun Kaayaan alarm akselerator
Indikasi LED Kaayaan indikasi modeu bersenjata
Bip Nalika Pareng / Nyarékan Pakarang Kaayaan indikasi modeu kaamanan robih
Bip dina waktos Entry / Exit reureuh Kaayaan beeping arming / disarming reureuh
Volume bip Tingkat polumeu bip
firmware Sirineu jeung versi
KTP Alat identi

setélan

  1. alat
  2. JalanSiren
  3. setélan
setelan ajen
kahiji Nami paranti, tiasa diédit
kamar Milih rohangan virtual anu ditugaskeun ku alat
Alarm dina Modeu Grup Milih grup kaamanan anu ditugaskeun sirineu. Nalika ditugaskeun ka grup, sirineu sareng indikasi na aya hubunganana sareng alarm sareng kajadian tina grup ieu. Paduli kelompok anu dipilih, sirineu bakal ngaréspon wengi  aktivasina sareng alarm mode
Volume Alarm Milih salah sahiji tina tilu tingkat volume *: tina 85 dB - paling handap dugi ka 113 dB - pangluhurna
* tingkat volume diukur dina jarak 1 m
Durasi Alarm (detik) Ngaturkeun waktos alarm sirineu (tina 3 dugi ka 180 detik per alarm)
Alarm upami Dipindahkeun Upami aktip, akselerator réaksi pikeun obah atanapi cimata tina permukaan
Indikasi LED Upami diaktipkeun, sirine LED kedip-kedip sakali unggal 2 detik nalika sistem kaamanan dipasihan senjata
Bip Nalika Pareng / Nyarékan Pakarang Upami diaktipkeun, sirineu nunjukkeun panangan sareng panangan senjata ku LED frame blink sareng sinyal sora anu pondok
Bip dina waktos Entry / Exit reureuh Upami diaktipkeun, sirineu bakal bip tunduh (sayogi tina 3.50 versi FW)
Volume bip Milih tingkat volume bip sirineu nalika ngabéwarakeun ngeunaan panangan / panangan senjata atanapi panundaan
Uji Volume Ngamimitian tés volume sirineu
Tés Kakuatan Sinyal Jeweler Ngalihkeun alat kana modeu uji kakuatan sinyal
Tés aténuasi Ngalihkeun sirineu ka modeu uji luntur sinyal (sayogi dina alat anu nganggo versi firmware 3.50 sareng engké)
Guide pamaké Muka Buku Panduan sirineu
Ngaleungitkeun Alat Pegatkeun sambungan sirineu tina hub sareng ngahapus setélan na

Nyiapkeun pamrosésan alarm detéktor

Ngaliwatan aplikasi Ajax, anjeun tiasa congcot alarm detektor mana anu tiasa ngaktipkeun sirineu. Ieu bisa mantuan pikeun nyingkahan kaayaan nalika sistem kaamanan noti
Alarem detektor LeaksProtect atanapi alarem alat anu sanés. Parameter disaluyukeun dina detektor atanapi setélan alat:

  1. Asup kana aplikasi Ajax.
  2. Buka Parangkat  menu.
  3. Pilih detektor atawa alat.
  4. Buka setélan na tur nyetel parameter anu diperlukeun pikeun ngaktipkeun sirineu.

Nyetél tampréspon alarem er

Sirineu tiasa ngaréspon tamper alarem alat sareng detéktor. Pilihanna ditumpurkeun sacara standar. Catet yén tamper meta pikeun muka sareng nutup awak sanaos sistemna henteu dipasihan senjata!

Naon anu atamper
Kanggo sirineu ngabales tamper micu, dina aplikasi Ajax:

  1. Buka Parangkat menu.
  2. Pilih hub sareng buka setélan na 
  3. Pilih menu Service.
  4. Buka Setélan Sirineu.
  5. Aktipkeun Siaga ku sirineu upami hub atanapi detektor tutupna dibuka pilihan.

Nyetél réspon kanggo mencét tombol panik dina aplikasi Ajax

Sirineu tiasa ngaréspon mencét tombol panik dina aplikasi Ajax. Catet yén tombol panik tiasa diteken bahkan upami sistemna teu nganggo senjata!
Kanggo sirineu ngabales mencét tombol panik:

  1. Buka alat menu.
  2. Pilih hub sareng buka setélan na 
  3. pilih palayanan menu.
  4. Pindah ka Setélan sirineu.
  5. Aktipkeun Waspada nganggo sirineu upami tombol panik dina aplikasi dipencet pilihan.

Nyetél indikasi sirineu-alarm

AJAX 7661 StreetSiren Wireless Outdoor Sirine - Nyetél sirineu sanggeus-alarm indikasi

Sirineu tiasa nginpokeun ngeunaan pemicu dina sistem bersenjata nganggo indikasi LED.

Pilihanna fungsina sapertos kieu:

  1. Sistem ngadaptar alarm.
  2. Sirineu maénkeun alarm (durasi sareng volume gumantung kana setélan).
  3. Pojok katuhu handap bingkai LED sirine kedip-kedip dua kali (sakitar sakali unggal 3 detik) dugi ka sistemna dibedol.

Hatur nuhun kana fitur ieu, pangguna sistem sareng perusahaan kaamanan patroli tiasa ngartos yén alarm parantos kajantenan.
Indikasi alarm saatos sirineu henteu tiasa dianggo pikeun detéktor anu teras-terasan, upami detéktor dipicu nalika sistemna dibasmi.

Pikeun ngaktipkeun indikasi sirineu-alarm, dina aplikasi Ajax PRO:

  1. Pindah ka setélan sirineu:
    • Hub → Setélan  → Service → Setélan sirineu
  2. Sebutkeun naon anu bakal dicaritakeun ku sirine ku kedip-kedip dua kali sateuacan sistem kaamanan dibongkar:
    • Alarm dikonfirmasi
    • alarem Unconfirmed
    • Bubuka tutup
  3. Pilih sirene anu diperyogikeun. Balik deui ka Setélan Sirineu. Parameter set bakal disimpen.
  4. Pencét Balik. Sadaya nilai bakal diterapkeun.
    StreetSiren kalawan versi e 3.72 sarta engké ngarojong fungsi ieu.

tandana

kajadian tandana
alarem Ngaluarkeun sinyal akustik (durasina gumantung kana séttingna) sareng pigura LED sakedapan beureum
Alarm dideteksi dina sistem bersenjata (upami indikasi saatos alarm diaktipkeun) Bingkai LED sirineis kedip-kedip beureum dua kali dina sudut katuhu handap sakitar 3 detik dugi ka sistem dibedah.
Indikasi dihurungkeun saatos sirineu parantos maénkeun sinyal alarem dina setélan
Ngahurungkeun Pigura LED ngiceup sakali
Pareuman Pigura LED hurung pikeun 1 detik, teras kedip-kedip tilu kali
Pendaptaran gagal Pigura LED kedip-kedip 6 kali dina juru maka bingkai lengkep ngiceup 3 kali sareng sirineu pareum
Sistem kaamanan dipasihan senjata (upami indikasi diaktipkeun) Pigura LED ngiceup hiji waktos sareng sirineu ngaluarkeun sinyal sora pondok
Sistim kaamanan disarmed
(upami indikasi diaktipkeun)
Pigura LED kiceup dua kali sareng sirineu ngaluarkeun dua sinyal sora pondok
Sistemna aya pakarang
(upami indikasi dihurungkeun)
Teu aya catu daya éksternal
• LED di pojok katuhu handap hurung ku jeda 2 detik
Daya éksternal nyambung
Upami versi firmware 3.41.0 atanapi langkung luhur: LED di pojok katuhu handap hurung terus
Upami versi firmware langkung handap tina 3.41.0: LED di pojok katuhu handap hurung ku jeda 2 detik
Batré low Sudut pigura LED hurung sareng pareum nalika sistemna bersenjata/disarmed, alarmna pareum, upami dismounting atanapi
bubuka teu sah

Tés Kinerja

Sistem kaamanan Ajax ngamungkinkeun ngalaksanakeun tés pikeun mariksa fungsionalitas alat anu nyambung.
Tésna henteu langsung dimimitian tapi dina jangka waktu 36 detik nalika nganggo setélan standar. Waktos uji coba gumantung kana setélan periode polling detéktor (setélan menu Jeweler dina setélan hub).

Uji Tingkat Jilid
Tés Kakuatan Sinyal Jeweler
Tés aténuasi

Masang

Lokasi sirineu gumantung remoteness na ti hub, sarta halangan hindering transmisi sinyal radio: tembok, objék ge.

Pariksa kakuatan sinyal Jeweler di lokasi pamasangan

Lamun tingkat sinyal low (hiji bar), urang teu bisa ngajamin operasi stabil tina detektor nu. Candak sagala ukuran mungkin pikeun ngaronjatkeun kualitas sinyal. Sahenteuna, mindahkeun detektor: malah hiji shift 20 cm bisa signiove kualitas panarimaan sinyal.
Upami detéktor ngagaduhan kakuatan sinyal anu handap atanapi henteu stabil bahkan saatos ngalih, anggo a Rentang sinyal radio ReX ngalegaan
StreetSiren dijagaan tina lebu / kalembaban (kelas IP54), anu hartosna tiasa ditempatkeun di luar ruangan. Jangkungna pamasangan anu disarankeun nyaéta 2.5 méter sareng langkung luhur. Jangkungna sapertos ngahambat aksés ka alat pikeun panyusud.
Nalika masang sareng nganggo alat, turutan aturan kaamanan listrik umum pikeun alat-alat listrik, ogé sarat-sarat tindakan hukum pangaturan ngeunaan kaamanan listrik.
Dilarang pisan pikeun ngabongkar alat dina voltage! Entong nganggo alat nganggo kabel listrik anu rusak.

ningkatna

Sateuacan dipasang StreetSiren, pastikeun yén anjeun parantos milih lokasi anu optimal sareng éta saluyu sareng pedoman manual ieu!

AJAX 7661 StreetSiren Wireless outdoor sirineu - ningkatna

Prosés pamasangan

  1. Upami Anjeun bade nganggo catu daya éksternal (12 V), bor liang pikeun kawat di SmartBracket. Sateuacan instalasi, pastikeun yén aya kawat
    insulasi henteu ruksak!
    Anjeun kedah ngebor liang dina panel pamasangan pikeun ngarah kaluar kawat catu daya éksternal.
  2. Ngalereskeun SmartBracket kana beungeut kalawan screws dibuntel. Lamun make sagala hardware ngalampirkeun séjén, pastikeun yén maranéhna teu ngaruksak atawa deform nu
    panel.
    AJAX 7661 StreetSiren Wireless outdoor sirineu - prosés instalasi Ngagunakeun pita napel dua sisi henteu dianjurkeun boh pikeun samentara atawa permanén
  3. Pasang StreetSiren dina panel SmartBracket sareng puterkeun saarah jarum jam. Ngalereskeun alat ku screw a. Ngalereskeun sirineu ka panel kalawan screw ngajadikeun eta
    dio nyabut alat gancang.

Entong masang sirineu:

  1. deukeut objék logam jeung kaca spion (aranjeunna bisa ngaganggu sinyal RF sarta ngabalukarkeun diudar);
  2. di tempat-tempat éta sorana tiasa mu
  3. langkung caket ti 1 m ti hub.

pamiaraeun

Pariksa kamampuan operasional StreetSiren sacara rutin. Bersihkeun awak sirine tina lebu, lancah web, sareng reregedan sanésna nalika némbongan. Anggo serbét garing garing anu cocog pikeun alat-alat téknologi.
Entong nganggo zat naon waé anu ngandung alkohol, aséton, béngsin, sareng pelarut aktif sanésna pikeun ngabersihkeun detéktor.
StreetSiren tiasa beroperasi dugi ka 5 taun tina batré anu tos dipasang (kalayan interval ping detektor 1 menit) atanapi kirang langkung 5 jam konstan.
signalling kalawan buzzer. Nalika batréna low, sistem kaamanan noti pamaké, sarta sudut pigura LED mulus hurung jeung kaluar nalika arming / ngarampas pakarang atawa nalika alarem dipareuman, kaasup dismounting atanapi lawang diidinan.

Sabaraha lami alat Ajax beroperasi dina batréna, sareng naon anu mangaruhan ieu

Ngagantian Batré

specs tech

Jenis noti Sora sareng lampu (LED)
Notiolume sora 85 dB nepi ka 113 dB dina jarak 1 m
(Adjustable)
Frékuénsi operasi tina piezo annunciator 3.5 ± 0.5 kHz
Perlindungan tina turunna awak Accelerometer
Pita frékuénsi 868.0 – 868.6 MHz atawa 868.7 – 869.2 MHz
gumantung kana wewengkon diobral
kasaluyuan Beroperasi sareng sadaya Ajax, sareng hubs range extenders
Daya kaluaran RF maksimum Dugi ka 25 mW
Modulasi tina sinyal GFSK
Kisaran sinyal radio Hingga 1,500 m (aya halangan anu teu aya)
catu daya 4 × CR123A, 3 V
hirup batré Nepi ka 5 taun
Suplai éksternal 12 V, 1.5 A DC
Tingkat panyalindungan awak IP54
metoda instalasi Jero rohangan / ker
rentang hawa operasi Ti -25 ° С dugi + 50 °
kalembaban operasi Nepi ka 95%
Gemblengna dimensi × × 200 200 51 mm
beurat 528 g
sertipikasi Kaamanan Kelas 2, Lingkungan Kelas III saluyu sareng sarat EN 50131-1, EN 50131-4, EN 50131-5-3

Set Lengkep

  1. JalanSiren
  2. Panel ningkatna SmartBracket
  3. Batré CR123A (parantos dipasang) - 4 PCS
  4. Kit pamasangan
  5. Gancang Mimitian Guide

garansi

Garansi pikeun "AJAX SYSTEMS MANUFACTURING" produk Perusahaan LIABILITY TERBATAS sah pikeun 2 taun saatos pameseran sareng henteu dilarapkeun ka batré anu tos dipasang.
Upami alatna henteu jalan leres, anjeun kedah ngalayanan — dina satengah kasus, masalah téknis tiasa direngsekeun jarak jauh!

Téks lengkep garansi

pasatujuan pamaké
Bantosan Téknis:
[email dijaga]

Dokumén / Sumberdaya

AJAX 7661 StreetSiren Wireless outdoor sirineu [pdf] Buku Panduan
7661, StreetSiren Wireless outdoor sirineu

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.