AJAX - Logo

12V PSU pikeun Hub/Hub Plus/ReX Manual pamaké
Diropéa 15 Désémber 2020

12V PSU pikeun Hub/Hub Plus/ReX nyaéta unit catu daya, nyambungkeun panel kontrol Hub/Hub Plus ogé extender sinyal radio ReX ka sumber DC 12 volt. Ieu mangrupikeun papan éléktronik, ngagentos unit catu daya 110/230 V standar dina awak alat.

Masang

PSU 12V pikeun Hub/Hub Plus/ReX kedah dipasang ku tukang listrik anu mumpuni wungkul.
Sateuacan masang catu daya, pastikeun yén alatna dipegatkeun tina mains.
Nalika masang PSU 12V pikeun Hub/Hub Plus/ReX, turutan aturan kaamanan listrik umum, kitu ogé sarat tina tindakan pangaturan kaamanan listrik. Pernah ngabongkar alat bari eta dina voltage!

Prosés instalasi:

  1. Leupaskeun screws sarta cabut alat tina panel ningkatna SmartBracket, mindahkeun eta handap kalawan gaya.
    AJAX 17938 12V PSU for HubHub PlusReX Power Supply Unit - Installation process
  2. Pareuman alat nu nyekel tombol daya salila 2 detik.
  3. Pegatkeun sambungan kabel listrik jeung Ethernet.
    AJAX 17938 12V PSU for HubHub PlusReX Power Supply Unit - Installation process 2
    Antosan 5 menit pikeun kapasitor ngaleupaskeun.
  4. Cabut opat screws tina tutup tukang jeung cabut dipareuman.
    AJAX 17938 12V PSU for HubHub PlusReX Power Supply Unit - Installation process 3
  5. Leupaskeun screws ngalampirkeun papan kana awak alat.
    AJAX 17938 12V PSU for HubHub PlusReX Power Supply Unit - Installation process 4
  6. Taliti miceun duanana papan, tetep dina pesawat anu sarua jeung teu disconnecting aranjeunna. Aya panyambung antara papan: ulah megatkeun eta.
    AJAX 17938 12V PSU for HubHub PlusReX Power Supply Unit - Installation process 5
  7. Pegatkeun sambungan unit catu daya (papan leutik) tina mainboard.
  8. Connect 12V PSU for Hub/Hub Plus/ReX to the mainboard using the eight- pin connector between them. Do not warp or bend the antennas while replacing the board: this can cause the device to malfunction.
    AJAX 17938 12V PSU for HubHub PlusReX Power Supply Unit - Installation process 6
  9. Reassemble papan jeung awak alat ti tighten screws.
    Pariksa yén batré jeung kabel na teu clamped. Nalika dipasang leres, papan nangtung rmly on sagala Panungtun sarta henteu stagger. Nyekel papan babarengan jeung tutup tukang, balikkeun alat. Slot kartu SIM, kakuatan, jeung sockets Ethernet kedah cocog akurat tur t sockets pakait, sarta tombol daya teu kudu stuck.Robah informasi ngeunaan input voltage dina awak alat pikeun ngahindarkeun sambungan kakuatan anu salah di hareup. Paké stiker dibuntel husus kalawan instruksi.
  10. Sambungkeun kakuatan (jeung kabel Ethernet) kana sockets luyu.
  11. Hurungkeun sumber kakuatan 12 V.
    Ulah nyambungkeun kabel kakuatan jeung voltage nu ngaleuwihan input ditarima voltage.
  12. Hurungkeun alat ku nahan tombol kakuatan salami 2 detik.
  13. Tutup sareng x panel pemasangan SmartBracket.

Hurungkeun alat, antosan dugi ngamuat, sareng pariksa status kakuatan éksternal dina aplikasi Ajax. Upami teu aya kakuatan, sareng anjeun nganggo adaptor terminal, pariksa polaritasna kabel anu disambungkeun. Upami teu aya kakuatan sanajan saatos nyambungkeun deui, mangga ngahubungi Layanan Dukungan.

pamiaraeun

Alat henteu ngabutuhkeun pangropéa téknis.

specs tech

Masukan voltage 8-20 V DC
Kaluaran voltage 4.65 V DC ± 3%
Hurungkeun voltage 8 V DC ± 2.5%
Pareuman voltage 6.9-7.5 V (gumantung kana beban)
input ayeuna Max <1 A
Max kaluaran ayeuna 1,5 A
Sambungan ka mains Socket: 6.5 × 2 mm
Colokkeun: 5.5 × 2,1 mm
dimensi × × 138 64 13 mm
beurat 30 g

Set Lengkep

  1. Ajax 12V PSU pikeun Hub / Hub Ditambah / ReX
  2. adaptor terminal
  3. pituduh mimiti Gancang

garansi

Garansi pikeun produk AJAX SYSTEMS MANUFACTURING Limited Liability Company valid pikeun 2 taun saatos ngagaleuh.
Upami alatna henteu jalanna leres, mangga ngahubungi Ladénan Rojongan heula. Dina satengah kasus, masalah téknis tiasa direngsekeun jarak jauh!

Kawajiban Garansi
pasatujuan pamaké
Bantosan Téknis: [email dijaga]

Dokumén / Sumberdaya

AJAX 17938 12V PSU pikeun Hub / Hub Ditambah / ReX Power Supply Unit [pdf] Buku Panduan
17938, 12V PSU pikeun Hub Power Supply Unit, 12V PSU pikeun Hub Ditambah Unit Power Supply, 12V PSU pikeun ReX Power Supply Unit

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.