Adaptor nirkabel pamasangan Gancang
Lengkah 1 Sambungan hardware

Mangga selapkeun adaptor USB langsung kana port USB komputer.10Gtek WD 4503AC adaptor nirkabel

Catetan: Nalika nganggo PC desktop, disarankeun pikeun nyambungkeun antarmuka pungkur tina chassis komputer, pangaruhna langkung saé!
(Seuseueurna antarmuka USB hareup komputer desktop kirang daya atanapi henteu sayogi)

  1. Pasang CD supir kana CD drive komputer.

Lengkah 2 Instalasi Supir 10Gtek WD 4503AC Wireless adaptor - Pamasangan

2. Ganda-klik hurup CD drive, buka autorun], lajeng pilih sistem pakait pikeun pinuh otomatis install supir. 10Gtek WD 4503AC Wireless adaptor - sambungan

Lengkah 3 Sambungan Nirkabel

Supir LAN Nirkabel - InstallShield Wizard
10Gtek WD 4503AC Wireless adaptor - ikon Wireless LAN Supir Setup Nyiapkeun
InstallShield Wizard, anu bakal nungtun anjeun dina prosés setelan program. Punten antosan.
Nyiapkeun pikeun Pasang… 10Gtek WD 4503AC Adaptor Nirkabel - ikon 1

3. Saatos pamasangan réngsé, klik pikeun ngabalikan deui komputer.

InstallShield Wizard Lengkep10Gtek WD 4503AC Wireless adaptor - klik (•) Leres, abdi hoyong ngabalikan deui komputer abdi ayeuna. setup lengkep.*10Gtek WD 4503AC Wireless adaptor - Pilih10Gtek WD 4503AC Wireless adaptor - ikon on

  1. Pencét ikon Wi-Fi dina taskbar;
  2. Pilih sambungan SSID.

10Gtek WD 4503AC Wireless adaptor - SSID

Pernyataan FCC
Alat-alat ieu parantos diuji sareng kapendak pikeun cocog sareng alat digital Kelas B, numutkeun bagian 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan perumahan. Alat-alat ieu ngahasilkeun, ngagunakeun, sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi komunikasi radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku mareuman alat-alat sareng pangguna, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji atanapi langkung tina langkah-langkah ieu:

  • Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
  • Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
  • Sambungkeun alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten-bénten ti anu mana panarima nyambung.
  • Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.

Ati-ati: Naon waé parobihan atanapi modifikasi pikeun alat ieu anu henteu jelas-jelas disatujuan ku pabrikan tiasa ngabatalkeun wewenang anjeun pikeun ngoperasikeun alat-alat ieu.
Alat ieu saluyu sareng bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan di handap ieu: (1) Alat ieu moal ngabalukarkeun gangguan anu ngabahayakeun, sareng (2) alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dipikahoyong.
Inpormasi Laju Nyerep Spesifik (SAR):
Adaptor USB Wireless ieu nyumponan sarat pamarentah pikeun paparan gelombang radio. Tungtunan ieu dumasar kana standar anu dikembangkeun ku organisasi ilmiah mandiri ngaliwatan évaluasi périodik sareng teleb studi ilmiah. Standar ieu kalebet margin kaamanan anu ageung anu dirancang pikeun ngajamin kasalametan sadayana jalma henteu paduli umur atanapi kaséhatan. Inpormasi sareng Pernyataan Paparan FCC RF wates SAR AS (FCC) nyaéta 1.6 W/kg rata-rata dina hiji gram jaringan. Jenis alat: USB Wireless adaptor ogé geus diuji ngalawan wates SAR ieu. Alat ieu diuji pikeun operasi anu biasa dianggo ku awak kalayan tonggong telepon tetep 0mm tina awak. Pikeun ngajaga patuh kana syarat paparan FCC RF, paké asesoris anu ngajaga jarak pamisahan 0mm antara awak pangguna sareng tonggong telepon. Pamakéan klip sabuk, holsters, jeung asesoris sarupa teu kudu ngandung komponén logam dina assembly na. Pamakéan asesoris anu henteu nyumponan sarat ieu tiasa henteu saluyu sareng syarat paparan FCC RF sareng kedah dihindari.

Dokumén / Sumberdaya

10Gtek WD-4503AC Wireless adaptor [pdf] Pituduh Instalasi
WD-4503AC, WD4503AC, 2A4P6-WD-4503AC, 2A4P6WD4503AC, WD-4503AC adaptor nirkabel, adaptor nirkabel

Gabung paguneman

1 Comment

  1. Sadayana saé sareng saé upami anjeun nganggo windows tapi petunjuk anu henteu saé upami nganggo linux sigana teu tiasa dipasang.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *