Упутство за роботски усисивач САМСУНГ ВР20Х9050УВ-СА

Експлодирало тело робота усисивача САМСУНГ ВР20Х9050УВ-СА View Експлодирала база тела View Асси Цицлоне/Асси Боди Мид Екплодед View Асси Брусх Екплодед View Експлодирао пуњач View Партс Лист Но. Лвл. Лоц. Шифра материјала Опис и спецификација СНА Кол. 4 1 РА014 ДЈ96-00192Е АССИ ЦХАРГЕР; ВР9000Х,ЕКСП,Адд БАСЕ СТАТИО СА 1 4-1 2 ДЈ61-02248А БОДИ …