Logoja e ZAOFEPUKufje të vërteta stereo pa tela ZAOFEPU TWS100Produkt ZAOFEPU TWS100 True Wireless Stereo Earbuds

NË KUTINË
Kufjet e vërteta stereo me valë ZAOFEPU TWS100 fig 1Kufjet e vërteta stereo me valë ZAOFEPU TWS100 fig 2

Reminder:

 1. Dëgjimi i një koncerti me kufje me volum të lartë për një kohë të gjatë do të dëmtojë dëgjimin tuaj. Ju lutemi vendosni volumin e kufjeve në volum mesatar dhe lërini veshët të pushojnë për 10 minuta pasi të keni dëgjuar për më shumë se një orë.
 2. Për sigurinë tuaj, përdorni një kufje kur vozitni.
 3. Për të maksimizuar cilësinë e zërit të këtij produkti, ju lutemi luani muzikë me cilësi të lartë.
 4. Ju lutemi mbani pajisjet dhe të gjithë aksesorët jashtë mundësive të fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake. Gëlltitja gabimisht e pjesëve të vogla mund të mbytet dhe të shkaktojë lëndime serioze.
 5. Pas marrjes së produktit, hapni butësisht ndarjen e karikimit dhe hiqni ngjitësin izolues nën kufje përpara përdorimit

përshkrim i produktit

 • Emri i produktit: Kufje të vërteta stereo pa tela ZAOFEPU
 • Modeli i produktit: lWSl00
 • Emri Bluetooth: lWSl00
 • Versioni i Bluetooth: 5.2
 • Protokolli Bluetooth: HSP/HFP/A2DP/AVRCP
 • Formati i dekodimit të audios Bluetooth SBC/AAC
 • Distanca e transmetimit Bluetooth: 10-20 metra (pa pengesa)
 • Kapaciteti i dhomës së karikimit të baterisë: 380 mAh
 • Kapaciteti i baterisë së kufjeve: 45 mAh (buton)
 • Kohëzgjatja e dëgjimit të këngës së vetme: rreth 5 orë (vëllim mesatar)
 • Koha totale e dëgjimit (përfshirë dhomën e karikimit): rreth 20 orë (volumi i nivelit të aplikacionit) Koha e karikimit të vazhdueshëm: rreth 1.5 orë
 • Pesha: 4.Sg (kufje e vetme) 52g (makinë e plotë)

Funksionet themelore të produktit:

Kufjet e vërteta stereo me valë ZAOFEPU TWS100 fig 3

Kufjet e vërteta stereo me valë ZAOFEPU TWS100 fig 4

 

Kufjet e vërteta stereo me valë ZAOFEPU TWS100 fig 5

 

Garancia pas shitjes

Shërbimi i garancisë:

 1. Nëse produkti ka ndonjë problem funksionimi, mund të gëzoni shërbimin e garancisë 90 ditë
 2. Por të gjitha dëmtimet artificiale të tilla si aksesi jo fuqia e duhur, përdorimi i aksesorëve të papërshtatshëm, i privuar nga përdorimi manual;

Për transport dhe aksidente të tjera që shkaktojnë dëme, rënia dhe gërvishtja nuk mbulohen nga garancia
Nëse keni ndonjë problem me cilësinë e produktit, ju lutemi kontaktoni shërbimin e klientit ZAPFEPU në JSCWKN202ll2@outlook.com Përshkrimi i fotos ose videos është i qartë, ju lutemi zgjidheni sa më shpejt që të jetë e mundur
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me përdorimin e kufjeve, ju lutemi kontaktoni shërbimin e klientit ZAPFEPU, i cili do t'ju ofrojë shërbimin më të mirë

Rregullat e FCC

Kjo pajisje përputhet me pjesën 15 të Rregullave të FCC. Operacioni i nënshtrohet dy kushteve të mëposhtme:

 1. Kjo pajisje mund të mos shkaktojë ndërhyrje të dëmshme dhe
 2. kjo pajisje duhet të pranojë çdo ndërhyrje të marrë, përfshirë ndërhyrjet që mund të shkaktojnë operacion të padëshiruar.

Çdo Ndryshim ose modifikim që nuk miratohet shprehimisht nga pala përgjegjëse për pajtueshmërinë mund të shfuqizojë autoritetin e përdoruesit për të përdorur pajisjet.
Shënim: Kjo pajisje është testuar dhe është gjetur në përputhje me kufijtë për një pajisje dixhitale të Klasës B, në përputhje me pjesën 15 të Rregullave FCC. Këto kufij janë krijuar për të siguruar mbrojtje të arsyeshme kundër ndërhyrjeve të dëmshme në një instalim banimi. Kjo pajisje gjeneron përdorime dhe mund të rrezatojë energji të frekuencës radio dhe, nëse nuk është instaluar dhe përdorur në përputhje me udhëzimet, mund të shkaktojë ndërhyrje të dëmshme në komunikimet radio. Sidoqoftë, nuk ka asnjë garanci që ndërhyrja nuk do të ndodhë në një instalim të veçantë. Nëse kjo pajisje shkakton ndërhyrje të dëmshme në marrjen në radio ose televizion, e cila mund të përcaktohet duke fikur dhe ndezur pajisjet, përdoruesi inkurajohet të përpiqet të korrigjojë ndërhyrjen nga një ose më shumë nga masat e mëposhtme:

 • Riorientoni ose zhvendosni antenën marrëse.
 • Rritni ndarjen midis pajisjes dhe marrësit.
 • Lidhni pajisjen në një prizë në një qark të ndryshëm nga ai në të cilin është lidhur marrësi.
 • Konsultohuni me shitësin ose një teknik me përvojë në radio / TV për ndihmë.

Dokumentet / Burimet

Kufje të vërteta stereo pa tela ZAOFEPU TWS100 [pdf] Udhëzues përdorimi
TWS, 2A739-TWS, 2A739TWS, Kufje stereo me valë TWS100 True Wireless Kufje stereo True Wireless

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *