MI-logo.pngBanda ime e zgjuar 6
Manuali i perdoruesit

Lexoni me kujdes këtë manual përpara përdorimit dhe mbajeni atë për referencë në të ardhmen.

Produkti Mbaroiview

Brezi i zgjuar Xiaomi

Instalim

 1. Vendosni një fund të gjurmuesit të fitnesit në vendin e parë nga pjesa e përparme e lidhëses.
 2. Shtypni në anën tjetër me gishtin tuaj të madh për ta shtyrë gjurmuesin e fitnesit plotësisht në fole.

Instalimi i Xiaomi Smart Bandveshur

 1.  Shtrëngoni lehtësisht shiritin rreth kyçit, rreth 1 gjerësi të gishtit nga kocka e kyçit. Xiaomi Smart BandWearing
 2. Për të arritur performancën optimale të sensorit të rrahjeve të zemrës, sigurohuni që pjesa e pasme e tij të kontaktojë me lëkurën tuaj. Kur mbani rripin e dorës, mos e mbani as shumë të shtrënguar as shumë të lirshëm, por lëreni hapësirë ​​që lëkura të jetë në gjendje të marrë frymë. Shtrëngoni rripin e dorës para se të filloni të stërviteni dhe lirojeni siç duhet më pas.

Band Xiaomi Smart Shumë i lirshëmNëse brezi mund të lëvizë lehtësisht lart e poshtë doreve, ose sensori i rrahjeve të zemrës nuk mund të mbledhë të dhënat, provoni të shtrëngoni rripin e dorës.

Grupi Smart Xiaomi Pikërisht ashtuBanda mund të përshtatet qetë rreth kyçit të dorës.

Po lidhet me APP

 1. Skanoni kodin QR për të shkarkuar dhe instaluar aplikacionin. Shtoni Mi Smart Band 6 në aplikacion së pari para se të filloni ta përdorni. Band Xiaomi Smart Lidhu me APP(Android 5.0 dhe iOS 10.0 ose më lart)
 2. Hyni në llogarinë tuaj Mi në aplikacion dhe ndiqni udhëzimet për të lidhur dhe çiftuar brezin me telefonin tuaj. Pasi brezi të dridhet dhe një kërkesë çiftimi shfaqet në ekranin e tij, trokitni lehtë për të përfunduar çiftimin me telefonin tuaj.
  Shënim: Sigurohuni që Bluetooth -i në telefonin tuaj është i aktivizuar. Mbajeni telefonin dhe brezin pranë njëri -tjetrit gjatë çiftimit. Band i zgjuar Xiaomi Bluetooth

Përdorim

Pas çiftimit me sukses me pajisjen tuaj, grupi do të fillojë të ndjekë dhe analizojë aktivitetet tuaja të përditshme dhe zakonet e gjumit. Prekni ekranin për ta ndriçuar atë. Rrëshqit shpejt lart ose poshtë në view funksione të ndryshme si PAI (inteligjenca e aktivitetit personal), të dhënat e ushtrimeve dhe matjet e rrahjeve të zemrës. Rrëshqit shpejt djathtas për t'u kthyer në faqen e mëparshme.

Xiaomi Smart Band IUsagedisassembly

Hiqni shiritin nga kyçi juaj, mbajeni në secilin skaj dhe tërhiqni rripin e dorës derisa të shihni një hendek të vogël midis gjurmuesit të fitnesit dhe rripit të dorës. Përdorni gishtin tuaj për të dalë gjurmuesin e fitnesit nga foleja e tij nga ana e përparme e lidhëses.Çmontimi i Xiaomi Smart Band

Akuzuar

Rimbushni brezin tuaj menjëherë kur niveli i baterisë është i ulët.Karikimi i brezit inteligjent Xiaomi

Paraprake

 • Kur përdorni shiritin për të matur rrahjet e zemrës suaj, ju lutemi mbani dore të qetë.
 • Mi Smart Band 6 ka një vlerësim të rezistencës ndaj ujit prej 5 ATM. Mund të vishet gjatë larjes së duarve, në pishinë ose gjatë notit pranë bregut. Sidoqoftë, nuk mund të përdoret në dushe të nxehta, sauna ose zhytje.
 • Ekrani me prekje i grupit nuk mbështet operacionet nënujore. Kur brezi bie në kontakt me ujin, përdorni një leckë të butë për të fshirë ujin e tepërt nga sipërfaqja e tij para përdorimit.
 • Gjatë përdorimit të përditshëm, shmangni veshjen e shiritit shumë fort dhe përpiquni të mbani të thatë zonën e kontaktit. Ju lutemi pastroni rripin e dorës rregullisht me ujë.
 • Ju lutemi ndaloni përdorimin e produktit menjëherë dhe kërkoni ndihmë mjekësore nëse zona e kontaktit në lëkurën tuaj shfaq shenja skuqjeje ose ënjtjeje.
 • Kjo orë nuk është një pajisje mjekësore, çdo e dhënë ose informacion i dhënë nga ora nuk duhet të përdoret si bazë për diagnostikimin, trajtimin dhe parandalimin e sëmundjeve.

specifikimet

Produkti: Grup i zgjuar
Emri: Mi Smart Band 6
Modeli: XMSH15HM
Pesha neto e gjurmuesit të fitnesit: 12.8 g
Përmasat e gjurmuesit të fitnesit: 47.4 x 18.6 x 12.7 mm
Materiali i rripit të dorës: Elastomer termoplastik
Materiali i kapjes: Lidhje alumini
Gjatësia e rregullueshme: 155-219 mm
E pajtueshme me: Android 5.0 & iOS 10.0 ose më lart
Kapaciteti i baterisë: 125 mAh
Lloji i baterisë: Bateria polimer litium
Volumi i hyrjestage: DC 5.0 V
Rryma e hyrjes: 250 mA Maks.
Rezistenca ndaj ujit: 5 ATM
Temperatura e punës: 0 ° C deri 45 ° C
Maks. Prodhimi: ≤13 dBm
Frekuenca Bluetooth: 2400–2483.5 MHz
Lidhshmëria me valë: Bluetooth® me energji të ulët 5.0

Xiaomi Smart Band Bluetooth®

Shenja dhe logot e fjalës Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara në pronësi të Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i markave të tilla nga Xiaomi Inc. është nën licencë. Markat e tjera tregtare dhe emrat tregtarë janë ato të pronarëve të tyre përkatës.

Informacion për asgjësimin dhe riciklimin e WEEE

paralajmërim2Të gjitha produktet që mbajnë këtë simbol janë pajisje elektrike dhe elektronike të mbeturinave (WEEE si në direktivën 2012/19 / EU) të cilat nuk duhet të përzihen me mbeturina shtëpiake të pa renditura. Në vend të kësaj, ju duhet të mbroni shëndetin e njeriut dhe mjedisin duke dorëzuar pajisjet tuaja të mbeturinave në një pikë të caktuar grumbullimi për riciklimin e mbeturinave të pajisjeve elektrike dhe elektronike, të emëruar nga qeveria ose autoritetet lokale. Asgjësimi dhe riciklimi i saktë do të ndihmojë në parandalimin e pasojave të mundshme negative në mjedis dhe shëndetin e njeriut. Ju lutemi kontaktoni instaluesin ose autoritetet lokale për më shumë informacion në lidhje me vendndodhjen, si dhe termat dhe kushtet e pikave të tilla të grumbullimit.

Deklarata e Konformitetit të BE-së
Në këtë mënyrë, Anhui Huami Technology Technology Co, Ltd, deklaron se pajisjet radio të tipit XMSH15HM janë në përputhje me Direktivën 2014/53/BE. Teksti i plotë i deklaratës së konformitetit të BE -së është në dispozicion në adresën e mëposhtme të internetit:http://www.mi.com/global/service/support/declaration.html

Prodhuar për: Xiaomi Communications Co., Ltd.
Prodhuar nga: Anhui Huami Information Technology Co., Ltd. (një kompani Mi Ecosystem)
Adresa: 7/F, Ndërtesa B2, Huami Global Innovation Center, No. 900,
Wangjiang West Road, Zona e teknologjisë së lartë, Qyteti Hefei, Kinë (Anhui)
Pilot Zona e Tregtisë së Lirë
Për informacione të mëtejshme, ju lutemi shkoni te www.mi.com
Për informacion rregullator, certifikim produkti dhe pajtueshmëri
logot që lidhen me Mi Smart Band 6, shkoni te Cilësimet> Rregullatori.
Siguria e baterisë

 • Kjo pajisje është e pajisur me një bateri të integruar që nuk mund të hiqet ose zëvendësohet. Mos e çmontoni ose modifikoni baterinë vetë.
 • Hidhja e një baterie në zjarr ose një furrë e nxehtë, ose thërrmimi mekanik ose prerja e një baterie, që mund të rezultojë në një shpërthim.
 • Lënia e një baterie në një mjedis jashtëzakonisht të temperaturës së lartë mund të rezultojë në një shpërthim ose rrjedhje të lëngut ose gazit të ndezshëm. Një bateri që i nënshtrohet presionit jashtëzakonisht të ulët të ajrit mund të rezultojë në një shpërthim ose rrjedhje të lëngut ose gazit të ndezshëm.

Importuesi:
Beryko sro
Na Roudné 1162/76, 301 00 Plzeň
www.beryko.cz

Njoftimi i Garancisë

Si konsumator i Xiaomi, ju përfitoni në kushte të caktuara nga garanci shtesë. Xiaomi ofron përfitime specifike të garancisë së konsumatorit të cilat janë shtesë, dhe jo në vend të çdo garancie ligjore të siguruar nga ligji juaj kombëtar i konsumatorit. Kohëzgjatja dhe kushtet në lidhje me garancitë ligjore sigurohen nga ligjet përkatëse vendore. Për më shumë informacion në lidhje me përfitimet e garancisë së konsumatorit, ju lutemi referojuni zyrtarit të Xiaomi webfaqe https://www.mi.com/en/service/warranty/. Me përjashtim të rasteve të ndaluara me ligje ose të premtuara ndryshe nga Xiaomi, shërbimet pas shitjes do të kufizohen në vendin ose rajonin e blerjes origjinale. Sipas garancisë së konsumatorit, në masën më të plotë të lejuar me ligj, Xiaomi, sipas gjykimit të tij, do të riparojë, zëvendësojë ose rimbursojë produktin tuaj. Veshja normale, forca madhore, abuzimi ose dëmtimi i shkaktuar nga neglizhenca ose faji i përdoruesit nuk janë të garantuara. Personi kontaktues për shërbimin pas shitjes mund të jetë çdo person në rrjetin e shërbimeve të autorizuar të Xiaomi, shpërndarësit e autorizuar të Xiaomi ose shitësi përfundimtar që ju ka shitur produktet. Nëse keni dyshime, ju lutemi kontaktoni personin përkatës siç mund ta identifikojë Xiaomi.

Garancitë aktuale nuk zbatohen në Hong Kong dhe Tajvan. Produktet që nuk ishin importuar dhe/ose nuk ishin prodhuar siç duhet nga Xiaomi dhe/ose nuk ishin blerë siç duhet nga Xiaomi ose shitësi zyrtar i Xiaomi nuk mbulohen nga garancitë aktuale. Si ligj i zbatueshëm, ju mund të përfitoni nga garancitë nga shitësi jo-zyrtar që ka shitur produktin. Prandaj, Xiaomi ju fton të kontaktoni shitësin nga i cili e keni blerë produktin.

Join Conversation

13 Comments

 1. Por ku mund të gjej një manual në italisht se si të përdor xiaomi band 6?
  Ma un manuale në italiano sulle modalita 'd'uso dello xiaomi band 6 dove posso trovarlo?

 2. Përshëndetje, a ka dikush një përshkrim rus për Vëllimin 6? Për ishample ta shkarkoni…
  Hallo, hat jemand eine russische Beschreibung für das Band 6? Zum Beispiel zum Downloaden….

 3. lidhjet e postimeve të admin nuk funksionojnë
  si të vijë?

  admin posti link ce non funzionano
  eja mai?

 4. Përshëndetje, do të doja të dija se si të programoja orën për pishinën.
  Bonjour, je voudrais savoir programues i komenteve në montre pour la piscine.

 5. Si ta rivendos fabrikën pajisjen? Nuk mund të çiftohet
  デ バ イ ス を フ ァ ク ト リ ー リ セ ッ ト す る 方法 を 教 え て く だ さ い. ペ ア リ ン グ で き ま せ ん

 6. A mund të përdoret një brez i zgjuar nga dy profesionistëfiles, dy përdorues me llogari të veçanta emaili, në pajisjet e tyre mobile?
  Si të përdorni smartband, të përdorni shërbimin për të bërë, të përdorni të dhënat tuaja të postës elektronike?

 7. E përdor sot për herë të parë në pishinë .. ekrani është i ngrirë Nuk mund ta përfundoj seancën stërvitore
  Ho usato oggi per la prima volta in piscina .. lo schermo è bloccato nn riesco a terminare la sessione di allenamento

 8. Si mund t'i regjistroj aktivitetet e mia gjatë notit?
  Hoe kan ik mijn activiteiten tijdens het zwemmen registreren?

 9. E vura grupin tim në rimbushje. Kur e ngrita përsëri ekranin dhe gjithçka ishte më e vogël? Si të kthej përsëri madhësinë normale?

 10. A mund të më thotë dikush se cili është ekrani me shigjetën jeshile që ka pika që shkojnë në atë që duket si një bravë. Unë nuk mund të gjej asgjë në të ose si ta punoj atë.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.