Udhëzuesi i Përdoruesit të Frigoriferit Whirlpool krah për krah
Frigorifer Whirlpool krah për krah

UDHËZIMET E PËRDORIMIT

E RËNDËSISHME: Para përdorimit të kësaj pajisjeje, sigurohuni që është instaluar siç duhet sipas Manualit të Pronarit të pajisjes.

Për lehtësinë tuaj, kontrollet e frigoriferit tuaj janë të paravendosura në fabrikë. Kur instaloni për herë të parë frigoriferin tuaj, sigurohuni që kontrollet të jenë ende të paracaktuara. Kontrollet e frigoriferit dhe frigoriferit duhet të vendosen në "cilësimet e mesme.
UDHËZIMET E PËRDORIMIT

Frigorifer

E RËNDËSISHME: Kontrolli i frigoriferit rregullon temperaturën e ndarjes së frigoriferit. Çdo klikim mbi butonin “Temp Setting” e bën dhomën e frigoriferit më të ftohtë (treguesit LED të ndezur në 1 fije dëbore janë më pak të ftohtë / Treguesit LED të ndezur në 2, 3 ose 4 fije dëbore janë më të ftohta / Të gjithë treguesit LED të ndezur janë më të ftohtët), sapo të arrini në në nivelin e fundit, sistemi do të kthehet në nivelin fillestar.
Frigorifer

ngrirës

Kontrolli i ngrirësit rregullon temperaturën e ndarjes së ngrirësit. Cilësimet në pjesën e përparme të vendosjes së mesme e bëjnë temperaturën më pak të ftohtë. Cilësimet në pjesën e pasme të cilësimit të mesëm e bëjnë temperaturën më të ftohtë.

Prisni 24 orë para se të vendosni ushqimin në frigorifer. Nëse shtoni ushqim para se frigoriferi të jetë ftohur plotësisht, ushqimi juaj mund të prishet.

SHËNIM: Rregullimi i kontrolleve të frigoriferit dhe frigoriferit në një cilësim më të lartë (më të ftohtë) sesa rekomandohet nuk do t'i ftohë ndarjet më shpejt.
ngrirës

PIKAT E CAKTUARA TEMPERATURES

Jepini kohë frigoriferit të qetësohet plotësisht para se të shtoni ushqim. Bestshtë më mirë të presësh 24 orë para se të vendosësh ushqimin në frigorifer. Cilësimet e treguara në seksionin e mëparshëm duhet të jenë korrekte për përdorimin normal të frigoriferit shtëpiak. Kontrollet vendosen saktë kur qumështi ose lëngu është aq i ftohtë sa dëshironi dhe kur akullorja është e fortë.

Nëse keni nevojë të rregulloni temperaturat në frigorifer ose frigorifer, përdorni cilësimet e listuara në tabelën më poshtë si udhëzues. Prisni të paktën 24 orë midis rregullimeve

GJENDJA RREGULLUESIT E TEMPERATURES
Frigorifer shumë i ftohtë Kontrolloni frigoriferin një fije dëbore më poshtë
Frigorifer shumë i ngrohtë Kontrolloni frigoriferin një fije dëbore më lart
Frigorifer shumë i ftohtë Kontrolloni frigoriferin një fije dëbore më poshtë
Frigorifer shumë i ngrohtë / shumë pak akull Kontrolloni frigoriferin një fije dëbore më lart

Informacioni i Renditjes Online

Për udhëzimet e detajuara të instalimit dhe mirëmbajtjes, ruajtjen dimërore dhe këshillat e transportit, ju lutemi shihni Manualin e Pronarit të përfshirë me pajisjen tuaj.

Për informacion mbi cilindo nga artikujt e mëposhtëm, një udhëzues të ciklit të plotë, dimensionet e hollësishme të produktit, ose për udhëzime të plota për përdorim dhe instalim, ju lutemi vizitoni https://www.whirlpool.com/owners, ose në Kanada https://www.whirlpool.ca/ownersMe Kjo mund t'ju kursejë koston e një telefonate shërbimi. Sidoqoftë, nëse keni nevojë të na kontaktoni, përdorni informacionin e listuar më poshtë për rajonin e duhur.

Të Bashkuara të Amerikës:
I telefonit: 1–800–253–1301
Pajisje shtëpiake të markës Whirlpool
Qendra e përvojës së klientit
553 Benson Road Benton Harbour, MI 49022–2692

Canada:
I telefonit: 1–800–807–6777
Pajisje shtëpiake të markës Whirlpool
Qendra e përvojës së klientit
Sheshi 200–6750 i Shekullit.
Misisipi, Ontario L5N 0B7

Dokumentet / Burimet

Frigorifer Whirlpool krah për krah [pdf] Udhëzues përdorimi
Frigorifer krah për krah

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.