Diagrami i siguresave për një VW Passat B2001 2005-5.5

Në këtë video, ne tregojmë diagramin e siguresave për një VW Passat B2001 2005-5.5. Kutia e siguresave ndodhet midis derës së shoferit dhe pultit dhe kapaku hiqet lehtë. Ju lutemi komentoni më poshtë nëse keni ndonjë pyetje dhe faleminderit për shikimin!

Vendndodhja e Kutisë së Siguresave të Pasagjerëve

Vendndodhja e Kutisë së Siguresave të Pasagjerëve

Vendndodhja e Kutisë së Siguresave të Pasagjerëve

Diagrami i Kutisë së Siguresave të Pasagjerëve
Diagrami i Kutisë së Siguresave të Pasagjerëve

Vendndodhja e Kutisë së Siguresave të Pasagjerëve

 

Join Conversation

3 Comments

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.