Udhëzues për instalimin e dritave me fije diellore V-TAC
V-TAC Dritat e vargut diellor

HYRJE

Faleminderit për zgjedhjen dhe blerjen e produktit V-TAC. V-TAC do t'ju shërbejë më së miri. Ju lutemi lexoni me kujdes këto udhëzime para fillimit të instalimit dhe mbani këtë manual në dispozicion për referencë në të ardhmen. Nëse keni ndonjë pyetje tjetër, ju lutemi kontaktoni shitësin tonë ose shitësin lokal nga i cili keni blerë produktin. Ata janë të trajnuar dhe të gatshëm t'ju shërbejnë më së miri.

Përmbajtja e paketuar

  1. Panele diellore me dritë të vargut LED
  2. Kunji Ground
UDHËZIME
  1. Poziciononi panelin diellor në një vend ku mund të marrë ekspozim maksimal ndaj rrezatimit diellor gjatë ditës.
  2. Mbajeni të pastër panelin diellor duke e fshirë rregullisht sipërfaqen me damp pëlhurë. Një panel i ndotur do të zvogëlojë sasinë e rrezatimit diellor që kërkohet për të ngarkuar baterinë.
  3. Mundohuni të mos e vendosni panelin diellor në vendin ku rrezatimi diellor do të zvogëlohet p.sh. nën pemë ose shkurre.

Udhëzime

OPERATION

  1. Tum në lamp duke shtypur çelësin dhe vendoseni sipas udhëzimeve të mësipërme.
  2. Paneli diellor duhet të lihet në rrezet e diellit direkte për 6-8 orë për të mundësuar që bateria të ngarkohet/rimbushet plotësisht.
  3. Lamp do të ndizet automatikisht në muzg dhe do të fiket në agim.

GARANCI

Garancia është e vlefshme për 1 vit nga data e blerjes. Garancia nuk zbatohet për dëmtimet e shkaktuara nga instalimi i pasaktë ose konsumimi jonormal. Kompania nuk jep asnjë garanci kundër dëmtimit të çdo sipërfaqeje për shkak të heqjes dhe instalimit të gabuar të produktit. Ky produkt është i garantuar vetëm për defektet e prodhimit.

 

Dokumentet / Burimet

V-TAC Dritat e vargut diellor [pdf] Udhëzues instalimi
V-TAC, Dritat e vargut diellor

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.