Logoja V-TAC

V -TAC LED dritë tubi plastik -

Ndriçimi inovator LED

DORACAK UDHZIMI P LEDR TUBE PLASTIKE LED

 1. Prezantimi

  Shumë faleminderit për zgjedhjen dhe blerjen e tubit plastik LED V-TAC. V-TAC do t'ju shërbejë më së miri, megjithatë, duhet ta lexoni me kujdes këtë udhëzim para se të filloni instalimin dhe ta mbani atë për referencë në të ardhmen. Nëse keni ndonjë pyetje tjetër, ju lutemi kontaktoni shitësin tonë ose shitësin lokal nga i cili i keni blerë produktet tuaja. Ata janë të trajnuar dhe të gatshëm për t'ju mbështetur në mënyrën më të mirë të mundshme.

 2. Hyrje produkt

  Ky tub plastik LED përmban Diodë Emetuese të Dritës (LED), e cila është teknologjia më e përparuar e ndriçimit sot, duke ofruar kursimin më të rëndësishëm të energjisë, mbrojtjen e mjedisit, jetëgjatësinë e gjatë dhe nuk kërkohet mirëmbajtje. Ka efikasitet 100% më të mirë dhe shkëlqim dukshëm më të mirë se çdo pajisje tjetër e vjetër.

 3. Produkti ka mbaruarview:

  Kursimi i energjisë, pa mirëmbajtje, i lehtë për t'u instaluar, efikasitet i lartë, konsum i ulët i energjisë, jetë e gjatë ndaj temperaturave të ulëta dhe pa shkëlqim të keq.

 4. Aplikimi dhe përdorimet:

  Ky tub plastik LED mund të përdoret në hotele, zyra, fabrika, salla konferencash, dhoma takimesh, komplekse tregtare, ndërtesa banimi, shkolla, kolegje, universitete, spitale, etj.

 5. Kërkesat e instalimit:
 • Instalimi vetëm nga një elektricist i certifikuar
 • Temperatura e mjedisit të funksionimit: nga -20 ° C në +45 ° C
 • Gjatë gjithë instalimit duhet të sigurohet tokëzimi i duhur
 • MOS e përdorni me çakëll elektronik
 • MOS përdorni energji elektrike DC
 • Rekomandohet që produkti të fuqizohet drejtpërdrejt, pa çakëll elektrik. Nëse përbërësit punojnë përmes çakëllit, ne nuk mund të garantojmë qëndrueshmërinë e tyre afatgjatë, prandaj urdhri do të jetë i pavlefshëm.
 1. Udhëzimet e instalimit:
  a FIKONI energjinë elektrike para fillimit!
  b Ndiqni diagramin më poshtë:

V -TAC LED Plastike Tubë Dritë - intalim

V -TAC LED Drita e Tubës Plastike - 1V -TAC LED Drita e Tubës Plastike - 2V -TAC LED Drita e Tubës Plastike - 3

V -TAC LED Drita e Tubës Plastike - në rast

Në rast të ndonjë çështje/pyetje me produktin, mund të na kontaktoni në: [email mbrojtur]
Numri i WEEE: 80133970

Dokumentet / Burimet

Dritë tub plastik V-TAC LED [pdf] Manuali i udhëzimeve
V-TAC, VT-061, VT-062, Drita Tubash Plastike LED

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.