Manuali i përdorimit të telefonit celular UNIWA Plak

Manuali i përdorimit të telefonit celular UNIWA Plak

Telefoni celular UNIWA Elder - Faleminderit & Siguria
[email mbrojtur]

Karakteristikat e jashtme

Telefoni celular UNIWA Elder - Karakteristikat e jashtme

Instaloni Sim Card

Telefoni celular UNIWA Elder - Instaloni Sim Cards

Instaloni baterinë

Telefoni celular UNIWA Elder - Instaloni Baterinë

Aktivizo/Çaktivizo telefonin

Telefoni celular UNIWA Elder - Ndizni ose Çaktivizoni Telefonin

Hape tastierën

Telefoni celular UNIWA Elder - Zhbllokoni tastierën

Akuzuar

Telefoni celular UNIWA Elder - Karikimi 1Telefoni celular UNIWA Elder - Karikimi 2

Ruani Kontaktin

Telefoni celular UNIWA Elder - Ruaj Kontaktin

Bej nje telefonate

Telefoni celular i Plakut UNIWA - Bëni një Thirrje

Përgjigjuni një telefonate

Telefoni celular i Plakut UNIWA - Përgjigjuni një Thirrjeje

Dërgo dhe Merr SMS

Telefoni celular UNIWA Elder - Dërgo dhe Merr SMS

Cilësimet Multimedia (Radio dhe Kamera)

Telefoni celular UNIWA Elder - Cilësimet Multimediale (Radio dhe Kamera)

Bluetooth/Aplikimi

Telefoni celular UNIWA Elder - Bluetooth ose Aplikim

Cilësimet

Telefoni celular UNIWA Elder - Cilësimet 1Telefoni celular UNIWA Elder - Cilësimet 2Telefoni celular UNIWA Elder - Cilësimet 3

Speed ​​Dial

Telefoni celular UNIWA Elder - Thirrje e Shpejtë

Cilësimet SOS

Telefoni celular UNIWA Elder - Cilësimet SOS

Drita e pishtarit

Telefoni celular UNIWA Elder - Drita e Pishtarit

Specifikimet e produktit

Telefoni celular UNIWA Elder - Specifikimet e produktit 1Telefoni celular UNIWA Elder - Specifikimet e produktit 2Telefoni celular UNIWA Elder - Specifikimet e produktit 3

Telefoni celular UNIWA Elder - Certifikimet

Dokumentet / Burimet

Telefoni celular i Plakut UNIWA [pdf] Manuali i përdoruesit
Telefoni celular Plaku, V1000

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.