ULINE - LOGOH-1562 KRYETARA E MENAXHERIT
1-800-295 5510-
uline.comULINE H-1562 Karrige Menaxheri

PJESËULINE H -1562 Karrige Menaxheri - pjesë

UDHIONZIME KUVENDI

  1. Përdorni tre bulona të mëdhenj dhe tre rondele të gjera për të siguruar secilën krah në pjesën e poshtme të bazës së karriges. (Shih Figurën 1)
  2. Përdorni katër bulona të vegjël dhe katër rondele të gjera për të siguruar montimin e montimit të sediljes. (Shih Figurën 2)
  3. Rreshtoni vrimat në pjesën e pasme të karriges me vrima në montimin e montimit të sediljes. (Shih Figurën 3)
  4. Përdorni një çelës Allen për të siguruar karrigen mbrapa me tre bulona katrorë dhe tre rondele të hollë.
  5. Rrëshqitni pesë rrota në skajet e bazës së rrotave. (Shih Figurën 4)
  6. Bashkangjitni shtyllën e sediljes në krye të bazës së rrotave.
  7. Vendoseni sediljen e mbledhur në majë të shtyllës së sediljes. (Shih Figurën 5)

ULINE H -1562 Karrige Menaxheri - fig 1ULINE H -1562 Karrige Menaxheri - fig 2

0421 IH-1562

Dokumentet / Burimet

ULINE H-1562 Karrige Menaxheri [pdf] Manuali i udhëzimeve
H-1562, Kryetari i Menaxherit

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.