Recon Chat for PS4 Headset

TurtleBeach Recon Chat for PS4 Headset

Udhëzues udhëzimesh

P CONRMBAJTJET E PAKETS

 1. Recon Chat Headband (A)
 2. Recon Chat Earcup with Microphone (B)

P CONRMBAJTJET E PAKETS

ASSEMBLE THE RECON CHAT

ASSEMBLE THE RECON CHAT

IN-LINE CONTROLS

IN-LINE CONTROLS

 1. Çelësi i heshtjes së mikrofonit
  • Kaloni nëmute_button_black.png to mute the microphone.
 2. Vëllimi Master
  • Adjust the master volume of the incoming chat audio.

SETUP PS4

SETUP PS4

 1. Shkoni tek Settings >> Devices >> Audio Devices.
   • Set të dhëna & Pajisjet e daljes në Headset Connected to Controller.
   • Set Dalja në kufje në Chat Audio.
   • Set Kontrolli i volumit (kufje) level to Maximum.
 2. zgjedh Adjust Microphone Level and follow the on-screen instructions to calibrate your microphone.

Rregullimi i XBOX ONE

Shënim: The Recon Chat works with Xbox One Controllers with a 3.5mm headset jack. Other controllers require the Xbox One Headset Audio Controller.

1. Plug the headset into the Xbox controller.

Rregullimi i XBOX ONE

2. While in the Home screen, press the Xbox button on the controller. Scroll down to the buttons on the bottom of the left sidebar, and then select the Speaker icon (Audio).

3. Configure your settings as shown:

 • Set Volumi i kufjeve në maksimal
 • Set Mic Monitor në juaj preferuar nivel

Volumi i kufjeve


Konfigurimi i Xbox

To set your Recon Chat For PS4 up for use with an Xbox console, please do the following. Please note this information applies to both the Xbox One and Xbox Series X|S consoles.

1. Plug the headset into the Xbox controller.

2. While in the Home screen, press the Xbox button on the controller. Scroll down to the buttons on the bottom of the left sidebar, and then select the Speaker icon (Audio).

Kontrollues Xbox

3. Configure your settings as shown*:

 • Set Volumi i kufjeve në maksimal
 • Set Mic Monitor në preferuar nivel

*The Headset Chat Mixer option will be greyed out; this headset will play chat audio only, so this setting is not needed for this particular headset.

Konfiguroni

WINDOWS SONIC SURROUND SOUND

1. While in the Home screen, press the Xbox button on the controller. You’ll see the following screen:

WINDOWS SONIC

2. Shkoni te profile & System Tab, and select “Cilësimet".

profile & System

3. Shko te General >> Volume & Audio Output

Volume & Audio Output

4. Në Audio kufjesh column (right side of the screen), set Headset Format në Windows Sonic për kufje.

Audio kufjesh


Konfigurimi i PlayStation

This article details the best way to set your Recon Chat for PS4 headset up for use with a PS4 or PS5 console.

SETUP PS4

If you have a PS4/PS4 Pro console, please do the following.

SETUP PS4

 1. Shkoni tek Settings >> Devices >> Audio Devices.
   • Set të dhëna & Pajisjet e daljes në Headset Connected to Controller.
   • Set Dalja në kufje në Chat Audio.
   • Set Kontrolli i volumit (kufje) level to Maximum.
 2. zgjedh Adjust Microphone Level and follow the on-screen instructions to calibrate your microphone.
SETUP PS5

If you instead have a PS5 console, please do the following.

 1. Plug the headset into the aux port in the DualSense controller. Once you do this, the microphone function will automatically switch from the controller’s integrated mic to your headset.
 2. Shkoni tek Settings >> Sound >> Audio Output >> Output Device
   • zgjedh Headset Connected To Controller për Pajisja e daljes
   • Set Output to Headphones to Chat Audio
 3. Shkoni tek Settings >> Sound >> Volume >> Headphones
   • Set Volume Control (headphones) nivel për të maksimal
 4. Adjust your microphone levels by going to Settings >> Sound >> Microphone >> Adjust Mic Level >> Microphone Level

Regulatory Compliance Statements for the EAR FORCE Reran Chat Model

Njoftimet e Pajtueshmërisë nga Komisioni Federal i Komunikimit (FCC)

Class El Interference Statement

This equipment has been tested and found to comply with the Limits for a Class B digital device, pursuant to Part 15, Subpart B of the FCC Rules. These Limits are designed to provide reasonable protection against harmful interference M a residential installation. This equipment generates. uses. and can radiate radio frequency energy and, if not installed and used in accordance with the instructions. may cause harmful interference to radio communications. However. there is no guarantee that interference will not occur in a particular installation. If this equipment does cause harmful interference to radio or television reception, which can be determined by turning the equipment off and on, the user is encouraged to try to correct the interference by one or more of the following measures:

 • Riorientoni ose zhvendosni antenën marrëse.
 • Rritni ndarjen midis pajisjes dhe marrësit.
 • Lidhni pajisjen në një prizë në një qark të ndryshëm nga ai në të cilin është lidhur marrësi.
 • Konsultohuni me shitësin ose një teknik me përvojë në radio / TV për ndihmë.

Kujdes nga FCC.

Kjo pajisje përputhet me Pjesën 15 të Rregullave FCC. Funksionimi i nënshtrohet dy kushteve të mëposhtme: 1. Kjo pajisje nuk mund të shkaktojë ndërhyrje të dëmshme dhe 2. kjo pajisje duhet të pranojë çdo ndërhyrje të marrë, duke përfshirë ndërhyrjen që mund të shkaktojë funksionim të padëshiruar.

Deklaratat kanadeze ICES

Canadian Department of Communications Radio Interference Regulations This digital apparatus does not exceed the Class B limits for radio-noise emissions from a digital apparatus as set out in the Radio Interference Regulations of the Canadian Department of Communications. This Class B digital apparatus complies with Canadian ICES-003. NMB-003 du Canada.

European Union and European Fair Trade Association (EFTA) Regulatory Compliance Declaration of Conformity Marking by this symbol:

CE indicates compliance with the Essential Requirements of the EMC Directive of the European Union 12014/30/EU). This equipment meets the following conformance standards:

Siguria: EN 60950-1: 2006 +A11: 2009 + Al: 2010 +Al2: 2011 + A2: 2014 IT-Mark License), IEC 60950-1: 2005 (2nd Ed.) + Am 1: 2009 + Am 2: 2013 (CB Scheme Certificate), EN 50332-1: 2000, EN 50332-2: 2003, EN 71-3: 2013 ALso Licensed for Standards: UL 60950-1: 2007 R10.14, CAN/CSA-C22.2 No.60950-1-07 +41: 2011 + A2: 2014 Additional licenses issued for specific countries available on request

Emetimet: EN 55022: 2010 + AC: 2011, CISPR 22: 2008

imuniteti: EN 55024: 2010, CISPR 24: 2010, EN 61000-4-2: 2009, EN 61000-4-3: 2006 .A2: 2010, EN 61000-4-8: 2010

The products are Licensed, as required, for additional country specific standards for the International Marketplace. Additional issued licenses available upon request.

Mjedisore: Volumi i ulëttage Directive 2014/35/EU, RoHS 2011/65/EU. REACH 2006/1907/EC, WEEE 2012/19/EU. Packaging 94/62/EC. Toys Safety Directive 2009/48/EC

dispozicionKy simbol në produkt ose në paketimin e tij tregon se ky produkt nuk duhet të hidhet me mbeturinat tuaja të tjera shtëpiake. Në vend të kësaj, është përgjegjësia juaj të hidhni pajisjet tuaja të mbetjeve duke i dorëzuar ato në një pikë të caktuar grumbullimi për riciklimin e mbeturinave të pajisjeve elektrike dhe elektronike. Grumbullimi dhe riciklimi i veçantë i pajisjeve tuaja të mbeturinave në kohën e asgjësimit do të ndihmojë në ruajtjen e burimeve natyrore dhe të sigurojë që ato të riciklohen në një mënyrë që mbron shëndetin e njeriut dhe mjedisin. Për më shumë informacion se ku mund të hidhni mbeturinat tuaja për riciklim, ju lutemi kontaktoni autoritetin tuaj lokal ose ku keni blerë produktin tuaj.

Ju lutemi vizitoni sa vijon URL për një kopje të plotë të Deklaratës së Konformitetit:

http://www.turtlebeach.com/homologation  
This product is compliant with the Consumer Product Safety Improvement Act of 2008. Public Law 110-314 (CPSIA)


Shkarko

TurtleBeach Recon Chat for PS4 Headset Instruction Guide – [ Shkarko PDF ]


 

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.