Kufje Recon 50P

Kufje TurtleBeach Recon 50P

Udhëzues udhëzimesh

P CONRMBAJTJET E PAKETS

 1. Kufje Recon 50P (A)
 2. Mikrofoni i lëvizshëm (B)

P CONRMBAJTJET E PAKETS

KONTROLLET INLINE

KONTROLLET INLINE

 1. Çelësi i heshtjes së mikrofonit
  • Kalo për të heshtur mikrofonin
 2. Vëllimi Master
  • Rregullon volumin kryesor të audios në hyrje dhe të bisedës

SETUP PS4

SETUP PS4

 

 1. Shkoni tek Cilësimet >> Pajisjet >> Pajisjet audio.
 2. zgjedh Kufjet e lidhura me kontrolluesin për të dhëna & Pajisja dalëse.
  1. Set Dalja në kufje në Të gjitha Audio.
  2. Set Kontrolli i volumit (kufje) nivel në maksimum.
  3. zgjedh Rregulloni nivelin e mikrofonit dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të kalibruar mikrofonin tuaj.

KONFIGURIMI I PC/MAC & MOBILE

KONFIGURIMI I PC/MAC & MOBILE

SHËNIM: Nëse kompjuteri juaj përdor lidhës të veçantë jeshil/rozë (p.shamptregohet më poshtë) për audio, do t'ju duhet një Kabllo ndarës për PC.

KUPTIMI 2

Rregullimi i XBOX ONE

Rregullimi i XBOX ONE

 1. Shtyp Butoni Xbox në kontrolluesin tuaj.
 2. Shkoni në Skeda e sistemit >> Audio.
  • Set Volumi i kufjeve në Maksimumi.
  • Set Mikser bisede me kufje me mes vendosjen.

Konfigurimi i tingullit rrethues (Disponohet vetëm në Xbox)

 1. Shtyp Butoni Xbox në kontrolluesin tuaj.
 2. Shkoni në Skeda e sistemit.
 3. zgjedh Cilësimet >> Ekrani dhe tingulli >> Dalja audio.
  1. Set Formati i kufjeve në Windows Sonic për kufje.

SHËNIM: Recon 50P kërkon një kontrollues të ri Xbox One (me fole kufjesh 3.5 mm). Nëse keni një kontrollues Xbox One origjinal/më të vjetër, do t'ju duhet një përshtatës (si kontrolluesi i audios së kufjeve) për të përdorur kufjet me atë kontrollues specifik.


Konfigurimi i Playstation

Ky artikull detajon mënyrën më të mirë për të konfiguruar kufjet tuaja Recon 50P për t'u përdorur me një PS4  or  PS5  console.

SETUP PS4

Për të konfiguruar kufjet tuaja për përdorim me një tastierë PS4, ju lutemi bëni sa më poshtë.

SETUP PS4

 1. Shkoni tek Cilësimet >> Pajisjet >> Pajisjet audio.
 2. zgjedh Kufjet e lidhura me kontrolluesin për të dhëna & Pajisja dalëse.
     • Set Dalja në kufje në Të gjitha Audio.
     • Set Kontrolli i volumit (kufje) nivel në maksimum.
     • zgjedh Rregulloni nivelin e mikrofonit dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të kalibruar mikrofonin tuaj.
SETUP PS5

Nëse në vend të kësaj keni një tastierë PS5, ju lutemi bëni sa më poshtë.

 1. Futni bumin e mikrofonit të lëvizshëm në kufje dhe më pas lidhni kufjet në portën aux në kontrolluesin DualSense. Pasi ta bëni këtë, funksioni i mikrofonit do të kalojë automatikisht nga mikrofoni i integruar i kontrolluesit në kufjet tuaja.
 2. Shkoni tek Cilësimet >> Tingulli >> Dalja audio >> Pajisja dalëse
     • zgjedh Kufjet e lidhura me kontrolluesin për Pajisja e daljes
     • Cakto Output në Headphones në All Audio
 3. Shkoni tek Cilësimet >> Tingulli >> Volumi >> Kufjet
     • Set Kontrolli i volumit (kufje) nivel për të maksimal
 4. Rregulloni nivelet e mikrofonit duke shkuar te Cilësimet >> Tingulli >> Mikrofoni >> Rregulloni nivelin e mikrofonit >> Nivelin e mikrofonit

*Sipas dëshirës, ​​mund të aktivizoni funksionin 3D Audio për të përmirësuar audion përmes kufjeve tuaja. Pastaj, shkoni në Rregullo 3D Audio Profile për të zgjedhur profesionistin më të mirëfile opsion për lojën tuaj.


Pajtueshmëria me PC

Ndërsa kufjet Recon 50P fillimisht u krijuan për t'u përdorur me një tastierë PS4, ajo mund të përdoret gjithashtu me një PC, në rrethanat e duhura.

Nëse kompjuteri juaj ka një fole të vetme si për audion e kufjeve ashtu edhe për audion e mikrofonit, do të jeni në gjendje të lidhni kufjet direkt në atë fole të vetme dhe të përdorni kufjet me kompjuterin tuaj.

JACK

Nëse kompjuteri juaj ka fole të veçanta, secila për audion e kufjeve dhe audion e mikrofonit, do t'ju duhet një kabllo ndarëse PC për funksionalitet të plotë me atë kompjuter të veçantë. Zakonisht këto fole të veçanta identifikohen ose nga ngjyra (E gjelbër/Trëndafili), ose nga imazhet e një mikrofoni/kufjeje pranë foleve individuale.

KUPTIMI 2


Windows Sonic Surround Sound

Microsoft prezantoi së fundmi Windows Sonic Surround Sound për Xbox Një, që do të thotë se një kufje lojrash e lidhur drejtpërdrejt me kontrolluesin ose me portat USB/Optike të konsolës tani mund të japë tingull rrethues virtual gjithëpërfshirës.

Për më tepër, ju do të jeni në gjendje të zgjidhni midis Windows Sonic për kufje (e cila është falas), ose Dolby Atmos për kufje (shitet veçmas). Çfarëdo që të vendosni, tingulli rrethues ofron një përvojë shumë më të thellë dhe madje ofron një avantazh konkurruestage, prandaj sigurohuni që ta provoni.

konfigurimi i zërit të Windows

Ja se si ta konfiguroni tuajin Përsërit 50P kufje me veçorinë e re Surround Sound të Xbox One:

1. Shtypni butonin Xbox në kontrollues ndërsa jeni në ekranin bazë të Xbox One.

2. Shko tek sistem skeda (ikona e ingranazheve) >> Cilësimet >> Të përgjithshme >> Volumi dhe Dalja audio

Settings_Sidebar

Audio_Output

3. Vendosni formatin e kufjeve audio të kufjeve në Windows Sonic për kufje.*

Windows_Sonic

*Në këtë pikë, mund të zgjidhni gjithashtu Dolby Atmos për kufje, nëse është e aplikueshme. (shitet veçmas).


Nuk ka audio mikrofon në PlayStation

Nëse lojtarët e tjerë nuk mund t'ju dëgjojnë në bisedë në PlayStation Console, ju lutemi kontrolloni sa vijon:

1. Mic Boom nuk është i lirshëm në Mic Boom Jack.

Së pari, shkëputni kufjet nga kontrolluesi. Më pas, shkëputni bumin e mikrofonit duke e tërhequr drejtpërdrejt nga kufjet dhe futeni përsëri bumin e mikrofonit, duke u siguruar që të dëgjoni një 'klikim' që tregon se bumi i mikrofonit është lidhur mirë. (Kjo mund të marrë disa përpjekje; nëse keni vështirësi të futni përsëri bumin e mikrofonit, vini re shtrirjen e çelësit metalik.) Së fundi, futni kufjet përsëri në kontrollues dhe përpiquni ta përdorni në chat.

2. Kufjet funksionojnë me një pajisje tjetër.

Nëse mikrofoni i kufjeve ende nuk funksionon, lidhni kufjet në një telefon celular dhe provoni të bëni një telefonatë. Sigurohuni që vetë telefoni celular të jetë i mbuluar, për t'u siguruar më mirë që mikrofonët e brendshëm të telefonit të mos marrin zërin në vend të mikrofonit të kufjeve.

Nëse personi tjetër nuk mund t'ju dëgjonte në telefonatë, atëherë mund të ketë një problem me bumin e mikrofonit; Vazhdo per Hapi 3. Nëse personi tjetër është në gjendje t'ju dëgjojë gjatë telefonatës, atëherë kufjet dhe mikrofoni po funksionojnë siç duhet; kaloni te Hapi 4.

3. Mic Boom po funksionon siç duhet.

Për të verifikuar funksionimin e vetë bumit të mikrofonit, mund ta lidhni drejtpërdrejt me folenë e mikrofonit në një kompjuter dhe të kryeni një test regjistrimi:

1) Shkëputni bumin e mikrofonit nga kufjet dhe futeni në Mikrofonin / Line In Jack në kompjuterin tuaj.

2) Në Windows, kliko me të djathtën mbi ikonën e altoparlantit në shiritin e detyrave dhe kliko "Pajisjet e regjistrimit".

Pajisjet e regjistrimit

3) Klikoni me të djathtën në hyrjen e mikrofonit / linjës në të cilën është futur bumi i mikrofonit. Nëse nuk shihni një kontroll jeshil pranë pajisjes, klikoni 'Cakto si parazgjedhje'. Kur është pajisja e paracaktuar, klikoni "Properties".

Pronat

4) Klikoni 'Nivelet' tab. Zhvendosni nivelet "Mikrofoni" dhe "Nxitja e mikrofonit" në gjysmë të rrugës (ose afër kësaj). Pastaj klikoni 'OK'.

Nivelet

5) Në ekranin e cilësimeve të zërit, klikoni 'Luajtja' tab dhe sigurohuni që altoparlantët e kompjuterit tuaj të jenë të aktivizuar në mënyrë që të mund të dëgjoni riprodhimin e audios.

rishikim

6) Hapni Regjistruesin e zërit të Windows duke shkuar te Start > Accessories > Sound Recorder ose kërkoni për 'Regjistrues i zërit'

Regjistruesi i zërit

7) Filloni regjistrimin, më pas thoni diçka ose këputni gishtat pranë bumit të mikrofonit. Klikoni 'Ndalo regjistrimin', atëherë do t'ju kërkohet të ruani file.

Ndaloni regjistrimin

8) Ruani file në Desktopin tuaj ose në një dosje tjetër të përshtatshme.

dosje

9) Klikoni dy herë file për ta hapur me riprodhuesin e mediave, më pas dëgjoni zërin që keni regjistruar më parë.

dëgjoj

Nëse nuk mund të dëgjonit ndonjë tingull në regjistrim, atëherë bumi i mikrofonit do të duhet të zëvendësohet. Nëse keni mundur të dëgjoni zërin që keni regjistruar, por mikrofoni nuk funksiononte gjatë testit të telefonit celular, atëherë mund të ketë një problem me vetë kufjet. Ju lutem kontaktoni Ekipin tonë të Mbështetjes për ndihmë shtesë.

4. Cilësimet e konsolës janë konfiguruar saktë.

Review cilësimet e konsolës suaj për t'u siguruar që ato janë konfiguruar si më poshtë:

 1. Shkoni tek Cilësimet > Pajisje > Pajisjet Audio
 2. Set Pajisja hyrëse dhe dalëse në Kufjet e lidhura me kontrolluesin.
 3. Set Dalja në kufje në Të gjitha Audio.
 4. Set Kontrolli i volumit (kufje) nivel në maksimum
 5. zgjedh Rregulloni nivelin e mikrofonit dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të kalibruar mikrofonin tuaj.
 • Nëse mikrofoni juaj u zbulua në Rregulloni nivelin e mikrofonit ekran, atëherë kufjet dhe mikrofoni po punojnë me PS4 siç duhet. Nëse lojtarët e tjerë ende nuk mund t'ju dëgjojnë në bisedë, kontrolloni lidhjen tuaj të rrjetit ose cilësimet e bisedës në lojë.
 • Nëse mikrofoni juaj nuk u zbulua në Rregulloni nivelin e mikrofonit ekran, kontaktoni Ekipin tonë të Mbështetjes.

Problemet e bisedës zanore me Nintendo Switch

Nëse po përjetoni simptomat e mëposhtme kur përdorni kufjet tuaja me Fortnite në një Nintendo Switch, ju lutemi provoni hapat e mëposhtëm:

 • Mikrofoni nuk funksionon në Chat (nuk mund të dëgjohesh në chat)
 • Audioja e bisedës nuk funksionon (nuk mund të dëgjoni njerëz të tjerë në chat)

Mund t'ju duhet të riaktivizoni bisedën në lojë. Përveç kësaj, mund t'ju duhet të çaktivizoni funksionin Push-to-Talk.

Për ta bërë këtë:

1. Sigurohuni që jeni regjistruar në profesionistin tuajfile. Pasi të jeni identifikuar, shtypni + butonin në çelës për të shfaqur menynë Sociale. Lëvizni poshtë te dhe më pas zgjidhni ikonën e ingranazhit në fund të shiritit anësor të majtë.

Ikona e ingranazhit

2. Shiriti anësor do të ndryshojë në pamje nga lista e miqve tuaj në një listë me disa opsione të ndryshme. Zgjidhni opsionin "Cilësimet", siç tregohet më poshtë.

Ikona e ingranazhit

3. Do të shihni disa skeda në krye të ekranit. Shkoni te skeda e Altoparlantit – kjo është skeda e Cilësimeve të audios. Më pas, lëvizni poshtë te seksioni i emërtuar "Bisedë me zë".

Do të ketë dy cilësime ndërrimi: Bisedë zanore   Metoda e bisedës me zë.

 •  Bisedë zanore is ON sipas parazgjedhjes. Për të qenë në gjendje për të dëgjuar dhe për t'u dëgjuar në chat, ky cilësim duhet të jetë ON. Nëse ky cilësim është i çaktivizuar, nuk do të mund të dëgjosh audion e bisedës dhe nuk do të mund të dëgjohesh në bisedë.
 • Metoda e bisedës me zë është vendosur të SHTYP-TË-TALK sipas parazgjedhjes. Për të qenë në gjendje të dëgjoheni në bisedë sa herë që flisni, ky cilësim duhet të jetë MIC HAPUR. Nëse ky cilësim është caktuar në PUSH-TO-TALK, nuk do të dëgjoheni në bisedë nëse nuk shtypni një buton specifik kur flisni në mikrofon.

Chat_Cilësimet

Sigurohuni që Bisedë zanore is On dhe Metoda e bisedës me zë është vendosur të Mikrofoni i hapur, dhe më pas provoni sërish kufjet. Ju duhet të jeni në gjendje të dëgjoni dhe të dëgjoni në bisedë.

Nëse e keni riaktivizuar bisedën e lojës, por keni ende probleme me dëgjimin ose duke u dëgjuar në bisedë, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes për ndihmë të mëtejshme.


Shkarko

Udhëzues për fillimin e shpejtë të kufjeve TurtleBeach Recon 50P – [ Shkarko PDF ]


 

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *