TRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-for-49-inch-to-70-inch-Screens-LOGO

TRIPP-LITE DMPDS4970 portativ i sinjalistikës dixhitale për ekranet 49-inç deri në 70 inç

TRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-for-49-inch-to-70-inch-Screens-PRODUCT

Udhëzimet e Sigurisë

  • Mos e filloni instalimin derisa të keni lexuar dhe kuptuar udhëzimet dhe paralajmërimet e përfshira në këtë manual. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me ndonjë nga udhëzimet ose paralajmërimet, ju lutemi vizitoni tripplite.com/support.
  • Ky montim është projektuar për t'u instaluar dhe përdorur VETYM siç specifikohet në këtë manual. Instalimi jo i duhur i këtij produkti mund të shkaktojë dëmtime ose lëndime serioze.
  • Ky produkt duhet të instalohet vetëm nga dikush me aftësi të mira mekanike, me përvojë themelore të ndërtimit dhe një kuptim të plotë të këtij manuali udhëzimi.
  • Sigurohuni që sipërfaqja e montimit të mbajë në mënyrë të sigurt ngarkesën e kombinuar të pajisjeve dhe të gjithë pajisjeve dhe përbërësve të bashkangjitur.
  • Gjithmonë përdorni një asistent ose pajisje ngritëse mekanike për të ngritur dhe pozicionuar në mënyrë të sigurt pajisjet.
  • Shtrëngoni vidhat fort, por mos i shtrëngoni shumë. Vidhat e shtrëngimit të tepërt mund të dëmtojnë sendet, duke zvogëluar shumë fuqinë e tyre mbajtëse.
  • Ky produkt është menduar vetëm për përdorim të brendshëm. Përdorimi i këtij produkti në natyrë mund të çojë në dështim të produktit dhe dëmtime personale.

Garancia dhe Regjistrimi i Produktit

Garanci e kufizuar 5-vjeçare
Shitësi garanton që ky produkt, nëse përdoret në përputhje me të gjitha udhëzimet në fuqi, të jetë i lirë nga defektet origjinale të materialit dhe punimit për një periudhë 5 vjeçare nga data e blerjes fillestare. Nëse produkti duhet të provojë defekt në material ose punim brenda asaj periudhe, Shitësi do të riparojë ose zëvendësojë produktin, sipas gjykimit të tij të vetëm.
KJO GARANCI NUK ZBATOHET P WR VESHJEN NORMALE OSE P TOR D DMTIMIN E REZULTATIT NGA AXIDENTI, MISUSI, SHP ABRDORIMI DHE PARASHIKIMI. SHITERSI NUK B NON GARANCI TPR SHPRETA TJER SE GARANCIA E CAKTUAR SHPREHT FOR P FORR TTH VERININ. PCERVEÇ KUJTIMIT T PRO NDALUAR NGA LIGJI I ZBATUESHM, GJITH GARANCIT I E PMPRFSHIRA, PCRFSHIR T ALL GJERANCAT E TREGTARIS OR DHE P FRSHTATSHMRIS, JAN L KUFIZUAR N D KOHZGJATJE P PR PERIUDHN E GARANCIS S SET PTHRGJITHSHME; DHE KJO GARANCI PCRFSHIJ SHPALL T ALL GJITHA D DMET RAST DHE PASHYRSE. (Disa shtete nuk lejojnë kufizime se sa zgjat një garanci e nënkuptuar, dhe disa shtete nuk lejojnë përjashtimin ose kufizimin e dëmeve aksidentale ose pasuese, kështu që kufizimet ose përjashtimet e mësipërme mund të mos zbatohen për ju. Kjo garanci ju jep të drejta ligjore specifike , dhe ju mund të keni të drejta të tjera të cilat ndryshojnë nga juridiksioni në juridiksion.)
KUJDES: Përdoruesi individual duhet të kujdeset që të përcaktojë para përdorimit nëse kjo pajisje është e përshtatshme, e përshtatshme ose e sigurt për përdorimin e synuar. Meqenëse aplikimet individuale i nënshtrohen ndryshimeve të mëdha, prodhuesi nuk bën asnjë përfaqësim ose garanci për përshtatshmërinë ose përshtatshmërinë e këtyre pajisjeve për çdo aplikim specifik.

Regjistrimi i produktit
vizitë tripplite.com/garanty sot për të regjistruar produktin tuaj të ri Tripp Lite. Ju do të futeni automatikisht në një vizatim për një shans për të fituar një produkt FALAS Tripp Lite! *
Nuk ka nevojë për blerje. Bosh aty ku është e ndaluar. Zbatohen disa kufizime. Shiko webfaqe per detaje.
Tripp Lite ka një politikë të përmirësimit të vazhdueshëm. Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim. Fotografitë dhe ilustrimet mund të ndryshojnë pak nga produktet aktuale.

Lista e kontrollit të përbërësit

E RËNDËSISHME: Sigurohuni që t'i keni marrë të gjitha pjesët sipas listës së kontrollit të komponentëve përpara instalimit. Nëse ndonjë pjesë mungon ose ka defekt, vizitoni tripplite.com/support për shërbim.

Paketa W – F deri në HTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-for-49-inch-to-70-inch-Screens-FIG-1
Paketa PTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-for-49-inch-to-70-inch-Screens-FIG-2
Paketa MTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-for-49-inch-to-70-inch-Screens-FIG-3

Montimi i StendësTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-for-49-inch-to-70-inch-Screens-FIG-4
Ngjitja e kllapave në ekranTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-for-49-inch-to-70-inch-Screens-FIG-5

Sigurohuni që kapëset e kabllove (PB) të jenë ngjitur në mbajtësen e sipërme për instalimet e mëposhtme të sigurisë:TRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-for-49-inch-to-70-inch-Screens-FIG-6

Ngjitja e ekranit në stendëTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-for-49-inch-to-70-inch-Screens-FIG-7

Për të parandaluar rrokullisjen e ekranit, duhet të instalohet një litar teli kundër rënies.

MIRËMBAJTJA

Kontrolloni në intervale të rregullta (të paktën çdo 3 muaj) për t'u siguruar që ekrani është i sigurt dhe i sigurt për t'u përdorur.

Dokumentet / Burimet

TRIPP-LITE DMPDS4970 portativ i sinjalistikës dixhitale për ekranet 49-inç deri në 70 inç [pdf] Manuali i pronarit
DMPDS4970, mbajtës portativ i sinjalistikës dixhitale për ekranet 49 inç deri në 70 inç

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *