logo tranya

Orë inteligjente Tranya S2

Tranya-S2-Smart-Watch-produkt-imazh

FILLO

Lista Paketa

Tranya-S2-Smart-Watch-01

Zëvendësoni Band

Tranya-S2-Smart-Watch-02

 1. Butoni anësor: Ndez/fik; Kthehu te ndërfaqja e fundit
 2. Butoni anësor: Ndezja; Kalo në ndërfaqen e trajnimit

Nëse blini shirita të rinj dhe dëshironi të zëvendësoni, së pari, ktheni çelësin dhe hiqni brezin e kyçit, më pas merrni brezin që ju pëlqen dhe kthejeni çelësin në fund të orës derisa të dëgjoni një klikim dhe më pas të fiksohet në vend .
Shënim: Kushtojini vëmendje pozicionit të brezit të gjatë dhe të shkurtër dhe ekranit të ekranit, mos i instaloni ato me kokë poshtë.

Karikoni orën tuaj

 • Lidhni kabllon e karikimit USB me orën sipas figurës.
 • Kur pajisja lidhet me furnizimin me energji elektrike, ajo do të dridhet.

Tranya-S2-Smart-Watch-04

veshur

Vishni pajisjen me një distancë të gishtit nga kocka e kyçit të dorës dhe rregulloni ngushtësinë e brezit të kyçit të dorës në një pozicion të rehatshëm.

Fuqia / Off

 1. Shtypni gjatë butonin në pjesën e sipërme djathtas për 4-5 sekonda për ta ndezur. Ose ngarkojeni për ta ndezur.
 2. Kalo te ndërfaqja Off dhe shtype për ta fikur. Ose shtypni butonin në pjesën e sipërme djathtas për 4-5 sekonda në ndërfaqen kryesore për ta fikur.

Instaloni aplikacionin

 1. Hapni dyqanin tuaj të aplikacioneve dhe kërkoni "GloryFit" për ta instaluar.
 2. Ose skanoni kodet QR të mëposhtme për të instaluar "GloryFit". Kodi QR mund të gjendet në Cilësimet.
  Tranya-S2-Smart-Watch-05

Kërkesat për pajisje iOS 9.0 dhe më lart, Android 4.4 lart për të mbështetur Bluetooth 4.0..

Informacioni personal dhe qëllimet e ushtrimeve

Tranya-S2-Smart-Watch-06

 1. Hapni aplikacionin GloryFit për të vendosur informacionin tuaj personal.
 2. Vendosja e avatarit, emrit, gjinisë, moshës. lartësia dhe pesha, të cilat mund të ndihmojnë në rritjen e saktësisë së të dhënave të monitorimit.
 3. Vendosni qëllimet tuaja të përditshme të stërvitjes.

Lidhja e pajisjes

Tranya-S2-Smart-Watch-07

Përpara lidhjes, sigurohuni për çështjet e mëposhtme.
 1. Ora nuk është e lidhur drejtpërdrejt me Bluetooth-in e celularit. Nëse po, ju lutemi fshini "S2" nga lista Bluetooth e telefonit tuaj celular.
 2. Ora nuk është e lidhur me celularë të tjerë. Nëse po, ju lutemi shkëputeni orën nga telefonat e tjerë celularë. Nëse telefoni origjinal është një sistem iOS, duhet gjithashtu të fshini "S2" nga Lista Bluetooth e telefonit).
 3.  Distanca midis celularit dhe orës duhet të jetë më pak se 1 m.

Më pas ndiqni hapat e mëposhtëm për të lidhur orën tuaj inteligjente

Tranya-S2-Smart-Watch-08

Hapi 1: Aktivizoni Bluetooth-in në telefonin tuaj:
Hapi 2: Hapni "GloryFit" në telefonin tuaj;
Hapi 3: Klikoni "Pajisja"; Hapi 4: Klikoni "Shto një pajisje të re";
Hapi 5: Klikoni "Zgjidhni pajisjen";
Hapi 6: Zgjidhni modelin e produktit - S2
Hapi 7: Klikoni "Çifto për të përfunduar lidhjen
Shënim: Nëse nuk mund ta gjeni "S2 në hapa", ju lutemi kontrolloni nëse pajisja është zgjedhur në listën Bluetooth të telefonit tuaj celular. Nëse po, ju lutemi klikoni "Injoroni S2" dhe kërkoni përsëri.

operacion

 1. Ngrini dorën ose butonin në pjesën e sipërme djathtas për të ndriçuar ekranin.
 2. Ekrani do të fiket pa funksione në 10 sekonda si parazgjedhje. Mund ta modifikoni këtë vlerë të paracaktuar në orën inteligjente.
 3. Funksioni i monitorimit të rrahjeve të zemrës është aktivizuar si parazgjedhje. Mund ta çaktivizoni në GloryFit.
 4. Funksioni i oksigjenit në gjak është i fikur si parazgjedhje. Mund ta aktivizoni në GloryFit.
 5. Shtypni butonin lart djathtas në çdo kohë për t'u kthyer prapa.
Sinkronizmi i të dhënave

Ora mund të ruajë 7 ditë të dhëna jashtë linje dhe mund t'i sinkronizoni manualisht të dhënat në faqen kryesore të aplikacionit. Sa më shumë të dhëna, aq më e gjatë është koha e sinkronizimit dhe koha më e gjatë është rreth 2 minuta.

Funksionet dhe cilësimet e aplikacionit GloryFit

Njoftim

Tranya-S2-Smart-Watch-09

 1. Kujtoni thirrjen
  Mund të klikoni me një ikona rozë për të mbyllur telefonatën.
 2. Kujtesë SMS
 3. Përkujtues i aplikacionit
  Mund të shtoni rikujtues për mesazhet e aplikacionit në GloryFit, si Twitter, Facebook, WhatsApp. Instagram dhe mesazhe të tjera të aplikacionit.
  Tranya-S2-Smart-Watch-10

Shënim:

 1. Sigurohuni që të aktivizoni të dy funksionet dhe lejet e tyre në GloryFit
 2. Ora mund të shfaqë vetëm 80 karaktere për IOS dhe Android për mesazh.
 3. Nëse ora juaj nuk merr asnjë mesazh, ju lutemi referojuni FAQ-ve në fund të manualit.
  Tranya-S2-Smart-Watch-11

Shëndeti fizik

 1. Monitorimi i rrahjeve të zemrës
  Funksioni i monitorimit të rrahjeve të zemrës është aktivizuar si parazgjedhje. Mund ta çaktivizoni në GloryFit.
  Tranya-S2-Smart-Watch-12
 2. Vendosja e oksigjenit në gjak
  Funksioni i oksigjenit në gjak është i fikur si parazgjedhje. Mund ta aktivizoni në GloryFit. Ju mund të vendosni kohën dhe periudhën e monitorimit të oksigjenit në gjak sipas nevojave tuaja. 1-H është cikli i rekomanduar për monitorimin e oksigjenit në gjak.
  Shënim: Monitorimi i rrahjeve të zemrës do të pezullohet kur monitorohet oksigjeni në gjak dhe anasjelltas.
 3. Kujtesë e ulur
  Mund të caktoni kohën e fillimit, kohën e përfundimit dhe intervalin e rikujtuesit të kujtesës së ulur sipas nevojave tuaja.
  Tranya-S2-Smart-Watch-13
 4. Cikli fiziologjik
  Funksioni femëror është i disponueshëm vetëm pasi të keni përfunduar hapat e mëposhtëm në GloryFit.
  Cikli fiziologjik-Plotësoni informacionin tuaj të periudhës-Fillimi
  Tranya-S2-Smart-Watch-14

Funksioni i përgjithshëm

Shënim: Për operacionet e mëposhtme, shprehjet e fjalëve të sistemeve iOS dhe Android do të jenë pak më ndryshe.

 1. Ralse dore për të aktivizuar ekranin
  Funksioni i ngritjes së dorës për të aktivizuar ekranin është aktivizuar si parazgjedhje. Mund ta çaktivizoni në GloryFit. Mund të vendosni gjithashtu kohën për ekranin e ndritshëm në 5s/10/15s në orën inteligjente,
  Meny-Cilësimet-Koha e ekranit.
  Tranya-S2-Smart-Watch-15
 2. Mos shqeteso
  Mund të vendosni kohën e fillimit dhe të përfundimit të modalitetit "Mos shqetëso sipas nevojave tuaja.
  Shënim: Kur aktivizoni modalitetin "Mos shqetëso", funksioni "ngre dorën për të aktivizuar ekranin" dhe funksioni i njoftimit të mesazheve nuk ofrohen.
  Tranya-S2-Smart-Watch-16
 3. Sistemi i kohës
  Android: Pajisja -Cilësimet universale-Sistemi i kohës-Zgjidh sistemin 12-orësh ose sistemin 24-orësh
  IOS Pajisja - Më shumë cilësime 24 orë - Koha e ndezur/fikur)
 4. Njësi
  android
  Pajisja – Cilësimet universale-Njësi-Zgjidhni sistemin metrikë ose sistemin britanik
  ata profile- Njësia e cilësimit
  Tranya-S2-Smart-Watch-18
 5. Konvertimet e njësive të temperaturës *C/°F
  Hapi 1:
  Klikoni ikonën e motit në këndin e sipërm të majtë të ndërfaqes "Home: Hapi 2: Zgjidhni C/°F që është në këndin e sipërm të djathtë të ndërfaqes së motit.

Tranya-S2-Smart-Watch-19

më shumë

 1. Kujtesa e arritjes së hapit
  Tranya-S2-Smart-Watch-20
  Mund të vendosni një numër hapi të synuar në GloryFit. Kur të arrini këtë objektiv, ora inteligjente do të dridhet tre herë për t'ju kujtuar se e keni përfunduar qëllimin,
 2. Përditësimi i firmës
  Nëse ju kërkohet të përmirësoni softuerin, ju lutemi përditësoni atë në kohë.
  Shënim: Ju lutemi, karikoni plotësisht orën përpara se ta përditësoni. Nëse bateria është më pak se 30%, përmirësimi mund të dështojë.

Navigimi bazë

Ekrani kryesor është ora

 1. Rrëshqitni poshtë për të parë cilësimet e shpejta, si p.sh. Mos shqetëso. Shkëlqimi, Gjeni cilësimin e telefonit.
 2. Rrëshqitni lart për të parë njoftimet,
 3. Rrëshqitni djathtas për të parë menunë në orën tuaj
 4. Rrëshqitni majtas për të parë ndërfaqet e shkurtoreve, si statusi, rrahjet e zemrës, gjumi, moti
 5. Shtypni butonin në të djathtën e sipërme për t'u kthyer.

Tranya-S2-Smart-Watch-21

Funksioni i faqes kryesore

Tranya-S2-Smart-Watch-22

 • Moti dhe temperatura
 • kalori
 • Dita, Data - Ora
 • Hapat – Koha e gjumit në distancë
 • Shkalla e zemrës
 • Niveli i baterisë
Ndërroni faqet e orës

Tranya-S2-Smart-Watch-23

 1. Shtypni gjatë ndërfaqen kryesore për 4-5 sekonda për ta ndërruar.
 2. Ose (Setting -Dial) për të kaluar.
  Shënim: Ju gjithashtu mund të zgjidhni më shumë fytyra në Dash Board të GloryFit.
Ndërfaqja e statusit

Kalo te ndërfaqja e statusit për të kontrolluar hapat, distancat dhe kaloritë. Distancat dhe kaloritë llogariten në bazë të hapave aktualë të ecjes, lartësisë dhe peshës të vendosura në aplikacion individualisht.

Ndërfaqja e trajnimit

Kalo në ndërfaqen Training, shtypni ekranin për të hyrë në ndërfaqen specifike të Trajnimit. Shtypni butonin në të djathtën e sipërme për të ndaluar, mund të zgjidhni nëse do të vazhdoni apo do të dilni.
Tranya-S2-Smart-Watch-24

Ndërfaqja e zemrës

Kaloni në ndërfaqen Heart, klikoni në ekran për të view të dhënat e rrahjeve të zemrës.

Shënim:

 1. Monitorimi i rrahjeve të zemrës është aktivizuar si parazgjedhje. Nëse nuk e dëshironi këtë funksion, mund ta çaktivizoni në “Aplikacionin GloryFit.
 2. Nëse funksioni i monitorimit të rrahjeve të zemrës është ndezur, drita jeshile në pjesën e pasme të orës do të vazhdojë të pulsojë.
 3. Nëse konstatoni se të dhënat e rrahjeve të zemrës janë të pasakta, ju lutemi kushtojini vëmendje çështjeve të mëposhtme: 111 Vishni orën me ngushtësi mesatare dhe sensori pas orës duhet të jetë afër lëkurës 21 Kaloni në modalitetin përkatës sportiv kur ushtroni: ( 31 Nëse është ende e pasaktë, ju lutemi rindizni orën.
Ndërfaqja e oksigjenit të gjakut

Kalo te ndërfaqja e oksigjenit në gjak dhe mat nivelin e oksigjenit në gjak në çdo kohë.

Shënim:

 1. Monitorimi i rrahjeve të zemrës do të pezullohet kur monitorohet oksigjeni në gjak dhe anasjelltas.
 2. Për t'i bërë më të sakta të dhënat e oksigjenit në gjak, ju lutemi sigurohuni që gjatë monitorimit të keni çështjet e mëposhtme:
  1. Temperatura e ambientit është mbi 25*C, 12)
  2. Mbajini kyçet e dorës në tavolinë pa lëvizur.
Ndërfaqja e shkallës së frymëmarrjes

Kalo në ndërfaqen e shkallës së frymëmarrjes dhe testo shkallën e frymëmarrjes në çdo kohë.

Ndërfaqja e trajnimit të frymëmarrjes

Kaloni në ndërfaqen e trajnimit të frymëmarrjes dhe kryeni stërvitjen e frymëmarrjes sipas udhëzimeve të orës. Ju mund të rregulloni kohën dhe shpejtësinë e stërvitjes sipas nevojave tuaja.

Ndërfaqja e presionit

Kaloni në ndërfaqen Presioni dhe duhen vetëm tre minuta për të monitoruar presionin tuaj.

Ndërfaqja e muzikës

Mund të luani, ndaloni ose ndërroni pjesët që luhen në celularin tuaj.

Ndërfaqja e gjumit

Kalo te ndërfaqja e gjumit dhe kontrollo statusin e gjumit. Të dhënat e gjumit bazohen kryesisht në rrahjet e zemrës dhe diapazonin e lëvizjes së kyçit të dorës. Kur jeni në gjumë, rrahjet e zemrës do të ulen ndjeshëm
Shënim:

 1. Të biesh në gjumë ndërmjet orës 6 të mëngjesit dhe orës 6:XNUMX nuk regjistrohet.
 2. Kur jeni shtrirë në shtrat dhe luani me telefonin tuaj për një kohë të gjatë, rrahjet e zemrës dhe lëvizjet e kyçit të dorës janë të ngjashme me gjendjen e gjumit. Ora mund të përcaktojë se jeni në gjumë.
Ndërfaqja e motit

Kalo te ndërfaqja e motit, mundesh view moti dhe temperatura.
Shënim: Funksioni i motit është i disponueshëm vetëm pasi të keni aktivizuar "Vendndodhja e telefonit celular.

Ndërfaqja e mesazhit

Në ndërfaqen e Mesazhit, klikoni në ekranin kryesor për të view mesazhin, rrëshqitni ekranin për të kthyer faqet, Shtypni butonin në pjesën e sipërme djathtas për të dalë.

Shënim: Përkujtimi i mesazhit është vetëm një funksion për t'ju kujtuar të merrni mesazhin. Ndërfaqja e tij e ekranit do të ketë kufizime të karaktereve 80 karaktere për iOS dhe Android për mesazh.

Ndërfaqja e shëndetit të femrave
Nëpërmjet aplikacionit ju mund të regjistroni ciklin tuaj personal menstrual dhe të parashikoni periudhën e sigurisë, shtatzëninë dhe periudhën e ovulacionit, gjë që mund të ndihmojë gratë.
Tranya-S2-Smart-Watch-25

më shumë
 • Kronometër.
  Kaloni në ndërfaqen e Kronometrit, klikoni për të hyrë në ndërfaqen e kohës.
 • Koha:
  Kalo në ndërfaqen Timer dhe kliko për të zgjedhur kohën e faqes. Kur të mbarojë koha, ora do të dridhet.
 • Me gjej:
  Kalo te ndërfaqja Gjejmë dhe prek ikonën, më pas telefoni do të bjerë,
 • Flashlight:
  Kalo te ndërfaqja e elektrik dore dhe shtyp ekranin për të ndezur elektrik dore.

Cilësimet

Tranya-S2-Smart-Watch-26

Shkarkimi i aplikacionit: Skanoni Qr kodi për të instaluar aplikacionin "Gloryfit".

Paraprake

 1. Ju lutemi shmangni ndikimin e fortë, nxehtësinë ekstreme dhe ekspozimin ndaj orës.
 2. Ju lutemi mos e çmontoni, riparoni ose transformoni pajisjen vetë.
 3. Përdorimi i ambientit është 0 gradë -45 gradë dhe ndalohet hedhja në zjarr për të mos shkaktuar shpërthim.
 4. Ju lutemi fshijeni ujin me një leckë të butë dhe më pas ora mund të përdoret për funksionimin e karikimit, përndryshe do të shkaktojë korrozion të pikës së kontaktit të karikimit dhe mund të ndodhë incident karikimi.
 5. Mos prekni substancat kimike si benzina, tretësi i pastër, propanoli, alkooli ose ilaçet kundër insekteve.
 6. Ju lutemi mos e përdorni këtë produkt në presion të lartë dhe mjedis të lartë magnetik
 7. Nëse keni lëkurë të ndjeshme ose shtrëngoni rripin e dorës, mund të ndjeheni të pakëndshëm.
 8. Ju lutemi thani djersën e pikuar në dore në kohë. Rripi ka kontakt të gjatë me sapun, djersë, alergji ose përbërës të ndotjes, të cilat mund të shkaktojnë kruarje të alergjisë së lëkurës.
 9. përdoret shpesh, rekomandohet pastrimi i rripit të dorës çdo javë. Fshijeni me leckë të lagur dhe hiqni vajin ose pluhurin me sapun të butë. Nuk eshte
  e përshtatshme për të veshur një banjë të nxehtë me një rrip dore. Pas notit, ju lutemi fshijeni rripin e dorës në kohë në mënyrë që të mbetet i thatë.

parametër Basic

03

FAQ

Pyetje: Çfarë duhet të bëj kur ora ime nuk mund të lidhet normalisht me telefonin?
A: Ju lutemi ndiqni udhëzimet:

 1. Instaloni "Aplikacionin GloryFit në Google Play ose App Store dhe lejoni të gjitha autorizimet e kërkuara nga GloryFit.
 2. Sigurohuni që ora dhe celulari juaj të jenë të aktivizuar Bluetooth. Dhe do të ishte më mirë që distanca midis celularit dhe orës të jetë më pak se 1 m.
 3. Nëse ora nuk është e lidhur me celularin përmes aplikacionit GloryFit, por direkt përmes kërkimit Bluetooth, ju lutemi fshini orën "S2" nga lista Bluetooth e telefonit tuaj celular.
 4. Nëse dëshironi të lidheni me një telefon tjetër të ri, ju lutemi shkëputeni orën në telefonin origjinal fillimisht përmes aplikacionit GloryFit nëse telefoni origjinal është një sistem 105, duhet gjithashtu të fshini orën S2 nga lista Bluetooth e telefonit).

Pyetje: Pse ora nuk mund të marrë njoftimin për informacionin SMS/Aplikacioni?
A: Ju lutemi ndiqni udhëzimet:

 1. Sigurohuni që keni autorizuar njoftimin SMS/Apo për aplikacionin Gloryfit
 2. Sigurohuni që ora të jetë e lidhur me celularin përmes aplikacionit GloryFit.
 3. Sigurohuni që "Modaliteti "Mos shqetëso" në orë është i fikur,
 4. Sigurohuni që rikujtuesja SMS dhe rikujtesa e aplikacionit të aplikacionit GloryFit të jenë të aktivizuara.
 5. Sigurohuni që aplikacioni juaj GloryFit të funksionojë gjithmonë në sfond.
  Shënim: Disa telefona Android mbyllin automatikisht Apso që funksionon në sfond çdo 10-15 minuta. Nëse aplikacioni GlaryFit ndalet nga sistemi, ora nuk do të marrë asnjë njoftim informacioni. Mund ta mbani aplikacionin GloryFit të funksionojë në sfond përmes "Cilësimit në telefonin tuaj. Nëse nuk dini si ta konfiguroni, mund të kërkoni markën e telefonit tuaj celular si ta mbani aplikacionin të funksionojë në sfond? në Google.

Pyetje: Pse koha dhe moti në orë janë të pasakta?
A: Ora dhe moti i orës sinkronizohen me telefonin tuaj inteligjent.

 1. Sigurohuni që ora juaj të jetë lidhur me telefonin tuaj nëpërmjet aplikacionit GloryFit dhe mbajeni GloryFit të funksionojë.
 2. Në të njëjtën kohë, "Vendndodhja e telefonit tuaj celular është e ndezur.

P. A janë të sakta të dhënat e gjumit?
A- Të dhënat e gjumit janë të sakta, të dhënat e gjumit bazohen kryesisht në rrahjet e zemrës dhe diapazonin e lëvizjes së kyçit të dorës. Kur jeni në gjumë, rrahjet e zemrës do të ulen ndjeshëm. Kur jeni shtrirë në shtrat dhe luani me telefonin tuaj për një kohë të gjatë, dhe rrahjet e zemrës dhe lëvizjet e kyçit të dorës janë të ngjashme me gjendjen e gjumit, ora mund të përcaktojë se jeni në gjumë. Megjithatë, algoritmi i gjeneratës së tretë të orës sonë e ka rregulluar këtë problem. Shënim: Të biesh në gjumë ndërmjet orës 6 të mëngjesit dhe orës 6:XNUMX nuk regjistrohet.

Pyetje: Si mund ta bëj më të saktë rrahjet e zemrës?
A: (1) Veshja e orës me ngushtësi të moderuar dhe sensori pas orës duhet të jetë afër lëkurës. 12) Kaloni në modalitetin përkatës sportiv kur ushtroni.

Pyetje: A është ora e papërshkueshme nga uji?
A: Ai mbështet nivelin 3ATM të papërshkueshëm nga uji dhe pluhurin. Standardi 3ATM është 30 metra nën ujë. Zakonisht, ju mund t'i lani duart me orën inteligjente. Shënim: Por sigurohuni që të mos hyni në dhomën e avullit me orën tuaj. Të tilla si sauna, burimi i nxehtë, banja e nxehtë, etj.

Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni: tranya.com
Për çdo ndihmë, na dërgoni email: support@tranya.com

Made në Kinë
FC CE ROHS

EU REP SkyLimit Service GmbH Rowdingsmarki 20 20457 Hamburg
UK AR HUA TENG LIMITED 3 Glass Street, Hanley Stoke On Trent ST12ET Mbretëria e Bashkuar

Prodhimi:

Emri: Huizhou Xiansheng Technology Co, LTD
Adresa: Kati i 3-të, Workshopi nr. 2. Parku i teknologjisë së lartë Yunhao, rruga Yuhe, qyteti Sanhe, Zona e Zhvillimit Ekonomik Hulyang, Huizhou, Kinë

Deklarata e FCC

ACC
Ndërhyrje që mund të shkaktojë funksionim të padëshiruar. Ndryshimet ose modifikimet në këtë njësi të pa miratuara shprehimisht nga pala përgjegjëse për pajtueshmërinë mund të anulojnë autoritetin e përdoruesit për të përdorur pajisjen.
SHËNIM: Kjo pajisje është testuar dhe është gjetur në përputhje me kufijtë për një pajisje dixhitale të Klasës B, në përputhje me Pjesën 15 të Rregullave të FCC. Këto kufij janë krijuar për të siguruar mbrojtje të arsyeshme kundër ndërhyrjeve të dëmshme në një instalim banimi. Kjo pajisje gjeneron, përdor dhe mund të rrezatojë energji të frekuencës radio dhe, nëse nuk është instaluar dhe përdorur në përputhje me udhëzimet, mund të shkaktojë ndërhyrje të dëmshme në komunikimet radio. Sidoqoftë, nuk ka asnjë garanci që ndërhyrja nuk do të ndodhë në një instalim të veçantë. Nëse kjo pajisje shkakton ndërhyrje të dëmshme në marrjen në radio ose televizion, e cila mund të përcaktohet duke fikur dhe ndezur pajisjet, përdoruesi inkurajohet të përpiqet të korrigjojë ndërhyrjen nga një ose më shumë nga masat e mëposhtme:

 • Riorientoni ose zhvendosni antenën marrëse.
 • Rritni ndarjen midis pajisjes dhe marrësit.
 • Lidhni pajisjen në një prizë në një qark të ndryshëm nga ai në të cilin është lidhur marrësi.
 • Konsultohuni me shitësin ose një teknik me përvojë në radio / TV për ndihmë.

Kjo pajisje dhe antena e saj nuk duhet të bashkë-vendosen ose të funksionojnë së bashku me ndonjë antenë ose transmetues tjetër.

Deklarata e Ekspozimit të Rrezatimit
Pajisja është vlerësuar për të përmbushur kërkesat e përgjithshme të ekspozimit RF në gjendje ekspozimi portativ pa kufizime.

Deklarata ISED
Kjo pajisje përmban transmetues / marrës / marrës të përjashtuar nga licencat që përputhen me RSS (a) të licencuara për Inovacion, Shkencë dhe Zhvillim Ekonomik të Kanadasë. Operacioni i nënshtrohet dy kushteve të mëposhtme:

 1. Kjo pajisje mund të mos shkaktojë ndërhyrje.
 2. Kjo pajisje duhet të pranojë çdo ndërhyrje, përfshirë ndërhyrjet që mund të shkaktojnë funksionimin e padëshiruar të pajisjes.

Kjo pajisje plotëson përjashtimin nga kufijtë e vlerësimit rutinë në seksionin 2.5 të RSS 102 dhe pajtueshmërinë me ekspozimin RF RSS 102, përdoruesit mund të marrin informacion kanadez mbi ekspozimin dhe pajtueshmërinë me RF.

Kjo pajisje përputhet me kufijtë kanadezë të ekspozimit ndaj rrezatimit të përcaktuara për një mjedis të pakontrolluar.
Pajisja është vlerësuar për të përmbushur kërkesat e përgjithshme të ekspozimit ndaj RF. Kjo pajisje duhet të instalohet dhe të përdoret me një distancë minimale 0mm ndërmjet radiatorit dhe trupit tuaj.

Dokumentet / Burimet

Orë inteligjente Tranya S2 [pdf] Manuali i përdoruesit
S2, 2A4AX-S2, 2A4AXS2, Orë inteligjente, Orë inteligjente S2

Join Conversation

2 Comments

 1. Unë kam blerë një tranya s2 të ri, por kam probleme për t'u lidhur me motin dhe numrat e fytyrës se cili është problemi..

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *