Logoja TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ear-Headphones-IPX6-Waterproof-Bluetooth-Logo

Kufje pa tela hibride aktive për anulimin e zhurmës TOZO NC9, kufje në vesh IPX6 Bluetooth të papërshkueshëm nga uji

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ear-Headphones-IPX6-I papërshkueshëm nga uji-Bluetooth-imggspecifikimet

 • Produkt Përmasat
  1 x 0.7 x 1 inç
 • pika Pesha 
  Ons 1.73
 • Bateritë 
  Kërkohen 1 bateri metalike litium
 • Tipar i Veçantë 
  Anulimi aktiv hibrid i zhurmës, modaliteti i transparencës, mikrofoni, sportet dhe ushtrimet, anulimi i zhurmës, kufjet me valë
 • Teknologjia e Lidhshmërisë 
  Pa tel
 • Markë 
  TOZO

Prezantimi

Kufjet TOZO NC2 plotësisht pa tel janë të prodhuara mirë. Ata kanë një jetëgjatësi të baterisë mbi 10 orë dhe vijnë me një kuti që mund të përmbajë tre karikim të tjera. Për shkak të tingullit të tij disi pro në formë Vfile, muzika juaj do të ketë më shumë zhurmë dhe grusht, ndërsa instrumentet dhe vokalistët do të duken më prezentë dhe brilantë. Ata nuk kanë barazues, kështu që nuk mund ta ndryshoni tingullin. Ata kanë një veçori të zymtë dhe të pamjaftueshme të anulimit aktiv të zhurmës (ANC), veçanërisht kur bëhet fjalë për bllokimin e zhurmës së rrezes së basit si motorët gjëmues, ndryshe nga TOZO NC9 Truly Wireless.

Përshkrimi i produktit

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ear-Headphones-IPX6-I papërshkueshëm nga uji-Bluetooth-fig-1

Veshja e hapave

 • Hapi 1: Sigurohuni që tingujt të hapen poshtë, më pas vendosini kufjet në vesh.
 • Hapi 2: Rrotulloni kufjen përsëri në anën e veshit për t'u përshtatur mirë.

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ear-Headphones-IPX6-I papërshkueshëm nga uji-Bluetooth-fig-3

Funksionimi i kufjeve të veshit

Si të çiftoheni

 1.  Nxirrni 2 kufjet nga kufja e karikimit, ato do të ndizen automatikisht dhe do të lidhen automatikisht me njëri-tjetrin brenda 10 sekondave.
 2.  Dy kufjet ndezin në të kuqe dhe blu në mënyrë alternative. (Modaliteti i çiftimit)
 3.  Kërkoni për emrin e çiftimit [ToZO- NC9] dhe zgjidhni atë.

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ear-Headphones-IPX6-I papërshkueshëm nga uji-Bluetooth-fig-4

 Një metodë tjetër e Aktivizimit dhe Çaktivizimit
Ndez
Prekni dhe mbani kontrollin e prekjes në të dy kufjet për më shumë se 3 sekonda

Fikur

 1. Prekni butonin e kontrollit 5 sekonda do të fiket kur kufjet e kufjeve janë në status pa luajtje.
 2.  Veshjet e veshit do të fiken automatikisht pasi të shkëputen për më shumë se 5 minuta

 Reset

Nëse aksidentalisht punoni vetëm një kufje ose nuk arrini të çiftoni njëri-tjetrin, rivendoseni atë

 1. Fshini të gjitha regjistrimet TOZO-NC9 në telefon, pastaj fikni Bluetooth.
 2. Mbani butonin e të dy kufjeve për 5 sekonda derisa të ndizen dritat e kuqe për të fikur kufjet.
 3. Duke mbajtur panelin me prekje MFB në secilën prej kufjeve për 5 sekonda të tjera derisa drita blu të ndizet dhe fiket, dhe më pas duke klikuar dy herë shpejt panelin me prekje MFB në secilën prej kufjeve, procesi i rivendosjes do të kryhet kur drita vjollcë të jetë ndezur. për 1 sekondë, më pas dy kufje ndezin në të kuqe dhe blu në mënyrë alternative.

SHËNIM
Në rast se ka një lidhje të pasuksesshme në pajisjet tuaja, ju lutemi merrni parasysh fshirjen e të gjitha regjistrimeve historike të ITOZO-NC9] dhe provoni përsëri procesin e çiftimit.

 Kaloni midis mënyrave të kontrollit të zhurmës

Klikoni kufjen e majtë për të kaluar modalitetin e anulimit aktiv të zhurmës/transparencës. Funksioni i anulimit aktiv të zhurmës nuk disponohet kur përdorni tokëzim të vetëm

SHËNIM
Nëse sinjali i ndërhyrjes elektromagnetike është i fortë në zonën tuaj, mund të ndikojë në lidhjen Bluetooth dhe kufjet e veshit do të jenë të heshtura ose të shkëputura, ju lutemi rilidhni atë ose ndryshoni vendin e përdorimit.

 Modaliteti aktiv i anulimit të zhurmës

Me anulimin aktiv të zhurmës, një mikrofon me pamje nga jashtë zbulon tingujt e jashtëm, të cilët kufjet tuaja TOZ0 NC9 më pas i kundërshtojnë me antizhurmë, duke anuluar tingujt e jashtëm përpara se t'i dëgjoni. Një mikrofon i kthyer nga brenda dëgjon brenda veshit tuaj ose tinguj të brendshëm të padëshiruar, të cilët kufjet tuaja TOzo NC9 i kundërshtojnë gjithashtu me zhurmë milingonash.

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ear-Headphones-IPX6-I papërshkueshëm nga uji-Bluetooth-fig-6

Modaliteti i transparencës
Modaliteti i transparencës mund të përmirësojë brezin e frekuencës së zërit dhe të përmirësojë perceptimin e tingullit përreth, kështu që ju mund të dëgjoni se çfarë po ndodh përreth jush pa hequr kufjet e veshit. Modaliteti Anulimi i Zhurmës dhe Transparenca Aktive funksionojnë më mirë kur TOZO NC9 përshtatet mirë dhe vishet si duhet.

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ear-Headphones-IPX6-I papërshkueshëm nga uji-Bluetooth-fig-7

Modaliteti aktiv i anulimit të zhurmës
Modaliteti i çaktivizimit të anulimit aktiv të zhurmës është modaliteti i paracaktuar.

Karikim pa tela BOX
Projektuar për jetën moderne, mos u mbytni kurrë nga kabllot e kufjeve.

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ear-Headphones-IPX6-I papërshkueshëm nga uji-Bluetooth-fig-8

Shijoni komoditetin e karikimit pa tel dhe pajisjeve të karikimit falas të ofruara nga aeroportet, hotelet dhe kafenetë në të gjithë botën. (Pad e karikimit pa tel nuk përfshihet)

Lista e detajuar e funksioneve

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ear-Headphones-IPX6-I papërshkueshëm nga uji-Bluetooth-fig-9

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ear-Headphones-IPX6-I papërshkueshëm nga uji-Bluetooth-fig-10

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ear-Headphones-IPX6-I papërshkueshëm nga uji-Bluetooth-fig-11

Lista e funksioneve

Kufje e majtë:

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ear-Headphones-IPX6-I papërshkueshëm nga uji-Bluetooth-fig-12

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ear-Headphones-IPX6-I papërshkueshëm nga uji-Bluetooth-fig-13

KUJTESA E VEÇANTË
Fshini kontaktet e harduerit të kufjeve dhe kutisë së karikimit kur kufjet nuk janë duke u ngarkuar.

shënim
Nëse problemi juaj nuk është përgjigjur më lart, ju lutemi na kontaktoni përmes emailit, ne do të përgjigjemi brenda 24 orësh.

Email: [email mbrojtur]

Paralajmërim për baterinë!
Ky produkt ka një bateri litium të integruar. Mos e ekspozoni produktin ndaj rrezeve të forta të diellit ose zjarrit, ose mos e hidhni në zjarr për të shmangur shpërthimin.

Pyetjet e bëra më shpesh

 • Dua të jem si vajza në foto. Nëse i vesh këto ndërsa kaloj shinat hekurudhore, a do të bllokojnë këto tingujt e bezdisshëm të trenit? 
  Nëse jeni në Nju Jork duke dëgjuar muzikë dhe duke ngrënë drekën tuaj, atëherë po, dëshironi që ajo të bllokohet. Por kur jeni duke vrapuar dhe jeni gati të kaloni shinatin, atëherë me siguri nuk dëshironi që zhurma e trenit të bllokohet. Unë nuk mendoj se kjo teknologji ekziston përveçse në AI. Mbretëria.
 • A e dëgjoni nofullën kur hani? Si e minimizoni atë? 
  Çdo zhurmë që dëgjoni gjatë ngrënies ose nga nyjet e nofullës transmetohet drejtpërdrejt përmes kokës. Këto do të filtrojnë vetëm zhurmën akustike.
 • Pse kufja e veshit humbet baterinë? Nëse përdor vetëm të majtën, e djathta do të thotë bateri e ulët edhe pse nuk është përdorur dhe ka një ch të plotë
  E njëjta gjë po më ndodh edhe mua. Sapo bleva kufjet e mia Tozo dhe kur i vendos në kasë, kufja e majtë ndizet dhe fillon të përpiqet të çiftohet. Duket si një problem harduerik, sepse nëse lëviz karikuesin tim, kufja e majtë fillon të ndizet dhe fiket.
 • A ka ndonjë mënyrë për të fikur modalitetin anc pa ndezur modalitetin transparent, apo është thjesht mungesa e një modaliteti transparent? 
  Kur i hiqni nga kutia, as modaliteti i transparencës dhe as modaliteti ANC nuk janë aktiv, sipas udhëzuesit të tyre të përdorimit. Prekni një herë kufjen e majtë për të kaluar në modalitetin e transparencës, pastaj përsëri për të kaluar në modalitetin ANC. Pas kësaj, prekja kalon midis modalitetit ANC dhe transparencës. Nuk mund t'i çaktivizosh të dyja mënyrat pa i kthyer kufjet në kasë.
 • Sa orë do të luajë kjo para se të duhet të rimbushet? 
  I kam përdorur për 4-6 orë vazhdimisht, më pas i vendosa në kutinë e tyre, e cila i rikarik kufjet të paktën një ose dy herë deri në karikim të plotë. Unë i kam përdorur këto në punë për më shumë se një muaj dhe nuk e kam mbaruar kurrë baterinë. Por zakonisht çdo 3 deri në 4 orë veshët e mi kanë nevojë për pushim dhe i vendos përsëri në kutinë e karikimit gjatë pushimeve dhe drekës. Kam harruar një ose dy herë t'i karikoj brenda natës dhe kanë zgjatur ditën e 2-të në punë. Përmbledhje. 1 muaj dhe një bateri ende e shkëlqyer.
 • A do të lidhet ky grup me pajisje të tjera përveç telefonave celularë?
  Është Bluetooth kështu që pres që çdo pajisje Bluetooth të komunikojë.

https://m.media-amazon.com/images/I/C1-aPIr+CQL.pdf