Diagrami i Kutisë së Siguresave brenda makinës në një Toyota Camry 2011-2019

Në këtë video, ne tregojmë diagramin e kutisë së siguresave të pasagjerëve brenda makinës në një Toyota Camry 2011-2019. Kutia e siguresave është e vendosur nën pult në anën e shoferit, e vendosur më lart ku normalisht do të kishit këmbët tuaja. Ju lutemi komentoni më poshtë nëse keni ndonjë pyetje dhe faleminderit për shikimin!

Diagrami i kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

 

Join Conversation

4 Comments

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.