Yamaha-700-Ténéré-Rear-ABS-Sensor-Protection-LOGO

TOURATECH Yamaha 700 Ténéré Mbrojtja e sensorit të pasmë ABS

Yamaha-700-Ténéré-Rear-ABS-Sensor-Protection-PRODUCT

Pjesë origjinale e motoçikletës

 • Këto udhëzime janë shkruar bazuar në gjendjen tonë aktuale të njohurive. Informacioni jepet pa asnjë garanci për saktësinë e tij. I nënshtrohet modifikimeve teknike.
 • Duhet të ndiqet rendi i hapave të montimit.
 • Touratech nuk pranon asnjë përgjegjësi për pjesët e montuara gabimisht dhe dëmtimet materiale ose lëndimet personale që rezultojnë!
 • Ju lutemi respektoni rregulloret e zbatueshme të automjeteve rrugore (ndërtim dhe përdorim), si dhe direktivat e KE/ECE dhe ligjet në fuqi në vendin tuaj. Nëse janë montuar pjesë që kërkojnë inspektim dhe/ose
 • miratimin pas montimit, dërgojeni automjetin tuaj në një stacion testimi menjëherë dhe përditësoni dokumentet e automjetit.
 • Kontrolloni dhe nëse është e nevojshme shtrëngoni të gjitha lidhjet me bulona pas 50 km.
 • Çift rrotullimesh standarde shtrënguese në Nm për lidhjet me bulona me klasën e forcës 8.8.
 • Për momente të veçanta shtrëngimi, drejtojuni punëtorisë tuaj të specializuar!
 • Ju lutemi, kini parasysh se montimi i mbathjeve, shufrave të përplasjes, kompleteve për uljen e kunjave të këmbës (kalorës dhe shtyllë), pllakë e zmadhimit të mbështetëses, spoilerët e përparmë dhe mbrojtëset e motorit mund të kufizojnë këndin e animit të biçikletës!
 • Nëse bëhen modifikime në pjesët e montimit, shtyllës, timonit, pjesëve të veshjes, etj., sigurohuni që telat elektrikë, linjat e frenave, kabllot e përshpejtuesit dhe tufës të jenë montuar në mënyrë korrekte. Kontrolloni hapësirën nga të dyja anët
 • me bllokim te plote te timonit.
 • Gjithmonë shkëputeni baterinë kur punoni me energji elektrike!
 • Ne rekomandojmë prerjen e filmit mbrojtës në madhësi dhe aplikimin e tij në zonat e goditjes që ka të ngjarë të copëtohen nga gurët.
 • Puna në sistemin e frenimit dhe pezullimin duhet të kryhet gjithmonë nga a
 • punëtori e specializuar.
 • Ngarkesa maksimale në raftet e bagazheve është 5 kg! Raftet e bagazheve Zega Pro TC janë 10 kg!
 • Nëse përdoren aksesorë të tjerë origjinalë ose aksesorë pas tregtimit, sigurojeni montimin e hapësirës1 dhe mos bini në kontakt me pjesët e tjera!
 • Aplikoni lubrifikant konvencional në bulonat e çelikut inox përpara montimit.
 • Udhëzimet e përshtatjes PDF gjithashtu mund të shkarkohen nga Touratech webdyqan.

Udhëzimet e montimitYamaha-700-Ténéré-Rear-ABS-Sensor-Protection-FIG-1

Dokumentet / Burimet

TOURATECH Yamaha 700 Ténéré Mbrojtja e sensorit të pasmë ABS [pdf] Manuali i udhëzimeve
Yamaha 700 T nr Mbrojtja e sensorit të pasmë ABS, Mbrojtja e sensorit të pasmë ABS, Mbrojtja e sensorit, Yamaha 700 T nr, Mbrojtja

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *