TOORUN-logo

Kufje Bluetooth TOORUN M26 me anulim të zhurmës

TOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-Product

Hyrje produkt

TOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-1

Lidh

 • Pushtet mbi: shtypTOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-23 sekonda dhe drita blu dridhet.
 • Fike: shtypTOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-2 5 sekonda dhe drita e kuqe dridhet.
 • Parimi: Përdorimi i parë, nis automatikisht në modalitetin e çiftimit. Përdorimi jo i parë, shtypniTOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-2 8 sekonda, dritat e kuqe dhe blu pulsojnë në mënyrë alternative, më pas është koha për të çiftuar.
 • Lidhu me telefonin: Aktivizoni Bluetooth-in e telefonit dhe kërkoni pajisje të reja Bluetooth, zgjidhni kufjet për t'u lidhur.
  TOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-3

Funksionet kryesore

TOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-4

 • Përgjigjju telefonatës
  KlikoTOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-2.
 • Refuzoni thirrjen
  shtypTOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-23 sekonda.
 • Riformuloni numrin e fundit
  Klikoni dy herëTOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-2.
 • Ndërroni modalitetin e thirrjes midis telefonit dhe kufjeve
  shtypTOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-2 3 sekonda gjatë bisedës.  

Muzika që luan

TOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-5

 • Play / Pause
  KlikoTOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-2.
 • Kontrollet e pista
  Pjesa e mëparshme ShtypTOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-6 3 sekonda. Pjesa tjetër ShtypTOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-7 3 sekonda.
 • Vëllimi lart
  KlikoTOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-6.
 • Ule volumin
  KlikoTOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-7.

Kaloni midis telefonatave

TOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-4

Klikoni dy herëTOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-2 do të mbajë thirrjen aktuale dhe do të kthehet te telefonata e re. Klikoni përsëri dy herë do të kthehet përsëri.

Lidhni dy telefona

 1. Çiftoje me celularin e parë dhe më pas fik kufjet BlueTooth dhe Bluetooth-in e celularit të parë.
 2. Ndizni sërish kufjet dhe çiftojeni me celularin e dytë si zakonisht.
 3. Ndizni sërish Bluetooth-in e celularit të parë, tani kufjet do të lidhen me dy telefona njëkohësisht.
  TOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-8

pagesë

Sigurohuni që ta karikoni plotësisht përpara se ta vini në përdorim. Karikoni plotësisht kur drita e kuqe kthehet në blu. Kur drita bëhet e kuqe, kjo do të thotë se bateria është e ulët dhe do të ketë një sinjal zanor.
Ekrani i statusit të baterisë IOS. 

TOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-9

Rivendos në parazgjedhjet

Në gjendjen e ndezjes, shtypniTOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-2 TOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-7 njëkohësisht derisa dritat e kuqe dhe blu të vezullojnë.

TOORUN-M26-Bluetooth-Headset-with-Noise-Cancelling-fig-10

paralajmërim

 1. Ju lutemi mos e çmontoni ose modifikoni kufjet për asnjë arsye, përndryshe mund të shkaktojë zjarr ose dëmtojë plotësisht produktin.
 2. Ju lutemi, mos e vendosni produktin në mjedis në temperaturë shumë të lartë ose shumë të ulët (nën 0 ℃ ose mbi 45 ℃).
 3. Ju lutemi mbajeni larg syve të fëmijëve ose kafshëve kur drita dridhet.
 4. Ju lutemi mos e përdorni produktin kur ka stuhi, ose produkti mund të jetë jonormal dhe të rrisë rrezikun e goditjes elektrike.
 5. Ju lutemi mos e fshini produktin me vaj ose lëng tjetër të paqëndrueshëm.
 6. Ju lutemi, mos e vishni këtë produkt për të notuar ose dush, mos e lagni produktin.

SHËNIM
Kjo pajisje është testuar dhe është gjetur në përputhje me kufijtë për një pajisje dixhitale të Klasës B, në përputhje me pjesën 15 të Rregullave FCC. Këto kufij janë krijuar për të siguruar mbrojtje të arsyeshme ndaj ndërhyrjeve të dëmshme në një instalim banimi. Kjo pajisje gjeneron përdorime dhe mund të rrezatojë energji të frekuencës radio dhe, nëse nuk është instaluar dhe përdorur në përputhje me udhëzimet, mund të shkaktojë ndërhyrje të dëmshme në komunikimet radio.
Sidoqoftë, nuk ka asnjë garanci që ndërhyrja nuk do të ndodhë në një instalim të veçantë. Nëse kjo pajisje shkakton ndërhyrje të dëmshme në marrjen në radio ose televizion, e cila mund të përcaktohet duke fikur dhe ndezur pajisjet, përdoruesi inkurajohet të përpiqet të korrigjojë ndërhyrjen nga një ose më shumë nga masat e mëposhtme:

 • Riorientoni ose zhvendosni antenën marrëse.
 • Rritni ndarjen midis pajisjes dhe marrësit.
 • Lidhni pajisjen me një dalje në një qark të ndryshëm nga ai në të cilin është i lidhur marrësi.
 • Konsultohuni me shitësin ose një teknik me përvojë në radio / TV për ndihmë

Ndryshimet ose modifikimet që nuk janë aprovuar shprehimisht nga pala përgjegjëse për pajtueshmërinë mund të shfuqizojnë autoritetin e përdoruesit për të përdorur pajisjet.
Kjo pajisje përputhet me Pjesën 15 të Rregullave të FCC. Operacioni i nënshtrohet dy kushteve të mëposhtme:

 1. kjo pajisje mund të mos shkaktojë ndërhyrje të dëmshme dhe
 2. kjo pajisje duhet të pranojë çdo ndërhyrje të marrë, përfshirë ndërhyrjet që mund të shkaktojnë operacion të padëshiruar.

FAQs

Unë jam duke marrë një lexim prej 32% në dru që ka qenë në papafingo time për dy vjet. E di që është e thatë, por pse leximi i njehsorit është kaq i lartë?

Druri mund të ketë thithur lagështi nga ajri në papafingo. Kjo mund të bëjë që druri të duket i lagësht edhe pse është i thatë. Nëse jeni të shqetësuar për përmbajtjen e lagështisë së drurit tuaj, duhet të përdorni një metodë tjetër për të përcaktuar nëse është mjaft i thatë për t'u përdorur. Për shembullampJu mund të përdorni një matës lagështie që mat përmbajtjen e lagështisë së drurit duke përdorur një sondë që futet në dru (shihni “Matës të lagështisë për dru” në faqen 2).

Si funksionon Bluetooth pa duar?

Një vegël Bluetooth® lidhet me celularin, telefonin inteligjent ose kompjuterin tuaj duke përdorur valë radio në vend të telave ose kabllove. Miliona mallra që përdorim çdo ditë përdorin standardin e teknologjisë së komunikimit me valë të shkurtër Bluetooth, duke përfshirë kufjet, telefonat inteligjentë, laptopët dhe altoparlantët portativë.

Çfarë ndodh nëse përdorni kufje Bluetooth gjatë gjithë kohës?

Rrezatimi jojonizues prodhohet në nivele të ulëta nga pajisjet Bluetooth. Njerëzit nuk dëmtohen nga doza modeste të këtij lloj ekspozimi ndaj rrezatimit. Ekspozimi rutinë ndaj rrezatimit jojonizues "zakonisht konsiderohet i padëmshëm për njerëzit", pretendon Administrata e Ushqimit dhe Barnave (FDA).

A mund të luajë muzikë Bluetooth pa duar?

Riprodhimi i mediave në Android nuk do të dërgojë audio në një pajisje Bluetooth të lidhur duke përdorur Hands-Free Profile sepse ky Profile zakonisht përdoret për të bërë telefonata nga telefoni juaj.

Sa orë mund të përdorim kufjet Bluetooth?

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) këshillon vetëm një orë në ditë për përdorimin e kufjeve Bluetooth.

Sa kohë zgjasin kufjet Bluetooth?

Kufjet e vërteta me valë zakonisht kanë një jetëgjatësi të baterisë prej 3 orësh ose më pak përpara se të mbarojnë lëngu. Kutitë e karikuesit janë të dobishme në këtë situatë. Një kuti e mirë karikimi mund të zgjasë periudhën e dëgjimit të kufjeve tuaja me të paktën 5 deri në 6 orë.

A janë kufjet Bluetooth të papërshkueshëm nga uji?

Jo, produkti është i certifikuar për t'i mbijetuar zhytjes në ujë të freskët për 30 minuta në një thellësi prej 1 metër sipas standardit IPX7. Megjithatë, sinjalet Bluetooth nuk mund të kalojnë nëpër ujë, duke e bërë të pamundur kryerjen ose marrjen e telefonatave nën ujë dhe transmetimin e muzikës.

A mund të dëgjoni muzikë me kufje Bluetooth?

Edhe nëse telefoni juaj nuk e ka tashmë funksionin të ndërtuar, mund të sintonizoheni dhe të dëgjoni radion me kufje Bluetooth.

Çfarë është audio pa duar Bluetooth?

Bluetooth është një teknologji me valë që mundëson komunikimin midis dy pajisjeve të pajtueshme. Mund të përdorni një telefon celular "pa duar" në makinë, që do të thotë se nuk keni nevojë ta mbani në dorë kur përdorni veçori si libri i adresave ose kur bëni ose merrni telefonata.

A janë kufjet Bluetooth të sigurta për të fjetur?

Phyllis Zee, shefi i mjekësisë së gjumit në Shkollën e Mjekësisë Feinberg të Universitetit Northwestern, beson se megjithëse efektet e gjumit gjatë përdorimit të kufjeve nuk janë hulumtuar mirë, ato zakonisht konsiderohen të jenë të sigurta.

A kanë nevojë për bateri kufjet Bluetooth?

Kufjet Bluetooth përfshijnë një bateri të ringarkueshme që është e inkorporuar pikërisht në to. Bateritë e mëdha që mund të karikohen nëpërmjet një lidhjeje USB janë të integruara në kufjet Bluetooth mbi vesh. Jetëgjatësia e baterisë duhet të jetë midis 20 dhe 30 orë; JBL Everest, për shembullample, jep një garanci 25-orëshe për jetëgjatësinë e baterisë.

A mund të zëvendësohet bateria e kufjeve Bluetooth?

Në kufjet Bluetooth, bateritë zakonisht nuk zëvendësohen; megjithatë, kjo varet nga kufjet e veçanta që po përdorni.

Video

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *