Dokument

TELTONIKA-LOGO

TELTONIKA TRB142 Industrial Rugged LTE RS232 Gateway

TELTONIKA-TR-142-Industrial-Rugge-dLTE-RS232-Gateway-PRODUCT

OVERVIEW

TELTONIKA-TR-142-Industrial-Rugge-dLTE-RS232-Gateway-FIG-1

PINOUT Lidhës DB9

 1. TELTONIKA-TR-142-Industrial-Rugge-dLTE-RS232-Gateway-FIG-2 Nuk përdoret.
 2. Të dhënat e marra (RX) - dalje.
 3. Të dhënat e transmetuara (TX) - hyrje.
 4. Nuk përdoret.
 5. Terren (GND).
 6. Nuk përdoret.
 7. Kërkoni të dhëna për të dërguar (RTS) - hyrje.
 8. Të dhëna të qarta për t'u dërguar (CTS) - dalje.
 9. Nuk përdoret.

PINOUT POCKR FUQI

TELTONIKA-TR-142-Industrial-Rugge-dLTE-RS232-Gateway-FIG-3

INSTALIMI I HARDWARE

TELTONIKA-TR-142-Industrial-Rugge-dLTE-RS232-Gateway-FIG-4

 1. Zhvidhosni dy bulona gjashtëkëndore të panelit të pasmë dhe hiqni panelin e pasmë.
 2. Vendosni kartën tuaj SIM në prizën SIM.
 3. Bashkangjitni panelin dhe shtrëngoni bulonat gjashtëkëndore.
 4. Bashkangjiteni antenën celulare (çift rrotullues maksimal 0.4 N · m / 3.5 lbf · in) dhe lidhni kabllon USB.

KONFIGURIMI I PAJISJES

 1. Ndizni pajisjen dhe lidhni kabllon USB me kompjuterin tuaj.
 2. Lejo që porta të niset. Kjo mund të zgjasë deri në 30 sekonda.
 3. Sistemi operativ i kompjuterit tuaj duhet të zbulojë pajisjen USB dhe të instalojë drejtuesin.
 4. Për të hyrë në portë Web ndërfaqja (WebUI), shkruani http://192.168.2.1 në URL fusha e shfletuesit tuaj të internetit.
 5. Përdorni informacionin e hyrjes të paraqitur në imazhin A kur të kërkohet vërtetimi.
 6. Pasi të regjistroheni, kushtojini vëmendje treguesit të Fuqisë së Sinjalit të shfaqur në miniaplikacionin Mobile (imazhi B). Për të maksimizuar performancën celulare, provoni të rregulloni antenat ose të ndryshoni vendndodhjen e pajisjes tuaj për të arritur kushtet më të mira të sinjalit.

TELTONIKA-TR-142-Industrial-Rugge-dLTE-RS232-Gateway-FIG-5

INFORMACION TEKNIK

TELTONIKA-TR-142-Industrial-Rugge-dLTE-RS232-Gateway-FIG-6

 • Kodi i porosisë varet.
 • Antena me fitim më të lartë mund të lidhet për të kompensuar dobësimin e kabllove kur përdoret një kabllo. Përdoruesi është përgjegjës për respektimin e rregulloreve ligjore.

INFORMACIONET E SIGURIS

TRB142 gateway must be used in compliance with any and all applicable national and international laws and with any special restrictions regulating the utilization of the communication module in prescribed applications and environments. Hereby, TELTONIKA NETWORKS declares that this TRB142 is in compliance with the essential requirements and other relevant provisions of Directive 2014/53/EU.

Manuali i udhëzimit:
Lidhni përshtatësin e energjisë për të ndezur pajisjen. Hapni 192.168.2.1 në tuaj web shfletues për ta konfiguruar atë. Më shumë informacion mbi https://wiki.teltonika-networks.com/

Teksti i plotë i deklaratës së BE-së për konformitetin është në dispozicion në adresën e mëposhtme të internetit: https://wiki.teltonika-networks.com/view/TRB142_CE/RED

Dokumentet / Burimet

TELTONIKA TRB142 Industrial Rugged LTE RS232 Gateway [pdf] Udhëzues përdorimi
TRB142, Industrial Rugged LTE RS232 Gateway, Rugged LTE RS232 Gateway, LTE RS232 Gateway, TRB142, RS232 Gateway

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.