tedee TLV1.0 - logoTLV1.0
Instalimi Guidetedee TLV1.0

Read installation guide and user manual
and learn how to use your device in a safe and proper manner.

fillim i shpejtë me bllokues tedee

tedee TLV1.0 - figure 31

Teddie lock is a smart door lock that can be fitted to GERDA modular cylinder or any other euro-profile cilindër duke përdorur një përshtatës të veçantë.
Teddie smart lock allows you to unlock the door, share access, and check all activities remotely.
Kjo broshurë do t'ju japë një përfundimview of the basic features of tedee lock and will help you walk through the setup in three easy steps.

the lock setup – go to page 9

Hapa të thjeshtë 3tedee TLV1.0 - figure 32

informacione mbi sigurinë

KUJDES: Lexoni të gjitha udhëzimet dhe paralajmërimet e sigurisë. Mosrespektimi i udhëzimeve dhe paralajmërimeve mund të rezultojë në goditje elektrike, zjarr dhe/ose lëndim serioz.
safety guidelines/warnings

Ndërprerësi i dyfishtë i këmbëve BOSS FS 6 - simboli 2Mos

 • Mos e hapni, modifikoni ose çmontoni pajisjen tuaj.
 • Mos e vetë-shërboni asnjë pjesë të pajisjes.
 • Mos e zhytni pajisjen në asnjë lëng ose mos e ekspozoni ndaj lagështirës.
 • Do not use the device near an extreme heat source or open fire.
 • Do not use the device in an environment of high humidity or dust levels, as well as pollution degree II.
 • Mos futni asnjë objekt përçues në hapjet dhe boshllëqet e pajisjes.
 • Pajisja nuk duhet të përdoret nga fëmijët pa mbikëqyrjen e të rriturve.
 • The device cannot be used as the only mean of access control to rooms or premises that require increased access control.

tedee TLV1.0 - icon 12Do

 • If repairs are required, please contact technical support.
 • Use only power supply devices provided or recommended by the.
 • Read the installation guide and learn how to start working with your device, how to add it to your free app and how to pair it with other tree devices.  You can also follow the link: www.tedee.com/installation-guide

tedee TLV1.0 - iconPjesë lëvizëse

 • Pajisja përmban pjesë lëvizëse. Kur përdorni pajisjen nga distanca, nuk rekomandohet t'i mbani duart në kapakë.

Informacione të tjera

 • This device is safe to use under normal and reasonably foreseeable misuse operating code of conduct. If you notice any signs of errors or hardware malfunction, contact technical support for help. In such case, this device should be returned to the for necessary repairs under the warranty conditions. Any changes or modifications to the device’s hardware or software that are not approved, recommended, or provided by the may void your warranty.

charging and maintenance guidelines/warnings

Bateria – ju lutemi lexoni të gjitha masat paraprake përpara përdorimit

 • Produkti juaj mundësohet nga një bateri e ringarkueshme LiPo.
 • Bateritë LiPo të përdorura në këtë produkt mund të paraqesin rrezik zjarri ose djegie kimike nëse keqtrajtohen.
 • Bateritë LiPo mund të shpërthejnë nëse dëmtohen.
 • Mjedisi i nxehtë ose i ftohtë mund të zvogëlojë kapacitetin dhe jetëgjatësinë e baterisë.
 • Një bateri plotësisht e ngarkuar do të humbasë ngarkesën e saj me kalimin e kohës kur të mbetet e papërdorur.
 • Për performancën më të mirë, bateria duhet të karikohet të paktën çdo 3 muaj.
 • Mos i hidhni si mbeturina shtëpiake ose në zjarr pasi ato mund të shpërthejnë.
 • If, for any reason, the battery is damaged and the electrolyte (liquid leakage from the device) is leaking, exposure to the substance must be kept to a  minimum and:
 • Nëse gëlltitet, shpëlajeni gojën dhe kërkoni këshilla mjekësore sa më shpejt të jetë e mundur.
 • In case of contact with skin, wash with plenty of water. If skin irritation or rash occurs, consult a doctor.
 • In case of contact with eyes, carefully rinse eyes with water for several minutes. Contact a doctor.
 • Mos i lini pajisjet me bateri LiPo pa mbikëqyrje gjatë karikimit.
 • Avoid direct contact with a leaky/damaged battery. This is particularly true if liquid leaking from the device occurs. Avoid contact with liquid, ensure airflow in the room, and report the fault to tedee’s customer service department for further safe handling.
 • Do not insert any conductive objects in device openings and gap – it may cause short-circuits.
 • Hidhni bateritë sipas rregullave tuaja lokale. Ju lutemi ricikloni kur është e mundur.
 • Information about the battery level is available in the tender app. Do not leave a fully charged battery connected to a charger – overcharging may shorten its lifetime.
 • Neither Tree Sp. z o.o. nor our retailers assume any liability for failure to comply with these warnings and safety guidelines. By purchasing this device, the buyer assumes all risks associated with LiPo batteries. If you do not agree with these conditions, return the device immediately before use.
 • Batteries in the lock are not interchangeable. Do not remove or replace the battery in your device. Any attempt to do so is risky and may result in product damage and/or injury.
 • Additional instructions for professional facilities dealing with battery and accumulator recycling: (1) in order to remove the battery, remove the cover with the logo from the front side of the lock, (2) using a T6 screwdriver remove the two mounting screws, (3)try and remove the  PCB, (4 ) using a  soldering iron, warm-up both pads to release the motor ires connected to the PCB, (5) after desoldering, you can disconnect the CB from the motor, (6) you can now manually remove the battery.

Karikimi dhe mirëmbajtja

 • Ngarkoni pajisjen tuaj vetëm me aksesorët e dhënë të miratuar të caktuar për këtë produkt.
 • Use only sources that comply with the manufacturer’s specifications and have the safety approvals required in your country.
 • Disconnect the product from the power supply before cleaning. It shall be wiped with a dry cloth only.
 • While unplugging the power cord or any accessory, grasp and pull out the plug, not the cord itself. Never use a damaged cable.
 • Do not attempt to disassemble the cable as this may expose you to electric shock.
 • Tightness grade The tedee lock features an IP20 protection class.

set of items – what’s in the box?

tedee TLV1.0 - figure 2

Kodi i aktivizimit

Kodi i aktivizimit (AC) i bllokimit tuaj tedee printohet në:

 • faqja e fundit e këtij udhëzuesi instalimi (1)
 • ana e pasme e pajisjes suaj (2)

Ndërsa shtoni pajisjen tuaj në aplikacionin tedee, mund të:

 • skanoni Kodin QR
 • type in AC manually (14 characters)

tedee TLV1.0 - figure 3

Këshillë e dobishme
Before fitting tedee lock to the cylinder, take a photo of your activation code and keep it.

setup-3 easy steps

hapi 1: instaloni bllokimin tedee

 1. Align tedee lock with the shaft of the cylinder and push it forward. IMPORTANT: the mounting screw that extends from the lock mounting hole must fit into the groove on the cylinder shaft.
  tedee TLV1.0 - figure 4Shënim: Do not start tedee lock installation before the lock cylinder is installed in the door lock. Make sure that the cylinder sticks out at least 3mm from the lock escutcheon (from the inside of your apartment).
  tedee TLV1.0 - figure 5
 2. Fix tedee lock tightly on the cylinder using the Allen key.
  tedee TLV1.0 - figure 6Shënim: to fix your tedee lock on the cylinder, keep rotating the key until it stops (at least two full turns).
 3. Turn on the lock.
  tedee TLV1.0 - figure 7
 4. Check light signal (LED).
  tedee TLV1.0 - figure 8

Shënim: after the RED-BLUE-GREEN-WHITE sequential light signal your tedee lock is ready to be added and calibrated in the app.

step 2: download the tedee app, create new account and log in (kapërceni këtë hap nëse tashmë keni një llogari)

 1. Download tedee application.tedee TLV1.0 - figure 9
  android IOS
  Version 6.0 ose më e lartë 11.2 ose më e lartë
  Lidhje Internet and Bluetooth® 4.0 or  higher Internet and Bluetooth® 4.0 or  higher
 2. Create an account and log in.
  tedee TLV1.0 - figure 10

The registration page will open

tedee TLV1.0 - qrhttps://play.google.com/store/apps/details?id=tedee.mobile
https://apps.apple.com/us/app/tedee/id1481874162

step 3: use the tedee app to activate and calibrate your tedee lock

 1. Enable Internet connection, Bluetooth®, and location on your smartphone.
  tedee TLV1.0 - figure 11
 2. Log into the tedee application and select the ‘Add new device’ option from the menu.
  tedee TLV1.0 - figure 12
 3. Select ‘Add device’ in the lock section.
  tedee TLV1.0 - figure 13
 4. Provide activation code (AC) of your tedee lock.
  tedee TLV1.0 - figure 14

Shënim: After scanning the QR code or typing in the AC manually follow instructions in the application.

bllokimi i karikimit tedee

 1. Plug the micro USB magnetic adapter into the tedee lock charging port and connect the cable.
  tedee TLV1.0 - figure 15
 2. Plug the USB cable to a power supply.
  tedee TLV1.0 - figure 16

deinstalimi i bllokimit tedee

tedee TLV1.0 - figure 17

Shënim: in order to deinstall the tedee lock: first use an Allen key to loosen the screw (three full turns counter-clockwise), and then pull it off to detach from the cylinder.

rikthim ne gjendjen e fabrikes

 • remove tedee lock from the cylinder and set it in the vertical position (button-up)
 • Press and hold the button until the LED lights up
 • liro butonin
 • after releasing the button, the tedee lock will confirm the factory reset with three quick red flashes
 • tedee lock will restart (it may take up to one minute)

tedee TLV1.0 - figure 18

Note: Remember to set the tedee lock in a vertical position (button up).

informacione shtesë dhe teknike

Specifikimet teknike

Modele TLV1.0, TLV1.1 furnizimi me energji elektrike 3000 mAh
Bateri LiPo
peshë rreth 196g Bluetooth®
komunikim
BLE 5.0 2,4 GHz Zbatohet tek:
TLV1.0 and TLV1.1
përmasat Φ 45mm x 55mm
Operativ
Temperaturat
10-40 ° C
(indoor only)
Siguri TLS 1.3
Operativ
lagështi
maksimumi 65% Can be paired
me
urë tedee
Origjinë Poloni, BE Mund të jetë
instaluar në
Euro-profile
cilindra
Recommended:
GERDA SLR
modular cylinder
Prodhim
numri i grupit
Additional information: The production batch number of your device is the first eight characters of the “Device Serial  Number (S/N)” visible on the label on the package and the label on the device itself. For example, numri i serisë së prodhimit të pajisjes me “Numrin Serial të Pajisjes (S/N)” 10101010-000001 është 10101010.
Marking of color
variante
The color variant of the product is marked with a letter at the end of the model name, on the label and on the product  rating plate. For example, një pajisje me modelin TLV1.0 në variantin e ngjyrave A është shënuar si “TLV1.0A”.

radio frekuencave

Kyçja Tedee TLV1.0 është e pajisur me ndërfaqe radio Bluetooth® BLE 5.0 2,4 GHz. Ndërfaqja Bluetooth® përdoret në komunikimin midis bllokimit tedee, urës tedee dhe telefonave inteligjentë.

radio frekuencave

Interface: Gama Frekuenca: Zbatohet për modelet:
Bluetooth®  BLE 5.0 2,4GHz nga 2.4 GHz në 2.483 GHz TLV1.0, TLV1.1

tedee TLV1.0 - icon 2Kablloja Mikro USB

Produkt Kablloja Mikro USB
peshë rreth 30g
Gjatësi 1.5m ose 2.0m

tedee TLV1.0 - figure 19

tedee TLV1.0 - icon 3power supply, battery, and charging

The lock is equipped with a non-replaceable LiPo 3000mAh battery. It can be recharged using a micro USB cable connected to a power source such as a  power bank or laptop. Battery life and charging time may vary depending on use, type of power supply, and environmental conditions. A preview of the battery charge status is shown directly in the tedee application. The tedee application notifies you when the battery is fully charged, after which it is recommended to disconnect the device from the power source. To prolong the life  of the battery, it is not recommended to use it in temperatures beyond 10-40°C range.
It is recommended to charge the battery every three months if the lock is not used regularly.

tedee TLV1.0 - icon 4program

The current software version is visible in the tedee application: device/settings/general/software version.
Tedee lock software can be updated in two ways: automatically or manually. Automatic updates are only available when the lock is connected to the tedee bridge  which is connected to the Internet via a local Wi-Fi network.
If the lock is not connected to tedee bridge, you may update the software manually using tedee application: device settings/general/firmware version.
Ju lutemi raportoni çdo problem me aplikacionin që mund të ndodhë gjatë përdorimit (të tilla si gabimet e identifikimit ose pezullimi i aplikacionit) te mbështetja teknike tedee me email në  [email mbrojtur], në www.tedee.com/support, or by phone at (+48) 884 088 011 Monday to Friday during business hours from 8:00 to 16:00 (CET).

Sinjalet LED

Kuptim
(action)

LED
(ngjyrë)
Sinjal
(type)

Informacion shtesë

Initialization e gjelbër Ndezje
(Fast)
LED flashes after turning on the device.
It confirms the initialization process and system check-up completion.
Gati Red – Blue –
Green – White
Ndezje
(vijues)
LED pulson pas inicializimit të suksesshëm të pajisjes. Ai konfirmon që bllokimi juaj tedee është gati për t'u përdorur.
zhbllokimit e gjelbër konstante Green LED is turned on while unlocking.
(OFF if the battery level is low)
Mbyllje e kuqe konstante Red LED turned on during the locking phase.
(OFF if the battery level is low)
jammed e kuqe 5 ndezje LED flashes red when the tedee lock is jammed and needs attention.  Please check if your device is calibrated correctly – if the problem persists, contact the tedee support team.
pajisje
mbyllje
e kuqe Pulsating light LED flashes after 5 seconds of pressing the button and keeps pulsating until the device is shut down.
Ai konfirmon procesin e mbylljes.
Rikthim ne gjendjen e fabrikes e kuqe Pulsating light LED pulson me tre pulsime të shpejta të kuqe kur lirohet butoni. Kjo konfirmon që cilësimet e fabrikës janë rikthyer.
Bateri e ulet e kuqe 3 flashes x 3
kohët
LED flashes when battery drops below 15%.
The flashing appears after every locking / unlocking operation.
Kyçja juaj tedee kërkon karikim.
Ngarkimi i baterisë blu konstante LED shkëlqen blu dhe më pas shuhet pas 10 sekondash.
i vonuar
mbyllje
blu Ndezje LED flashes fast after pressing and holding the button for at least 1  second (and no longer than 5 seconds). Available only if delayed  locking option is ON in tedee app.
Kalibrim blu Ndezje LED pulson blu gjatë fazës së kalibrimit.
gabim e kuqe Ndezje
(fast /slow)
Ju lutemi kontaktoni ekipin e mbështetjes tedee.

legal/environmental notes

tedee TLV1.0 - icon 6

Deklarata e Konformitetit të BE-së
Tedee Sp. z o.o. hereby declares that the Tedee Lock TLV1.0 radio device is in accordance with Directive 2014/53/EU. The full text of the EU Declaration of  Conformity is available at the following internet address:www.tedee.com/compliance WEEE / RoHS
To prevent potential negative impact on the environment, consult your local laws and regulations for the proper disposal of electronic devices and batteries in your country. Disposal of batteries – if your tedee device contains batteries, do not dispose of them with regular household waste. Hand them over to the appropriate recycling or collection point. Batteries used in tedee devices do not contain mercury, cadmium, or lead above the levels specified in the 2006/66/EC  Directive. Disposal of electronics – do not dispose of your tedee device with regular household waste. Hand it over to the appropriate recycling or collection point.
Bluetooth®The Bluetooth® word mark and logos are owned by the Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Tedee Sp. z o.o. is under license. Other trademarks and trade names are those of their respective owners.
Google, Android dhe Google Play janë marka tregtare të Google LLC.
Apple dhe App Store janë marka tregtare të Apple Inc. IOS është një markë tregtare ose markë e regjistruar tregtare e Cisco në SHBA dhe vende të tjera dhe përdoret me licencë.

tedee TLV1.0 - icon 7garanci

Tedee limited hardware warranty – Tedee Sp. z o.o. warrants that tedee devices are free from hardware defects in materials and workmanship for a period of not less than 2 years from the date of the first retail purchase. Tedee Sp. z o.o. does not take responsibility for the misuse of devices (including methods of charging other than described in this booklet), especially if any changes or modifications to the device hardware or software which are not approved,  recommended, or provided by tedee, have been undertaken by the user. Full warranty information is available at the following link: www.tedee.com/warranty 

tedee TLV1.0 - icon 8mbështetje teknike

Për mbështetje teknike, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes

tedee TLV1.0 - icon 9 tedee TLV1.0 - icon 10 tedee TLV1.0 - icon 11
[email mbrojtur] www.tedee.com/support (+ 48) 884 088 011
Hënë-Premte 8:4 - XNUMX:XNUMX (CET)

tedee TLV1.0 - logoTedee Sp. z oo | ul. Altowa 2, 02-386 Warszawa, POLAND
www.tedee.com | [email mbrojtur]
kodi juaj i aktivizimit (AC)
Shënim: kodi i aktivizimit është i ndjeshëm ndaj shkronjave të vogla. Kur e shkruani, kushtojini vëmendje shkronjave të mëdha/të vogla.

Dokumentet / Burimet

tedee TLV1.0 [pdf] Udhëzues instalimi
TLV1.0, TLV1.1, Kyçja inteligjente e dyerve e integruar me bateri

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.