Pershendetje! Le të fillojmë.
Kopertina e TV TCL Roku

Mënyra juaj më e lehtë për argëtim të pafund

Lidhu tani për të përfituar sa më shumë nga TV-ja juaj TCL · Roku®

Mënyra juaj më e lehtë për argëtim të pafund Zgjidhni dhe Personalizoni
Zgjidhni & Personalizoni
Personalizoni ekranin tuaj Home me TV të transmetuar, kanalet tuaja të preferuara të transmetimit 1500+, konsolën tuaj të lojës dhe pajisjet e tjera.

Mënyra juaj më e lehtë për argëtim të pafund Scarch
Kërko
Gjeni filma dhe shfaqje televizive në kanalet kryesore të transmetimit, të renditura ** në mënyrë që të zgjidhni opsionin ose vlerën më të mirë.

Mënyra juaj më e lehtë për argëtim të pafund_Kontrolloni me lehtësi
Kontrolloni me lehtësi
Kontrolloni TCL · Roku TV tuaj me telekomandën super të thjeshtë, telefonin inteligjent ose tabletin tuaj.

Mënyra juaj më e lehtë për argëtim të pafund_Cast Media
Media Cast
Dërgoni video, muzikë dhe foto nga smartphone ose tableti juaj në ekranin e madh.

** Roku®Search është për filma dhe shfaqje televizive dhe nuk punon me të gjitha kanalet.

Farë ka në kuti

Mënyra juaj më e lehtë për argëtim të pafund_Çfarë ka në kutiÇfarë ju nevojitet
Mënyra juaj më e lehtë për argëtim të pafund_Kjo që ju nevojitet

Për mbështetje shtesë, ju lutem shikoni Manualin e Përdorimit në: www.TCLUSA.com/support
*Mund të kërkohen abonime ose pagesa të tjera për të hyrë në përmbajtje në kanale të caktuara. Për ishampKështu, Netflix kërkon një pajtim me pagesë, i cili ju jep akses në titujt e filmave dhe shfaqjeve televizive në katalogun e transmetimit të Netflix. Disa kanale mund të mos jenë të disponueshme për të gjitha familjet në çdo treg ose në të gjitha vendet ku shiten lojtarët Roku ose produkte të tjerë me platformën Roku.

Hapi 1 Vendosni televizorin tuaj

Gati për hap pas hapi? Ju jeni vetëm disa minuta larg lumturisë televizive!

Hiqni televizorin tuaj nga kutia
Kini kujdes, është e rëndë!

Për tu montuar në një mur
Ndiqni udhëzimet që vijnë me montimin në mur.

Për të përdorur stendën

Për të parandaluar dëmtimin e ekranit, vendosni me kujdes televizorin tuaj në një sipërfaqe të butë dhe të zbutur.

Sigurojeni mbajtësen e bazës në kolonën e mbështetësit të televizorit duke përdorur rondele metalike dhe tre (3) vida.
Konfiguroni TV tuaj AB

ST5X15mm vetëm për modelet 48 ”/ 55”
ST4X15mm për modele 40 ”


Vendosni mbështetësin bazë me vrimat e vidave të vendosura në kolonën e mbështetësit të televizorit.

Siguroni kolonën e qëndrimit në TV me katër (4) vida.
Vendosni CD-në tuaj të TV

M5X12mm vetëm për modelet 48 ”/ 55”
M4X12mm për modele 40 ”


Siguroni mbështetjen 100N në TV me dy (2) vida. (Nuk nevojitet për modelet 55)
Konfiguroni televizorin tuaj E

Për të shmangur dëmtimin e shkaktuar nga hedhja e këtij produkti,
ju lutemi bashkangjitni mbështetësit 100N në TV dhe siguroni bazën
qëndrojnë dhe mbështetëset 100N mbështeten në sipërfaqen e tryezës.

Hapi 2 Fuqizimi

Fuqizohu
Në këtë hap, ne do të sigurohemi që të gjitha sistemet janë GO!
Furnizoni me telekomandë televizorin tuaj duke futur bateritë e përfshira.
Lidh kordonin tuaj të rrymës në TV, pastaj lidheni atë në prizën e murit.

Këshillë për energji! Gjithmonë zëvendësoni bateritë e humbura me dy bateri krejt të reja nga i njëjti prodhues. Mos përdorni kurrë bateri të dëmtuara. Nëse telekomanda juaj nxehet / nxehet gjatë përdorimit, ndërpriteni përdorimin dhe kontaktoni menjëherë ndihmën e klientit në www.TCLUSA.com/support.

Hapi 3 Kap telekomandën tënde

Telekomanda e televizorit duhet të ndihet si në shtëpinë tuaj në dorën tuaj. Ne e krijuam atë të jetë tepër intuitiv për të parë TV dhe për të lundruar në menutë në ekran.

Këtu janë disa butona për të cilët duhet të dini.
Kap telekomandën tënde
POWER Ndizni dhe fikni televizorin
Kthehu Kthehu në ekranin e mëparshëm
SHTOMPIA Kthehu tek ekrani bazë i Roku
VOLUMI Ngritja dhe zvogëlimi i vëllimit
REPLAY INSTANT Riprodhoni 7 sekondat e fundit të transmetimit të videos
OPSIONET View me shume opsione
RWD SCAN Rrotulloni videon streaming, lëvizni majtas një faqe në të njëjtën kohë
FWD SCAN Shpejt transmetoni videon përpara, lëvizni djathtas një faqe në të njëjtën kohë

Tip! Butoni ju jep qasje të lehtë në cilësimet e fotos, opsionet e ekranit dhe më shumë. Provojeni në çdo ekran!

Hapi 4 Konfigurimi i plotë i drejtuar

Vendosni lidhjen tuaj të rrjetit dhe nxirrni në pah geek-un tuaj të brendshëm. Ti mund ta besh!

Stretshtë shtrirja përfundimtare – hurra!
Le të lidhemi
TV juaj do të zbulojë automatikisht rrjetet pa tel në zonën tuaj. Kini emrin e rrjetit dhe fjalëkalimin tuaj të dobishëm dhe ndiqni konfigurimin e lehtë në ekran. Pasi të jeni lidhur, televizori juaj do të azhurnohet automatikisht me softuerin më të fundit — plus që mund të filloni të transmetoni argëtimin që njihni dhe ju pëlqen. Ndryshe nga TV-të e tjerë, TCL juaj i ri · Roku TV automatikisht merr azhurnime të rregullta të softuerit në sfond kur është i lidhur në internet. Kjo e lejon atë t'ju japë një përvojë më të mirë dhe më të mirë.

Nëse nuk jeni gati ta lidhni TV-në tuaj me një rrjet pa tel, përsëri mund ta përdorni si një TV të zakonshëm.

Dhe konfigurimi është bërë ... urime!
Vazhdoni të përdorni telekomandën për të personalizuar Ekranin tuaj Home dhe rreshtimin e kanaleve, transmetimin e filmave dhe shumë më tepër. Nëse keni një antenë ose kabllo të lidhur, thjesht klikoni në pllakën e akorduesit për të parë kanalet televizive të transmetuara. Argëtimi sapo ka filluar!

një vizatim i një fytyre
Llogaria juaj Roku:
Gjatë Konfigurimit të Drejtuar, do t'ju kërkohet të krijoni llogarinë tuaj Roku në internet në roku.com/link. Televizori juaj do të gjenerojë një kod unik që lidh televizorin tuaj me llogarinë tuaj të re. Llogaritë Roku janë falas dhe ndërsa kërkohet një numër i vlefshëm i kartës së kreditit për të krijuar llogarinë tuaj, jini të sigurt se do të tarifoheni vetëm nëse autorizoni blerje të aplikacioneve dhe lojërave nga Dyqani i Kanalit Roku.

Njihuni me televizorin tuaj

Njihuni me Frontin tuaj TVLEHTA STATUSI Ndizet kur TV është në gatishmëri, pulson kur TV është i zënë, pulson një herë me çdo shtypje të butonit të telekomandës.
PRANUESI IR Merr sinjal nga telekomanda e televizorit.

Njihuni me TV tuaj Kthehu
AV P COMPRBR IN Nëse pajisja juaj nuk është në gjendje të lidhet duke përdorur HDMI®, lidheni me televizorin tuaj duke përdorur kabllot standarde të kuqe / të bardhë / të verdhë.
Porti i energjisë Lidhni televizorin tuaj me burimin e energjisë me kabllon e energjisë të përfshirë.
Njihuni me Slide-in tuaj TV

BUTONI RESET Shtypni dhe mbajeni për rivendosjen e fabrikës. Të kujdesshëm, do të humbni të gjitha cilësimet tuaja!
3 PORTET HDMI Lidhni kabllon kabllovike, lexuesin Bluray, konsolën e lojërave ose pajisje të tjera në televizorin tuaj duke përdorur kabllot HDMI.
HDMI ARC PORTI Lidhni HDMI ARC (kanali i kthimit audio) pajisje audio të afta si shiritat e zërit ose marrësit AV.
  HEADPHONE OUT Lidhni kufjet ose altoparlantët e tjerë të jashtëm.
PORTI USB Lidhni një pajisje USB për të shikuar foto, muzikë dhe filma.
ANTENA / CABLE IN Lidhni një antenë të jashtme VHF / UHF ose një burim televiziv kabllor.
SPDIF (DIGITAL AUDIO OUT) Lidhni një kabëll optik me një sistem të jashtëm audio dixhital.

Lidhja nxjerr televizorin tuajLidhja nxjerr në pah potencialin e plotë të televizorit tuaj!

Bëni çdo natë një natë filmi
Më shumë se 35,000 filma për të zgjedhur, në të gjithë kanalet kryesore të filmave streaming si Netflix, Amazon Instant Video, Redbox Instant, VUDU dhe më shumë. *

Hyr në zakon
Transmetoni muzikë nga një nga 85 kanalet muzikore si Pandora, VEVO dhe Spotify. Hyni në të gjithë koleksionin tuaj MP3 menjëherë me Amazon Cloud Player ose Roku Media Player.

Rregullojeni ftohësin e ujit
Bing në shfaqjet më të vlefshme në kanalet streaming si FOXNOW, HBO GO, Hulu Plus dhe Netflix. Transmetoni drejtpërdrejt ekipin tuaj sportiv me zgjedhjen më të madhe të paketave sportive transmetuese atje.

Gëzoni $ 100 + në prova FALAS
TCL-ja juaj · Roku TV vjen e ngarkuar me oferta speciale, duke përfshirë prova falas 30 ditore nga kanalet e njohura të transmetimit si Amazon Instant Video, Netflix, Redbox Instant, Spotify dhe më shumë.

Troubleshooting

Keni probleme për të përfunduar konfigurimin e drejtuar? Mos u shqetëso, zakonisht është një rregullim i lehtë.

Nëse nuk mund të shihni një fotografi në televizorin tuaj

 • Sigurohuni që televizori dhe pajisja që dëshironi të shikoni (kutia kabllore, Blu-ray player, tastiera e lojës, etj.) Janë të ndezura dhe të lidhura në një prizë pune muri.
 • Sigurohuni që kablloja juaj e energjisë është e lidhur.

Nëse nuk mund të lidheni me rrjetin tuaj pa tel të shtëpisë gjatë konfigurimit të drejtuar

 • Sigurohuni që të jetë zgjedhur emri i saktë i rrjetit pa tel.
 • Sigurohuni që fjalëkalimi i rrjetit pa tel është futur në mënyrë korrekte (fjalëkalimi është i ndjeshëm në shkronja të vogla).
 • Përmirësoni sinjalin wireless duke rrotulluar paksa routerin (edhe disa inç mund të ndihmojnë).

Nëse nuk mund të dëgjoni tingull

 • Sigurohuni që vëllimi i televizorit është ngritur dhe jo në heshtje.
 • Provoni vetëm altoparlantët e televizorit duke shkëputur çdo lidhje me pajisjet audio (si kufje ose marrës audio-video).

Nëse telekomanda e TV nuk po funksionon

 • Hiqni çdo pengesë dhe drejtojeni telekomandën marrësit IR të TV-së (shihni Njihuni me TV-në tuaj).
 • Provoni një grup të ri baterish.
 • Nëse drita e statusit në pjesën e përparme të televizorit tuaj
  pulson një herë sa herë që shtypni një buton në distancë, problemi nuk qëndron te telekomanda. Shkëputni televizorin dhe futeni përsëri në prizë.

Keni nevojë për më shumë ndihmë?

www.TCLUSA.com/support
(SH.B.A.) 877-300-8837 (AK, HI, PR) 877-800-1269

Logoja e TCL Roku TV
Të drejtat e autorit © 2014 nga Roku, Inc. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Roku TV dhe logo Roku janë në pronësi të Roku, Inc. TCL, dhe logoja TCL janë në pronësi të TTE Technology, Inc. Emra të tjerë të markave dhe produkteve janë marka tregtare ose marka tregtare të regjistruara të pronarëve të tyre përkatës.

Dokumentet / Burimet

TCL Roku TV [pdf] Manuali i përdoruesit
TV Roku
TCL Roku TV [pdf] Udhëzues përdorimi
Roku TV, TCL, 3-Seri, 32S331, S335

Referencat

Join Conversation

5 Comments

 1. Si mund të ndryshoj kanale kur dua të shkoj në një kanal shumë më të lartë pa detyrën e lodhshme të shtypjes së butonit lart në mënyrë të përsëritur? Ku janë butonat e numrave në telekomandë?

 2. Unë shkoj për të rritur volumin tim dhe ka një mikrofon në të dhe nuk kam zë si ta rikthej zërin tim

 3. Mirmengjesi, ekrani im u nxi dhe nuk ka imazh, a ka zgjidhje?
  Buen día, mi pantalla se puso negra y no se ve imagen, hay alguna solución?

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.