Kufje Digital SoundSurge 55 (TT-BH055)

Specifikim produkti

Numri i produktit -  Taotronics SoundSurge 55
Njësia e makinës -  Dinamike 40 mm
Versioni Bluetooth -  5.0
Dekodimi i audios -  SBC, AAC, APTX
Kapaciteti i baterisë -  750mAh
Qëndresa -   Pa tel për 30 orë, mund të lidhet me kabllo burimi audio 3.5 mm për të vazhduar përdorimin
Koha e karikimit -   Funksioni i ngarkimit të shpejtë: 5 minuta mund të sigurojnë 2 orë kohë loje
Pesha -  287g

Udhëzime

 • Pairiftimi i Bluetooth
  1. Shtypni gjatë butonin e ndezjes derisa drita LED të pulsojë e kuqe dhe blu
  2. Aktivizoni çiftimin Bluetooth të telefonit celular "Taotronics SoundSurge 55"
 • Metoda e rivendosjes
  1. Nëse kufjet nuk mund të çiftohen me celularin, ju lutem fshini së pari regjistrin e çiftimit të telefonit celular
  2. Ju lutemi shtypni dhe mbani butonin e rrymës dhe butonin e volumit në të njëjtën kohë derisa LED të ndezë dritën vjollcë 2 herë, dhe më pas ndizni kufjet.
  Rivendosja ka përfunduar.
  3. Çiftojeni telefonin
 • Udhëzime
  1. Ndezja dhe fikja: shtypni gjatë butonin e energjisë
  2. Rregulloni nivelin e vëllimit: klikoni një herë volumin +/-
  3. Ndërroni gjurmët: shtypni gjatë tastet e vëllimit +/-
  4. Luaj / pauzë, përgjigju / ndalo: kliko një herë në butonin e energjisë (shtyp gjatë për 2 sekonda për ta refuzuar)
  5. Asistent zëri: Pa luajtur muzikë, shtypni dhe mbani shtypur butonin e energjisë për 2 sekonda dhe më pas lëshojeni pasi të dëgjoni tonin e shpejtë
  6. Rregullimi i modalitetit ANC: Shtypni gjatë tastin ANC për të aktivizuar modalitetin e udhëtimit, shtypni shkurt për të ndezur zyrën (Office) dhe modalitetin e ambientit

Manuali i përdorimit TaoTronics TT-BH055 - Shkarkoni [optimizuar]
Manuali i përdorimit TaoTronics TT-BH055 - Shkarko

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.