Manuali i përdorimit të stilolapsit me prekje të zëvendësueshme ZEBRONICS ZEB PENCIL Pro

Zbuloni manualin e përdorimit të stilolapsit me prekje të zëvendësueshme ZEB PENCIL Pro, me një trup aliazh alumini, dizajn të lehtë dhe saktësi të saktë. Mësoni rreth specifikimeve të tij, duke përfshirë majën e materialit të rrumbullakët POM të zëvendësueshëm, kontrollet e ndezjes/fikjes me një prekje dhe kohën e punës 12-orëshe. I pajtueshëm me modele të zgjedhura iPad, ky stilolaps ofron veçori të kursimit të energjisë dhe opsione të lehta karikimi. Merrni udhëzime të hollësishme për përdorimin dhe zëvendësimin e majave. Besoni cilësinë e certifikuar ISO 9001:2015 të ZEB.

Manuali i përdorimit të altoparlantëve portativ BT ZEBRONICS SOUND FEAST 700

Zbuloni gjithçka që duhet të dini rreth altoparlantit portativ BT SOUND FEAST 700 në këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Eksploroni veçoritë, specifikimet dhe udhëzimet e tij për të përfituar sa më shumë nga ky altoparlant ZEBRONICS me cilësi të lartë.

Manuali i përdorimit të ZEBRONICS ZEB Juke Bar 1500 Mini Sound Bar

Zbuloni shiritin e zërit ZEB Juke Bar 1500 Mini Sound Bar me opsione me shumë lidhje. Përjetoni zërin e fuqishëm me dalje 20 W dhe shijoni kontrollin e gjithanshëm me funksionet e butonave. Gjeni udhëzime hap pas hapi për konfigurimin, karikimin dhe çiftimin e pajisjes tuaj nëpërmjet Bluetooth. Eksploroni modalitetin Micro SD për riprodhim pa probleme. Merrni të gjithë informacionin që ju nevojitet në këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës për shiritin e zërit ZEB-JUKE BAR 1500.

Manuali i përdorimit të altoparlantëve portativë me valë ZEBRONICS ZEB-PSPK 5 Music Bomb 60

Zbuloni manualin e përdorimit për Altoparlantin portativ ZEB-PSPK 5 Music Bomb 60 Wireless nga Zebronics. Merrni udhëzime dhe informacione të hollësishme rreth këtij modeli të fuqishëm të altoparlantëve portativë.

Manuali i përdorimit të altoparlantit ZEBRONICS MightyPlus 2.0 DJ

Zbuloni se si të konfiguroni dhe optimizoni altoparlantin tuaj DJ MightyPlus 2.0 me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Eksploroni të gjitha veçoritë dhe funksionalitetet e altoparlantit ZEBRONICS për një përvojë gjithëpërfshirëse DJ. Merrni udhëzime hap pas hapi dhe detaje teknike në këtë udhëzues të lehtë për t'u ndjekur.