Ndihmë për zgjidhjen e problemeve të kodit të gabimit të sistemit Xbox

Zgjidhja e problemeve të gabimeve të nisjes në Xbox Nëse po shihni ekranin "Diçka shkoi keq" me një kod gabimi "E" kur konsola juaj Xbox riniset pas një përditësimi të sistemit, përdorni tre shifrat që ndjekin "E" për të gjetur hapat e duhur të zgjidhjes së problemeve më poshtë. Shënim Kjo zgjidhje mbulon kodet e nisjes "E" si ai i paraqitur më sipër. Nëse nuk jeni…

Manuali i Udhëzimeve HORI Device Manager për Xbox Series X

Manuali i Udhëzimeve Faleminderit që keni blerë këtë produkt. Para se të përdorni këtë produkt, ju lutemi lexoni me kujdes udhëzimet. Pasi të keni lexuar manualin e udhëzimeve, ju lutemi mbajeni atë për referencë. Kujdes Kujdes Prindër/Kujdestarë: Ju lutemi lexoni me kujdes informacionin e mëposhtëm. Ky produkt përmban pjesë të vogla. Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç. Mbajeni këtë produkt larg nga të vogla…

Udhëzues përdorimi i crim Shaddai Steam Ver E1

El Shaddai Steam.Ver Web Shënime manuale Nëse loja nuk fillon, mund të jenë përdorur karaktere të papajtueshme për emrin e dosjes së instaluar. Kompjuteri juaj duhet të riniset në mënyrë që të përfundojë instalimi i Physx. Nëse shfaqet mesazhi i gabimit që thotë "Programi nuk mund të fillojë sepse PhysXLoader.dll mungon në kompjuterin tuaj", riinstaloni…

Manuali i përdorimit të Controller Wired PowerA XBOX

MANUALI I PËRDORIMIT TË KONTROLLUESIT ME TELA PËRMBAJTJET MANUALI I PËRDORIMIT TË KONTROLLUESIT me tel PowerA Kontrollues me tela për Xbox të ndashëm me kabllo USB 10 ft Manuali i përdoruesit KONFIGURIMI Nëse Xbox juaj është i fikur, lidhni kabllon USB midis një porti USB të disponueshëm në konsolën tuaj dhe portës Micro-USB në kontrolluesin tuaj. Shtypni butonin Xbox në kontrollues derisa tastiera të ndizet. Të…

Sistemet NetComm casa Udhëzuesi i instalimit Xbox NF18MESH

NetComm casa systems Xbox NF18MESH Udhëzues instalimi E drejta e autorit E drejta e autorit © 2020 Casa Systems, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Informacioni i përfshirë këtu është i pronarit të Casa Systems, Inc. Asnjë pjesë e këtij dokumenti nuk mund të përkthehet, transkriptohet, riprodhohet, në çfarëdo forme, ose me çfarëdo mjeti pa pëlqimin paraprak me shkrim të Casa Systems, Inc. Markat tregtare dhe markat tregtare të regjistruara…

Kufje për lojëra BEAVIIOO HH01 Udhëzues përdoruesi

Kufje për lojëra BEAVIIOO HH01 Udhëzues përdoruesi Përmbajtja e paketës përfundoiview PC/Mac & Mobile Setup Xbox One Setup PS4 Setup Zgjidhja e problemeve Këshilla për Shërbimin ndaj Klientit Mbështetje Teknike Chengdu Fengren Keji Co., Ltd. 1F Nr.251 Lianggang Avenue Liangjing Community Jinhuaqiao Street Wuhou District Chengdu Sichuan E-Mail: [email mbrojtur] MADE N CH KINA

Udhëzuesi i përdoruesit të përshtatësit pa tel Xbox

Udhëzuesi i përdorimit të përshtatësit me valë Xbox KONFIGURIMI i PC SINCINROZIMI I KUFJEVE TUAJ (ADAPTER XBOX WIRELESS)** **Përshtatësi me valë Xbox nuk përfshihet** Vëllimi i kufjeve kontrollohet përmes Windows kur përdoret në një kompjuter. Kontrollet e volumit në kufje nuk kanë asnjë efekt. Në kompjuterin tuaj, shkoni te Cilësimet >> Pajisjet >> Pajisjet e lidhura. Zgjidhni "Shto pajisje". Windows kërkon për…

Manuali i Përdoruesit të XBOX 360 Wireless Controller

XBOX 360 Wireless Controller Manuali i përdorimit Kontrolluesi me valë Xbox 360 Faleminderit që zgjodhët kontrolluesin me valë Xbox 360. Kontrolluesi juaj me valë ju lejon të përjetoni lirinë e fundit me valë me të njëjtën saktësi, shpejtësi dhe saktësi si një kontrollues me tela. Kontrolluesi me valë Xbox 360 përmban: Teknologjinë me valë 2.4 GHz me rreze 30 këmbësh. Porta e integruar e kufjeve. …

Udhëzuesi i përdorimit të NetComm Xbox

Konfigurimi i NetComm Xbox Xbox Ka dy mënyra për ta lejuar Xbox-in tuaj të komunikojë me internetin. Njëra është përmes përcjelljes së portit dhe tjetra është përmes veçorisë DMZ. Përcjellja e portit do të mundësojë që portet e specifikuara në NF18ACV të kenë akses në Xbox tuaj për të komunikuar me internetin sikur të ishin drejtpërdrejt…

Udhëzues për përdorimin e Xbox Stealth 700 Gen 2

Udhëzues për fillimin e shpejtë të Xbox Stealth 700 Gen 2 PËRMBAJTJA E PAKETËS Kufje Stealth 700 Gen 2 Xbox (A) Kabllo karikimi USB-C (B) E RËNDËSISHME Sigurohuni që kufjet tuaja të jenë përditësuar me firmuerin më të fundit. KONTROLLET E KUFJEVE USB Treguesi LED i karikimit dhe përditësimit Shih legjendën Butoni i lidhjes Butoni shumëfunksional Bluetooth Shih butonin e ndezjes së konfigurimit të Bluetooth-it Shtypni…