Udhëzuesi i përdorimit të kufjeve hibride të lojërave me valë EPOS H3PRO

Kufje lojrash hibride pa tela H3PRO me dongle me vonesë të ulët dhe udhëzues të shpejtë Bluetooth Modeli: SCBT26 | BTD 800 USB Përmbajtja e paketës Ndezja/fikja e kufjeve Mundësitë e lidhjes Lidhja e kufjeve nëpërmjet dongle Lidhja e kufjeve nëpërmjet kabllos së konsolës ose Bluetooth Lidhja me kompjuterin nëpërmjet USB dhe karikimi i baterisë Rregullimi dhe veshja e kufjeve…

Udhëzuesi i përdorimit të kufjeve të lojërave pa tel abinGO BT60

Udhëzues për nisjen e shpejtë të kufjeve BT60/Wireless Gaming SPECIFIKIMI Versioni me valë: 5.0 Frekuenca: 2.4GHz-2.4835GHz Koha e punës: 20-30 orë Koha e karikimit: 3 orë Bateria: 300mAh Kërkesat e karikimit: 5mAh Kërkesat e karikimit: DC1V/Kërkesat e karikimit: USB50V Ndjeshmëria: 120dB+-3db Rezistenca: 32Ω±3Ω Përgjigja e frekuencës: 20Hz-20,000Hz Mikrofoni: -42dB±5dB Përmbajtja e paketës: ① 1x Kufje lojërash BT60 ② 1x USB- AUX 1 Cx me karikim

Udhëzuesi i përdorimit të kufjeve të lojërave me valë AOC GH401

Udhëzues për fillimin e shpejtë të kufjeve të lojërave GH401 ÇFARË KA NË PRODUKTIN KUTIVIEW SHIKTIMI I MIKROFONIT/SHKIRË KARKIMI Nëse kufjet tuaja janë shkëputur nga pajisja juaj e lojës dhe nuk kryhet asnjë veprim brenda pesë minutave. kufjet do të fiken automatikisht. Kur lidhet kablloja audio 3.5 mm, kufjet do të fiken automatikisht dhe do të hyjnë në kabllon…

Udhëzues përdorimi i kufjeve të lojërave pa tel MASTER DYNAMIC MG20

MG 20 FUNKSIONIMI I FILLIMIT TË SHPEJTË Shtypni dhe mbani shtypur butonin ON/OFF (> 1 sekondë) për të ndezur. Niveli i baterisë do të shfaqet në nisje. Për të kursyer energjinë e baterisë, M620 përfshin zbulimin e kokës ON/OFF. MG20 do të fiket pas 10 minutash pasi nuk është përdorur. PAIRING Përshtatës me vonesë të ulët MG20 vjen me një USB me valë me vonesë të ulët…

Manuali i përdorimit të kufjeve të lojërave pa tela KOFIRE UG-06

UG-06 MANUAL I PËRDORIMIT Drita treguese LED Përshkrimi Statusi i çiftimit LED blu dhe jeshile vezullojnë alternuar Ndezja Blu LED qëndron ndezur pafundësisht Modaliteti me valë LED blu pulson ngadalë kur luhet muzika, LED blu qëndron ndezur për një kohë të pacaktuar kur është në pauzë Statusi i thirrjes hyrëse Drita led blu e Boom-i i mikrofonit do të qëndrojë i ndezur për një kohë të pacaktuar pas kufjeve…

Manuali i udhëzimeve për kufjet e lojërave me valë SOMiC GS609

Udhëzimet e funksionimit Përshkrimi i funksioneve të butonit Çelësi i energjisë (Shtypni gjatë për 3 sekonda për ta ndezur dhe fikur) Ndërprerësi i modalitetit (Shtypni këtë buton mund të ndërrojë tre lloje efektesh zanore të lojës /transmetim drejtpërdrejt/audio-video kur u çiftua me sukses. Ishte Modaliteti i parazgjedhur i lojës kur ndizet) Çelësi i dritës RGB (kliko një herë për të fikur…

Udhëzuesi i përdorimit të kufjeve të lojërave me valë ROCCAT SYN PRO AIR

Kufje lojrash pa tela ROCCAT SYN PRO AIR Udhëzuesi i përdorimit PAKETA PËRMBAN Kabëll karikimi USB Mikrofon i lëvizshëm Transmetues USB-A Adapter USB-C Kufje Syn Pro Air Gaming KUFJE KONTROLLET TREGIME LED Statusi i lidhjes LED i ngurtë i bardhë = kufje e lidhur me dy pulsime të bardha = Head Kufje e ndezur / Kufje e plotë e kuqe e ngurtë = kufje…

Udhëzues përdorimi i kufjeve të lojërave me valë JBL REFLECT FLOW PRO Quantum 350

UDHËZUES PËR FILLIM TË SHPEJTË HARMAN REFLCTFLOWPRO ÇFARË ËSHTË NË APLIKACIONIN E KUTIVE Kufjet JBL MERRIN EDHE MË SHUMË KONTROLLI DHE PERSONALIZIM TË PËRVOJËS SË TË DËGJIMIT ME KËTË APLIKACION FALAS. SI TË VESHNI SHPEJTË KOHË, PERDORNI PUSHTINË & LIDHNI KONTROLLET E DYFISHTE TË LIDHJES + SININKORIMI Aktivizoni kontrollet paraprake duke lidhur JBL reflect FLOW PRO me aplikacionin e kufjeve JBL AKTIVIZOJO…

Manuali i udhëzimeve për kufjet e lojërave pa tel logitech G733

UDHËZIME TË KONFIGURIMIT TË KONFIGURISË TË Kufjeve për lojëra me valë G733 Fusni plotësisht bumin e mikrofonit në kufje. Fusni marrësin në portën USB të kompjuterit tuaj. Shtypni shkurt për ta ndezur. (Opsionale) Shkarkoni softuerin Logitech G HUB për të aksesuar veçoritë e përparuara. Shkarkoni në logitechG.com/ghub logitechG.com/ghub RREGULLIM I MADHËSISË Kufjet e veshit mund të rregullohen lart e poshtë. Gjatësia e…