anko I004775 Udhëzuesi i përdorimit të kamerës inteligjente dhe me anim Wi-Fi

Ky manual përdorimi mbulon konfigurimin dhe përdorimin e I004775 Wi-Fi Smart Pan and Tilt Camera, duke përfshirë përgatitjen e lidhjes, instalimin e aplikacionit Mirabella Genio dhe futjen e një karte Micro SD. Mësoni se si të përfitoni sa më shumë nga kamera juaj me këtë udhëzues gjithëpërfshirës.