Udhëzues përdorimi i altoparlantit Bluetooth të aktivizuar me zë të JBL

Altoparlanti Bluetooth i aktivizuar nga JBL Voice ÇFARË KA NË KUTI sipër dhe para mbrapa Energjia konfigurimi i Google Assistant Konfigurimi i AirPay në Apple Home Për përdoruesit vetëm të AirPlay 2, Link Portable mund të konfigurohet duke përdorur aplikacionin Apple Home. Hapni aplikacionin Home, prekni dhe më pas prekni Add Accessory. Prekni Nuk kam një kod ose nuk mund të skanoni,…