Udhëzues përdorimi i tastierës me gërshërë me gërshërë me madhësi të plotë të INSIGNIA NS-PK4KBB23-C me valë

Ky udhëzues i shpejtë i konfigurimit ofron udhëzime për tastierën me gërshërë me madhësi të plotë Wireless Slim Insignia NS-PK4KBB23-C, që përmban një lidhje me modalitet të dyfishtë, bateri të rikarikueshme dhe dizajn me gërshërë për shtypje të qetë. Ai gjithashtu përfshin çelësat e shkurtoreve dhe pajtueshmërinë me pajisje të ndryshme.

Udhëzues përdorimi i tastierës me gërshërë të hollë me madhësi të plotë të INSIGNIA NS-PK4KBB23 me valë

Mësoni gjithçka rreth veçorive dhe funksionaliteteve të tastierës me gërshërë me madhësi të plotë Wireless Slim Insignia NS-PK4KBB23 me këtë udhëzues gjithëpërfshirës të përdoruesit. Zbuloni se si të lidheni me valë duke përdorur Bluetooth ose USB, të kontrolloni funksionet audio dhe të rikarikoni baterinë e tastierës. E përputhshme me pajisjet Windows, macOS dhe Android, kjo tastierë përmban gjithashtu tregues LED dhe një bllok numrash me madhësi të plotë për futjen e saktë të të dhënave. Filloni shpejt me kabllon e karikimit USB-C të përfshirë dhe marrësin nano.