MINN KOTA Ulterra Fresh Tolling Motor Motor Trolling

Mësoni se si të përdorni motorin MINN KOTA Ulterra Fresh Tolling me këtë udhëzues gjithëpërfshirës të përdorimit. Zbuloni se si të ndizni dhe fikni, të kontrolloni motorin me telekomandën me valë ose pedalin e këmbës i-Pilot Link dhe të përditësoni softuerin. Filloni me Motorin Ulterra Trolling sot.

Udhëzues përdorimi i telekomandës MINN KOTA Ulterra i-Pilot

Mësoni se si të përdorni telekomandën MINN KOTA Ulterra i-Pilot me këtë udhëzues të shpejtë referimi. Navigoni me lehtësi duke përdorur veçori si Spot-Lock dhe Track Record dhe kontrolloni shpejtësinë dhe shkurtimin e motorit tuaj. Ndiqni udhëzimet hap pas hapi për të vendosur dhe vendosur Ulterra-n tuaj duke përdorur telekomandën 2207102ra i-Pilot.