Manuali i përdorimit të përshtatësit USB TurtleBeach Atlas Edge

Manuali i përdorimit të përshtatësit USB të Atlas Edge PËRMBAJTJA E PAKETËS Përshtatës USB Atlas Edge Turtle Beach Control Studio E rëndësishme: Shkarkoni aplikacionin Turtle Beach Control Studio përpara se të përdorni ATLAS EDGE LED INDIKACIONE LED Power LED - Ndezja dhe konfigurimi i kompjuterit të lidhur Futni Atlas Edge USB në një pajisje të disponueshme Porta USB në kompjuterin tuaj. Klikoni me të djathtën në…

Manuali i përdorimit të kufjeve të lojërave TurtleBeach Elite Atlas Aero

Elite Atlas Aero Gaming Headset Manuali i përdorimit PËRMBAJTJA E PAKETËS Kufje Elite Atlas Aero Gaming (A) Mikrofoni i lëvizshëm (B) Transmetues (C) Kabllo celulari 3.5 mm (D) Kabllo karikimi USB (E) STUDIO TURTLE BEACH CONTROL E rëndësishme: Shkarkoni kontrollin e plazhit të Turtle Aplikacioni Studio përpara përdorimit KONTROLLET E KUFJËSVE me ndjeshmëri të lartë Mikrofoni Ndez/Fikur VR/Pore e kufjeve celulare* Treguesi LED i karikimit dhe përditësimit të portit USB Për më shumë informacion rreth…

Manuali i përdorimit të kufjeve TurtleBeach Elite Atlas

Manuali i përdorimit të kufjeve Elite Atlas PËRMBAJTJA E PAKETËS Kufje Elite Atlas (A) Bum mikrofon (B) Kabllo 3.5 mm e lëvizshme me kontrolle në linjë (C) Kabëll ndarës për PC (D) KONTROLLI I KUFJËSVE KONTROLLET IN-LINE Volumi kryesor Rregullon volumin kryesor/të përgjithshëm të lojë në hyrje/bisedë Ndërprerësi i heshtjes së mikrofonit Ndërprerësi për të heshtur mikrofonin PROSPECS™ SISTEMI I LEHTËSIMIT TË GLASSES Për ata që luajnë me syze, rregulloni…

Manuali i përdorimit të kufjeve TurtleBeach Atlas Three

Manuali i përdorimit të Atlas Three Headset PËRMBAJTJA E PAKETËS Atlas Three Headset (A) Kabllo karikimi USB (B) Kabllo ndarës për PC (C) KONTROLLET E KUFJËSVE Mic Heshtja e mikrofonit Kthejeni mikrofonin për të çaktivizuar Power LED E bardhë e ngurtë – Kufje ndezëse E kuqe/e bardhë – Bateria e ulët (USB Lidhur) E kuqe e ngurtë – Karikimi pulsues E bardhë – Porta USB e karikimit plotësisht e ngarkuar me butonin e energjisë Shtypni dhe…

Manuali i përdorimit të kufjeve TurtleBeach Recon 50

Recon 50 Headset Manuali i përdorimit PËRMBAJTJA E PAKETËS Recon 50 Headset (A) Mic Boom i lëvizshëm (B) Kabllo ndarës i PC (C) KONTROLLET IN-LINE Ndërprerësi i heshtjes së mikrofonit Kalo te për të heshtur mikrofonin Volumi kryesor Rregullon volumin kryesor të lojës dhe bisedës në hyrje audio. PC SETUP XBOX ONE SETUP Shtypni butonin Xbox në kontrolluesin tuaj. Shkoni te skeda e Sistemit >> Audio. …

Manuali i përdoruesit TurtleBeach Scout Air True Wireless Earbuds

Scout Air True Wireless Earbuds Manuali i përdoruesit Rreth këtij modeli kufje kufjesh me Bluetooth në vesh. E përputhshme VETËM me pajisjet Bluetooth. Kjo përfshin pajisjet celulare, PC/Mac të aktivizuar me Bluetooth, konsolën Nintendo Switch (vetëm në modalitetin e vendosur). Scout Air NUK KOMPATIBET me PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S. PËRMBAJTJA E PAKETËS Kufje kufjesh Scout Air True Wireless (A) Kasë karikimi (B) Kapëse veshi – një…

Manuali i përdorimit të TurtleBeach VelocityOne Flight

Manuali i përdorimit të VelocityOne Flight PËRMBAJTJA E PAKETËS Zgjedhja e fluturimit Kuadranti i mbytjes së fluturimit Dorezat e personalizuara të levës (8) Paneli i treguesit të gjendjes (SIP) Futjet (2) Kablloja 2M USB-A në USB-C 1M USB-C në kabllon USB-C Vida fiksuese të kabinës së kabinës (6 ) Shirit mikro-thithës Nano (4) KONTROLLET Butonat e zgjedhës Funksione të programueshme duke përfshirë opsionet e integruara të timonit Doreza e zgjedhës Kontrolli i hapit dhe rrotullimit të avionit Menaxhimi i fluturimit…

Manuali i përdorimit të TurtleBeach Recon Controller

Recon Controller Manuali i Përdoruesit PËRMBAJTJA E PAKETËS Recon Controller (A) 10'/3m Kabllo USB-A në USB-C (B) KONTROLLET Monitorimi i mikrofonit Ndryshon nivelin e zërit tuaj në kufjet tuaja në Xbox EQ Sintonizoni audion e lojës Niveli i veçorive Tregon aktivin opsioni i veçorisë Butonat e Hartës së Hartës dhe zgjidhni profiles Modaliteti i Fokusimit Pro-Aim Vendosni nivelin e ndjeshmërisë së volumit me shkopin e djathtë…

Manuali i përdorimit të Kontrolluesit TurtleBeach REACT-R

Manuali i përdorimit të kontrolluesit REACT-R PËRMBAJTJA E PAKETËS Kontrolluesi REACT-R (A) 8.2'/2.5 m Kabllo USB-A në USB-C (B) KONFIGURIMI FILLESTAR (PC DHE XBOX) Përdorni kabllon USB-A në USB-C të përfshirë për të lidhni kontrolluesin REACT-R me një port USB në tastierë ose PC. Nëse jeni duke përdorur një kufje me tela me kontrolluesin REACT-R, lidhni kufjet në…

Manuali i përdorimit të kufjeve TurtleBeach Elite Pro 2

Manuali i përdorimit të kufjeve Elite Pro 2 PËRMBAJTJA E PAKETËS Kufje Elite Pro 2 (A) Mic Boom (B) Elite SuperAmp (C) Kablloja e audios së kufjeve (D) Kablloja e energjisë dhe audios USB (E) PËRDITËSIM DHE PERSONALIZIM I FIRMWAREIT E rëndësishme: Përditësoni përpara përdorimit Sigurohuni që të përditësoni firmuerin më të ri për përvojën më të mirë audio. Lidhu me Turtle Beach Audio Hub për Windows ose Mac për të…