Manuali i udhëzimeve HOMEDICS Total Comfort Deluxe Ultrasonic Humidifier Warm and Cool Mist

Merrni udhëzimet për lagështuesin ultrasonik Total Comfort Deluxe, duke përfshirë modelin Mjegull të ngrohtë dhe të ftohtë UHE-WM130. Ndiqni udhëzimet e rëndësishme të sigurisë dhe regjistrojeni produktin tuaj për një garanci të kufizuar 2-vjeçare në Homedics.com/register.