Manuali i përdorimit të ajrit imperii Tastierë Bluetooth për iPad 2/3/4 ajër

Mësoni të përdorni me lehtësi tastierën Bluetooth imperii për iPad 2/3/4 duke ndjekur udhëzimet hap pas hapi në këtë manual përdorimi. Me një dizajn të lehtë, çelësa të heshtur dhe një bateri litiumi të ringarkueshme që zgjat deri në 55 orë, kjo tastierë është e përkryer për përdorim të rehatshëm dhe me efikasitet energjie.